Ne uvlacim repku uopste. Niti sam gdje umanjio tvoj ili bilo ciji doprinos reprezentaciji.
Samo sam istakao da sam i ja dao za repku sto sam mogao i da nisam imao nikakve koristi od toga kako ti to predstavljas kad ti odgovara.
Nisam mislio da se miješam u ovo sve dok završi finale u21, ali ovdje sam morao.
Ja nisam ništa uticao na to da Kyve osvoji titulu. Ja nisam ni igrao to finale. Što se kaže nit' luk jeo nit' luk mirisao.
Ono što je meni jedan od vas dvojice govorio da će raditi u vašim tekmama i igrati ja nisam drugom prenosio i obratno. To nisam radio jer sam sa obojicom dobar. (očigledno sam samo sa jednim bio dobar jer me drugi blokirao juče)
Zna se kako se nazivaju ti ljudi koji negoka ošmekaju, a ja nisam jedan od njih. Pored mene je znalo još par ljudi tako da se bolje zapitaj šta to znači ako ti niko ništa nije rekao vezano za to.
Glavno što sam se uključio u ovo jeste što si rekao da ćeš nam uzeti repke.
Evo dokaz da si rekao da ćeš nam uzeti repke:
(https://gyazo.com/a24ff26ad71325e46039ea068b1f7c6b)Što se mene tiče slobodno uzmi jer rad u reprezentaciji oduzima mnogo vremena. Ja radim sve vezano za našu zajednicu jer to želim. Rekao si juče da nikada neću ništa osvojiti, a možda si u pravu. Nisam štekara 20 sezona pa da nešto uradim. Pokušat ću da uradim kao što je Kyve to uradio bez štekanja para.
S tobom nikada nisam ozbiljno razgovarao o BBu jer me vjerujem nikada nisi shvatao ozbiljno. Toliko se poznajemo, a nikada nismo ozbiljno razgovarali o BBu. To valjda znači da nisi vjerovao u mene i da si me smatrao oduvijek levatom.
Mene je na ovu igru navukao Gule. (Bosnian Tigers) Isto kao što me je naučio za još jednu igru koju smo igrali. Osnove sam naučio od njega. Poslije toga me sve o BBu pored toga što sam sam učio učio me i Kyve. Na tome sam mu zahvalan jer me nije naučio nikakvih glupostima. Nisam nikada zabušavao sa treningom svojih igrača kao što si ti radio.
Uzet ćemo za primjer ove sezone kada nisi htio da slušaš vezano za trening o Zdelaru, a ja sam to morao trpiti jer nisam imao bolje zamjene. Vjerujem da i to nisi htio da slušaš vezano za trening jer sam ja još po tebi "mlad" na BBu.
Ne znam čemu sam ti ja kriv što sam prešutio ono o čemu mi je neko rekao da će uraditi. Gotivio sam te haos, ali sam juče vidio da si ti mene smatrao levatom i da si ti o tome šutio. Nema veze što ti kažeš svako pokaže na kraju kakav je.
Ono što je pozitivno je da se ti i ja nismo vrijeđali i svaka čast na tome.
Toliko od mene.
Večeras mlada reprezentacija igra i valjda ćeš ako uspijemo doći do zlata skupiti snage da čestitaš i da me nećeš smatrati levatom.