BuzzerBeater Forums

Hellas - III.8 > Σεζον 18

Σεζον 18

Set priority
Show messages by
From: Leniarn

This Post:
00
200595.214 in reply to 200595.213
Date: 2/5/2012 2:16:16 PM
Overall Posts Rated:
88
Συγχαρητήρια στον πρωταθλητή Φαιτκλαμπ που κατάφερε και έσπασε έδρα.! Καλή συνέχεια φίλε στην ΙΙ.

From: tutas

This Post:
00
200595.215 in reply to 200595.214
Date: 2/5/2012 2:58:40 PM
Overall Posts Rated:
11
Καλησπέρα παιδιά.Μεγάλη νίκη τις ομάδας μας και άνοδος απέναντι στον suncity κερδίζοντας μέσα στην έδρα του.Ο ενθουσιαμός δεν μετράει τόσο πολύ όπως είδες φιλε terror:P όσες season είμαι εδώ δen μάζεψα ποτε ενθουσιαμό.Πέρσι πάλι ο klein με 2 match χαλαρά το σήκωσε.Η αγωνιστικές καταστάσεις μου ήταν σχεδόν τέλειες, αυτό ήταν το κλειδί πιστεύω.

Τώρα πάμε στην II, με σωστή διαχείριση ελπίζω να τα καταφέρω.Θα περνάω και από δω όπως όλοι καθώς δεν νομίζω να υπάρχει πιο ενεργό forum από το δικό μας.
Καλή συνεχεια σε όλους και ας μην αφήσουμε τους μπλε να το σηκώσουν ούτε του χρόνου.Είχαμε υποφέρει τόσες season:P

From: sorazal
This Post:
00
200595.216 in reply to 200595.214
Date: 2/5/2012 3:16:33 PM
Overall Posts Rated:
99
Φίλε fightclub συγχαρητήρια. Σου εύχομαι καλή πορεία στην ΙΙ και να παραμείνεις εκεί ή γιατί όχι και στην Ι στο μέλλον.

Τον αγώνα μπόρεσα να τον παρακολουθήσω μόνο μέχρι τα μέσα της πρώτης περιόδου (τι να κάνω έπρεπε να δω και ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ) οπότε συμπεράσματα μπορώ να βγάλω μόνο από το φύλλο αγώνα.

Όπως και να έχει...η σεζόν τελείωσε, άλλοι πέτυχαν τους στόχους τους άλλοι όχι, πάντως καθένας πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του και να ετοιμαστεί για τη νέα σεζόν βελτιώνοντας τα όποια λάθη του.

Εμένα προσωπικά η σεζόν μου αφήνει γλυκόπυκρη γεύση.
Γλυκιά γιατί ξεκινώντας τη σεζόν δεν πίστευα στην άνοδο αλλά οι συνθήκες μου επέτρεψαν τελικά να τερματίσω πρώτος και να έχω το πλεονέκτημα έδρας παρόλο που πιστεύω ότι καλύτερη ομάδα του ομίλου αυτή τη σεζόν ήταν ο Κατερινη.
Πυκρή γιατί παρόλο το πλεονέκτημα διάφοροι λόγοι μου στέρησαν την άνοδο.

Υ.Γ. Στατιστικό στοιχείο: Όλη η σεζόν για μένα ήταν 41 παιχνίδια (επίσημα+φιλικά) Αποτέλεσμα 35 Νίκες και 6 Ήττες.
Σε όλους τις νίκες μου δέχτηκα κάτω από 100 πόντους. Σε όλες τις ήττες μου δέχτηκα πάνω από 100 πόντους. Συμπέρασμα; Όταν δέχομαι τριψήφιο...χάνω

From: teo_biz
This Post:
00
200595.217 in reply to 200595.216
Date: 2/5/2012 3:23:42 PM
Overall Posts Rated:
2222
Θελω να δωσω τα συγχαρητηρια και στους 2 του τελικου, αξια εφτασαν και οι 2 εκει!
Φιλε fight σου ευχομαι καλη συνεχεια στην II, sun ιδιες επιδωσεις και του χρονου!!!
Εγω σας αποχαιρετω φιλοι μου, απο την τριτη θα ειμαι στα αλωνια της IV ξανα...
Καλη συνεχεια σε ολους!!!

