λοιπόν άλλο ένα παιχνίδι με πρεσάρισμα...αυτό εδώ είναι πολύ ενδιαφέρον..(39540526)έπαιζα με τον πρώτο του ομίλου μου ο οποίος κλασικά παίζει κοίτα μέσα...οι άμυνες του είναι αρκετά καλές..όμως η μεγάλη δυναμή του είναι στη ρακέτα...λοιπόν δεν μπορούσα να του κάνω άμυνα μέσα...έτσι αποφάσησα να μην πάω σε μαν2μαν.Η 3-2 και η 2-3 επίσης απορίφθηκαν γιατί δεν έβλεπα τον τρόπο να κερδίσω αν επέλεγα μια τέτοια άμυνα...έτσι δοκίμασα το πρεσάρισμα...
ποια είναι τα δεδομένα:
1)έπαιξα με το 4άρι μου στο 5 και στη θέση 4 έβαλα ένα 3-4άρι για να αυξήσω την πίεση στην περιφέρεια...
2)έχω απλά καλές αντοχές και σχετικά μικρό ρόστερ, τουλάχιστον όχι μεγαλύτερο από τον αντίπαλο...
3)οι παίχτες του αντίπαλου πρέπει να έχουν καλές αντοχές, γιατί αντέχουν πολλά λεπτα στο παρκέ
4)2 παίχτες του έπαιξαν 48λεπτο
5)ο αντίπαλος δεν έχει καλή ροή(σε σχέση με τη δική μου περ. άμυνα)
6)παρόλο που ο αντίπαλος έπαιζε κοίτα μέσα, γρήγορο σύστημα, πολλές επιθέσεις του γίνονταν στο τέλος του χρόνου...
τελικά πήρα το παιχνίδι στην έδρα μου από μια ομάδα που έχει καλύτερο ρόστερ από μένα πιστεύω...όλη τη δουλειά την έκανε η άμυνα και ο γκαρντ μου, που είχε κέφια εχθές...ακόμα πήρα και τα ριμπάουντ για άλλη μια φορά με την ίδια άμυνα...
λογικά θα έπρεπε να πάρω αυτό το παιχνίδι;;;;
πως υπερίσχυσα στα ριμπάουντ;;;