Nie, nie w moim stylu jest pisanie takich opisów jakie były w poprzednich sezonach. Nie każdy selekcjoner musi robić wszystko tak samo jak poprzednicy. Ja mam swoją wizję i ją realizuję.
To wyjaw nam ten " top secret" i powiedz na czym ta wizja ma polegac? Jako twoi wyborcy mamy chyba do tego prawo?
Dlaczego nie napiszesz nic o przeciwniku? Ja np. Nie mam bladego pojęcia ile znaczy reprezentacja England w swiecie BB.
Jest mocna - a raczej może być mocna. Dla mnie za poprzedniego selekcjonera zrobiła jeden z największych skoków w BB świecie. Potrafili wygrywać np z Włochami. I generalnie skoczyli bodajże 23 pozycje w rankingu. Obecny selekcjoner zmienia styl gry, przez co zaliczyli wtopę w meczu o drugie miejsce ze Słowenią.
W poprzednim sezonie sezonie odpadli z mocną Francją. Dwa sezony temu mogli prawie wyjść z grupy. Odpalając wyższe nastawienie mogą namieszać. Może nam nie zaszkodzą (nie wyobrażam sobie sytuacji, by nas pokonali) ale drużyny z drugiej dyszki spokojnie mogliby łyknąć.
Obecny selekcjoner to jednak leszcz...dziś gra 4 graczy. Tak można się samemu zniszczyć.
Last edited by Astarotte at 11/4/2013 12:07:57 PM