This Post:
00
200595.218 in reply to 200595.216
Date: 2/5/2012 3:40:01 PM
Overall Posts Rated:
1313
το συμπέρασμα για τους 100 πόντους που έβγαλες είναι λάθος , χάνεις γιατι κάτι κάνεις λάθος η παίζει καλύτερα ο αντίπαλος όχι επειδή πχ πρέπει να διορθώσεις την άμυνα σου γηια να δέχεσαι 100-

μπράβο στον φαιτκλαμπ που τα κατάφερε και μακάρι να μην ξαναγυρίσει ποτέ στην 3 ...είναι ωραίο να βλέπουμε ομάδες να εξελίσσονται δίνει και κίνητρο σε εμάς τους υπόλοιπους ! Mεγάλη μούτζα σε εμένα που έβγαλα συμπεράσματα χωρίς να κοιτάξω αγωνιστικές καταστάσεις μιας και όντως μετράνε περισσότερο από τον ενθουσιασμό . To θετικό έιναι ότι ο απέναντι όμιλος θα παραμείνει δύσκολος καθώς εκεί θα πέσει η ομάδα που θα μας έρθει απο την 2 κατηγορία

This Post:
00
200595.219 in reply to 200595.218
Date: 2/5/2012 3:55:29 PM
Overall Posts Rated:
99
Φίλε Τέρρορ μάλλον δεν κατάλαβες πως το είπα.

Ενα απλό στατιστικό στοιχείο έδωσα. Τώρα αν εσύ νομίζεις ότι εγώ εννοώ ότι επειδή δέχομαι 100 γι'αυτό χάνω......μάλλον με έχεις για χαζό.
Λες ότι χάνω γιατί κάτι κάνω λάθος ή γιατί ο αντίπαλος παίζει καλύτερα...ε μα αυτό είναι το προφανές.
Είτε χάσω 150-140 είτε χάσω 30-20...πάλι κάτι θα έχω κάνει λάθος ή ο αντίπαλος θα έχει παίξει καλύτερα. Αυτονόητο αυτό.

Απλά ένα στατιστικό στοιχείο έδωσα χαριτολογώντας. Μάλλον το πήρες στραβά

This Post:
00
200595.220 in reply to 200595.219
Date: 2/5/2012 5:44:32 PM
Overall Posts Rated:
1313
όχι μάλλον , το πήρα στραβά ! παρότι είναι εύκολο να κάνουμε κριτική εκ των υστέρων ειδικά οταν είμαστε έξω απο το χορό , πιστεύω ότι με κοίτα μέσα θα κέρδιζες , κοιτώντας τα προηγούμενα ματς σου αυτό συμπέρανα . φυσικά αυτό το λέω χωρίς να ξέρω τα σκιλλς των παικτών σου οπότε για να έπαιξες σμπρώξιμο θα είχες κάποιο λόγο

υ.γ. μη βγάζεις κιεσύ βιαστικα συμπεράσματα δεν σε έχω για χαζό , απλά υπέθεσα οτι σκεφτεσαι λάθος

This Post:
00
200595.221 in reply to 200595.220
Date: 2/5/2012 6:06:32 PM
Overall Posts Rated:
99
Μα αν σκεφτομουν οτι χανω τα παιχνιδια επειδή δέχομαι 100+ ... καλύτερα να το παράταγα το παιχνίδι.

Για το κοίτα μέσα ίσως έχεις δίκιο...αν και εγώ σκέφτομαι ότι ίσως έπρεπε να έχω διαφορετική τακτική άμυνας και όχι επίθεσης. Δηλαδή ίσως έπρεπε να παίξω ζωνη 2-3. Αλλά τώρα είμαστε μ.Χ. προφήτες που λένε. διαφορετικά τα σκέφτεσαι πριν τον αγώνα και διαφορετικά γνωρίζοντας το αποτέλεσμα.

