BuzzerBeater Forums

Eesti - II.3 > 14. hooaeg

14. hooaeg

Set priority
Show messages by
From: mlz

To: TGM
This Post:
00
159275.213 in reply to 159275.209
Date: 1/4/2011 4:57:29 AM
Overall Posts Rated:
11

Kas S6merul minust ennem draft pick?
Kogemata sattusin ka selle 18a 22re otsa..\
Ylej22nud siiamaani ainult 19a

Peaks olema ennem ,jah
Istun siin pöial pihust, et keegi teda varem ära ei võta. Sisuliselt bot tiime väga ei karda aga Luttijad ja Majaka võivad küll pahameelt teha selles suhtes...

From: Mulk

This Post:
00
159275.214 in reply to 159275.211
Date: 1/4/2011 5:12:19 AM
Overall Posts Rated:
10991099
Doominoefekt - kui Ubin ja Kukoc oma vanad hiina ketsid varna riputavad, siis ei tundu BB enam päris see, mis ta kunagi oli. Arvatavasti jätan enda toetajapaketi pikendamata, aga lõpparvet kindlasti veel ei tee - uus hooaeg toob ehk uut indu.

Ei, päris nii see pole. Kui Ubin ja Kukoc lobuvad, ei tähenda see, et BB Eesti oluliselt muutuks. Jah, vanad peerud lähevad eest aga nende asemele tulevad uued, kes kah juba BBs pikka aega olnud. Neid jagub. Ja omakorda nende asemele tuleb alt üha uusi juurde. Rotatsioon. Elu ringkäik ... junõu! :)

From: Photoframe

To: Mulk
This Post:
00
159275.215 in reply to 159275.214
Date: 1/4/2011 5:41:40 AM
Overall Posts Rated:
66
Aga eks selle enda huviga on sama moodi, nagu publiku huviga. Edasi on vaja kogu aeg liikuda. Alt üles oli lihtne tulla, teine liiga on mu jaoks ka täitsa uus kogemus. Ma ise mõtlen, et siin hakkavad mängima asudes tehtud vead lugema. Näiteks mu kaks enda esiviisiku kasvandikku - Kaalma ja Tuulits - oleks pidanud kohe esimesest päevast kõva trenni saama. Täna on nad OK mängumehed II liigas, kuid seal alguses mängima õppides ja eksperimenteerides olen mõlemal ca 5-7 poppi vähemalt raisku lasknud, mis neid meistriliiga tasemest 25-26 lahutab...

Ja oma raha raiskasin siis ära, kui mängijate hinnad rajult üleval olid. Oma türklasest ääre ostsin üle kolme milliga, leedukast playmakeri 2,5ga vist. Täna on hinnad hoopis teised. Üks variant oleks suure palgaga mehed maha müüa, üks hooaeg siin olles raha koguda, alla üks tase kukkuda ja kahe hooaja pärast uuesti üles tulla koos rahalaadungiga. Samas on see vast liiga suur avanüür, mis ei pruugi õnnestuda.

Ma mänge onlainis vaatan vähe, pgem kodus olles arvuti on lahti ja vaikselt teiste toimetuste kõrvalt piilun, mis seis on. Kuid see on tõsi, et puhtalt pärast statistikat vaadates päris õiget tunnetust olnud mängust ei saa

This Post:
00
159275.216 in reply to 159275.215
Date: 1/4/2011 7:54:41 AM
Overall Posts Rated:
10991099
Aga eks selle enda huviga on sama moodi, nagu publiku huviga. Edasi on vaja kogu aeg liikuda. Alt üles oli lihtne tulla, teine liiga on mu jaoks ka täitsa uus kogemus.

BBs võib edasiliikumine olla ka paigalseis (tabelikoha mõttes), kui liiga (ja kaudsemalt ka terve Eesti BB) tase tervikuna tugevneb. Minul on motivatsioon jõuda kõrgliigasse, püüda seal püsima jääda ja pisitasa ülesse ronida. Kui näen, et minu meeskonna reiting vaikselt ülespoole ronib, on seegi edasiminek ja märk, et olen õigel teel.

Ma ise mõtlen, et siin hakkavad mängima asudes tehtud vead lugema. Näiteks mu kaks enda esiviisiku kasvandikku - Kaalma ja Tuulits - oleks pidanud kohe esimesest päevast kõva trenni saama. Täna on nad OK mängumehed II liigas, kuid seal alguses mängima õppides ja eksperimenteerides olen mõlemal ca 5-7 poppi vähemalt raisku lasknud, mis neid meistriliiga tasemest 25-26 lahutab...

