Μηπως να εγραφες με ελληνικους χαρακτηρες για να καταλαβαινομαστε?
Συμβουλες να δινεις οταν καποιος στις ζητα, αφου μιλαμε για αερολογιες. Στην περιπτωση μου, θα σε παρακαλουσα να μου υποδειξεις που ζητησα τη συμβουλη σου που τοσο απλοχερα ετρεξες να τη δωσεις. Αν δεν εχεις καποιο σημειο που να σου ζηταω συμβουλη να μου δειξεις, θα σε παρακαλουσα να αφησεις εσυ τις αερολογιες...
Ο Γιωργος (Ολυμπος) που λες για παραδειγμα, μιλησε και ειπε το παραπονο του, εκτος και αν το προσπερασες (27-12 τελευταιο μηνυμα της ημερας σε αυτο εδω το θεμα). Απο που και ως που αν πει καποιος ενα παραπονο, για σενα ειναι κλαμα? Τι παει να πει "εμαθες και σου αρεσει να τα λες"? Μηπως θα πρεπει να σου ζητησω την αδεια αντι να "μαθαινω" (που μαλλον δεν το εγκρινεις)? Δεν ηξερα οτι για να εκφρασει παραπονα καποιος εδω περα, πρεπει να εχει τη συμφωνη γνωμη σου, αν το ηξερα δεν θα το ειχα κανει να μη σε...δυσαρεστησω.
Εαν φιλε το παραπονο ηταν κλαμα, μια αναγνωση των ανακοινωσεων σου θα σε πεισει οτι κανενας δεν εχει κλαψει μεχρι σημερα οσο εσυ.
Δινεις και 2η συμβουλη χωρις να στη ζητησω. Πριν να μαθω εγω να ακουω, μαλλον πρεπει να μαθεις πρωτα εσυ να μιλας οταν καποιος απευθυνεται σε σενα. Και να απαντας οταν καποιος σε ρωτα κατι, οχι ξεκαρφωτα να βρισκεσαι να απαντας σε καποιον που δεν σου μιλησε.
Τελος, αν θεωρεις οτι κλαιω, πολυ απλα μην μπαινεις να βλεπεις τα...κλαμματα μου. Δεν σε υποχρεωνει κανεις να εισαι κριτης-συμβουλος-ψυχολογος των παντων. Αυτοκλητα εγινες και κατηγορεις τους αλλους οταν λες οτι δεν μπορεις τα κλαμματα.
Υ.Γ. Το μηνυμα μου μονο κλαμα δεν ηταν, απλα ειπα οτι προτιμησα να φυγω ορθιος παρα να μεινω ξεβρακωτος. Δεν απευθυνθηκα σε σενα, εκτος και αν δεν βλεπεις καλα.