Κοιτάζοντας το φύλλο αγώνα νομίζω ότι τελικά αυτό που έκρινε το αποτέλεσμα ήταν η χειρότερη αγωνιστική κατάσταση των παιχτών μου και κυρίως των ψηλών μου. Είχα ένα τραυματισμό που μου χάλασε λίγο τους εβδομαδιαίους χρόνους αλλά φταίω και εγώ...θα μπορούσα να τους διαχεριστώ καλύτερα.

Τελοσπάντων, καλά να είμαστε και περιμένω μια συναρπαστική σεζόν στην οποία πιστεύω ότι στον μπλε όμιλο θα έχουμε μεγαλύτερο συναγωνισμό μεταξύ μας σε σχέση με αυτή που μόλις τελείωσε.
Ακόμα και αυτό πιστέυω πως δε με βοήθησε φέτος καθώς κάποιες εύκολες νίκες έκρυβαν ακόμα και από μένα κάποια στοιχεία της ομάδας που ήθελαν βελτίωση.
Ήταν μια μεταβατική περίοδος για πολλά παιδιά του μπλε ομίλου και πιστέυω ότι ετοίμασαν τις ομάδες τους για να επανέλθουν καλύτεροι τη νέα σεζόν.
Όσο για τη δική μου ομάδα περιμένω να δω τι μισθούς θα έχω για να σκεφτώ πως θα πράξω.

From: Leniarn
This Post:
00
200595.222 in reply to 200595.220
Date: 2/5/2012 6:09:59 PM
Overall Posts Rated:
88
Αποχαιρετώντας τον φαιτ και παίρνοντας αφορμή από αυτό που είπε για τον ενθουσιασμό, αξίζει να αναφερθεί ότι ο φαιτ ήταν στη παρέα της ΙΙΙ.8 για 5 σεζόν, και στις 4 από αυτές πήρε μέρος στους τελικούς του ομίλου και απ΄ότι φαίνεται η φετινή ήταν η καθοριστική! Ήταν μία πολύ συμπαθής, δυνατή και συγκεκριμένης φιλοσοφίας ομάδα που δεν αποχωρίστηκε ποτέ αν δεν κάνω λάθος το αγαπημένο της μαν2μαν ενώ σχεδόν πάντα έπαιζε με κανονική διάθεση. Καλή συνέχεια φαιτ...

From: Wade3

This Post:
00
200595.223 in reply to 200595.222
Date: 2/5/2012 7:49:18 PM
Overall Posts Rated:
1414
Tωρα να ρωτησω κατι ακυρο μιας και εχουμε εναν GM στον ομιλο! Γιατι πληρωσαμε τους μισθους των παιχτων σημερα ενω δν παιξαμε καποιον αγωνα? Στο κατω κατω ολο αυτο βαζει μεσα μια ομαδα γιατι εγω προσωπικα στα δυο τελευταια ματς της κανονικης περιοδου επαιζα εκτος εδρας.. Βαλε και τν βδομαδα all star game που παλι για ατυχη κληρωση δν ειχα εσοδα απο γηπεδο αλλα πληρωσα κανονικα τους μισθους! Ευελπιστω το σαββατο να παιζω εντος εδρας.. Πιστευω πως ειναι ενα θεμα που θα πρεπει ισως να βελτιωσει το παιχνιδι.. Τεσπα.. Και κατι αλλο τα ντραφτ βγαινουν τν τριτη αν δν κανω λαθος?

This Post:
00
200595.224 in reply to 200595.223
Date: 2/6/2012 2:37:18 AM
Overall Posts Rated:
170170
Τα συγχαρητήρια μου στον Φαιτ!!! Πολύ δυνατή επικράτηση!!! Μπράβο! Αντε σε περιμένω στην ΙΙ.2 να είμαστε παρέα...!!
Πάλι πρωταθλητής απο τους κόκκινους!!! :)

Advertisement