Püüan samuti kindlatele meestele trenni anda ja sellest lähtuvalt teen ka drafris valikuid, kuigi seda lootust ma enam ei hellita, et II liiga esimeses pooles (kõrgliigast rääkimata) on võimalik 18. aastane kutt kuni koondiseni üles kasvatada.
Teenid raha ja ostad sobiva kuti, keda edasi treenida - see on II liiga ja KLi manageride pärusmaa.

Ja oma raha raiskasin siis ära, kui mängijate hinnad rajult üleval olid. Oma türklasest ääre ostsin üle kolme milliga, leedukast playmakeri 2,5ga vist. Täna on hinnad hoopis teised. Üks variant oleks suure palgaga mehed maha müüa, üks hooaeg siin olles raha koguda, alla üks tase kukkuda ja kahe hooaja pärast uuesti üles tulla koos rahalaadungiga. Samas on see vast liiga suur avanüür, mis ei pruugi õnnestuda.

Nojah, raha raiskasid hindade laes olles kõik. Kui sa siin ühe hooaja raha teenid, miks mitte püüda siin siis ka püsida. Minu arvates pole see eriti keeruline.

Ma mänge onlainis vaatan vähe, pgem kodus olles arvuti on lahti ja vaikselt teiste toimetuste kõrvalt piilun, mis seis on. Kuid see on tõsi, et puhtalt pärast statistikat vaadates päris õiget tunnetust olnud mängust ei saa

Põnevaid/kaalukaid mänge püüan alati onlines jälgida. Karikasarja ja mõned liiga nõrgemad mängud jäävad vahele küll. Õnneks on olemas ka järelvaatamine. Ka seda kasutan usinalt.

From: Photoframe

This Post:
00
159275.217 in reply to 159275.216
Date: 1/5/2011 1:24:06 PM
Overall Posts Rated:
66
Nii - finaal algas põnevalt. Korralik malekäik (ja mu meelest ainuõige) Zapiivolt, arvestades Kalade kodusaali eelist. Samas on nüüd selge fakt, et Kaladel on vaja võita kahest mängust üks ja meistriliiga avaneb. Zapiivo on nii öelda "kalju äärel" ja tagasi pole enam kusagile astuda. Põnev..., mis edasi? Heietan niisama, kuna endal enam mänge pole ja igav on... Näiteks võiks Kalade sats nüüd ise sama riski võtta ja kodus rahulikult entut koguda (ka nii võib kodus äkki isegi võita...). Nii tundub mulle hektel viimase mängu ja kogu seeria võit kindel. Samas võib Zapiivo veel kord riskida ja eeldada, et ka Kalad tulevad rahulikuga peale. Ehk Zapiivo võib ise ka rahulikuga peale minna ja kodus nii võibolla võidu ära võtta ja korraliku entuga viimasesse mängu minna... Loomulikult jäävad veel strateegia kavaldamised. Igatahes mõlemal manageril korralikult nuputamist. Fakt on hetkel 1-0 Kalade eduseis ja sellega on turvaline järgmisse mängu siseneda. Ka võrdse entuvaliku juures oleks esimese mängu võit jäänud imselt Kaladele. Mis teised täna pealtvaatajaks jäänud managerid asjade seisust arvavad? Publiku seas olles on alati lihtne targutada ja teist varianti praegu mängust mõnu välja võtta pole.

This Post:
00
159275.218 in reply to 159275.217
Date: 1/5/2011 7:22:49 PM
Overall Posts Rated:
10991099
Nii - finaal algas põnevalt. Korralik malekäik (ja mu meelest ainuõige) Zapiivolt, arvestades Kalade kodusaali eelist. Samas on nüüd selge fakt, et Kaladel on vaja võita kahest mängust üks ja meistriliiga avaneb. Zapiivo on nii öelda "kalju äärel" ja tagasi pole enam kusagile astuda. Põnev..., mis edasi? Heietan niisama, kuna endal enam mänge pole ja igav on... Näiteks võiks Kalade sats nüüd ise sama riski võtta ja kodus rahulikult entut koguda (ka nii võib kodus äkki isegi võita...). Nii tundub mulle hektel viimase mängu ja kogu seeria võit kindel. Samas võib Zapiivo veel kord riskida ja eeldada, et ka Kalad tulevad rahulikuga peale. Ehk Zapiivo võib ise ka rahulikuga peale minna ja kodus nii võibolla võidu ära võtta ja korraliku entuga viimasesse mängu minna... Loomulikult jäävad veel strateegia kavaldamised. Igatahes mõlemal manageril korralikult nuputamist. Fakt on hetkel 1-0 Kalade eduseis ja sellega on turvaline järgmisse mängu siseneda. Ka võrdse entuvaliku juures oleks esimese mängu võit jäänud imselt Kaladele. Mis teised täna pealtvaatajaks jäänud managerid asjade seisust arvavad? Publiku seas olles on alati lihtne targutada ja teist varianti praegu mängust mõnu välja võtta pole.

Kõik võimalikud variandid rääkisid ära ju! Mis siin teistel veel oletada - stsenaariume rohkem pole: mõlemad panevad võrdselt või üks paneb enam ja teine vähem. Suhtumises tõesti rohkem variante pole.
Siiski jään ma eriarvamusele su pakutud variandist,et ka võrdse entuvaliku juures oleks Kalad esimese mängu võitnud. Takkajärgi näen võimalust, et võitja võinuks olla ka mina. Tuginen BuzzerControlile, mis andis mulle võõrsil lahjema entu ja väärama taktikaga mängides parema reitingu. Olgu kuidas on aga nädalavahetus saab põnev olema. Mida ma selles BB mängus õppinud olen, on see, et mitte milleski ei saa ette kindel olla. Sestap tuleb alati tulekahju kustutamiseks kehastuda pritsumeheks, kes püüab iseend tilkuva lohvi kiuste kuivaks jätta. :)
<oikuisõnaosavMulk>

From: Toriii

This Post:
00
159275.219 in reply to 159275.218
Date: 1/6/2011 3:03:01 AM
Overall Posts Rated:
3131
jääb mulje, et praegusel hetkel loeb mitte mängijate tugevus, vaid mänguteooria tundmine :)
minu ennustus: Mulk läheb ka järgmises mängus normaliga, Kalad läheb agressiivsega, kuid saab ikkagi kaotuse osaliseks. ja siis on asi OIOIOIOI kui põnev ja pühapäeval võtab Mulk rahusteid ja tema naine jääb tilkuva lohvi kiuste kuivale :)

This Post:
00
159275.220 in reply to 159275.219
Date: 1/6/2011 3:44:10 AM
Overall Posts Rated:
10991099
jääb mulje, et praegusel hetkel loeb mitte mängijate tugevus, vaid mänguteooria tundmine :)
minu ennustus: Mulk läheb ka järgmises mängus normaliga, Kalad läheb agressiivsega, kuid saab ikkagi kaotuse osaliseks. ja siis on asi OIOIOIOI kui põnev ja pühapäeval võtab Mulk rahusteid ja tema naine jääb tilkuva lohvi kiuste kuivale :)

Huumorimees! Näitan su teksti naisele. :)

This Post:
00
159275.221 in reply to 159275.219
Date: 1/6/2011 4:11:17 AM
Overall Posts Rated:
66
Homme on veel meestel ka vormide muutumise päev. Seal jääb ikka mõni "väga hea" peale. Aga sõbrad, mis proge see buzzercontroller on. Mul kühveldasin õhtul arvuti peale veidi limpsi. Nüüd siis uut arvutit vaja. Mu põnevus on, kas kobistab mõne treenitava draftist ja palju tuleval hooajal trenni saanud meestele palka peale viskab.

This Post:
00
159275.222 in reply to 159275.221
Date: 1/6/2011 4:15:13 AM
Overall Posts Rated:
10991099
Homme on veel meestel ka vormide muutumise päev. Seal jääb ikka mõni "väga hea" peale. Aga sõbrad, mis proge see buzzercontroller on. Mul kühveldasin õhtul arvuti peale veidi limpsi. Nüüd siis uut arvutit vaja. Mu põnevus on, kas kobistab mõne treenitava draftist ja palju tuleval hooajal trenni saanud meestele palka peale viskab.

http://www.buzzercontrol.com/html/english/news.htm
Jeremy saatis finaalmängu chat'is miski teise ja tasuta aadressi, aga sinna mina sisse ei saanud.

This Post:
00
159275.223 in reply to 159275.221
Date: 1/6/2011 4:16:18 AM
Overall Posts Rated:
10991099
Mul kühveldasin õhtul arvuti peale veidi limpsi. Nüüd siis uut arvutit vaja.

Miks sa arvutit limonaadiga pilastad?

Advertisement