BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > season 11

season 11

Set priority
Show messages by
From: Donald13

This Post:
00
123504.216 in reply to 123504.215
Date: 2/9/2010 7:40:29 PM
Overall Posts Rated:
11
κατ'αρχάς να ευχαριστήσω τον φίλο lazaro, αν και έπρεπε να περιμένω το θετικό σχόλιο του, είναι γνωστό ότι οι Αρειανοί είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ πάστα φιλάθλων!

Μια που πήρα το κολάι στα σχόλια -και στις νίκες :Ρ - ας πω και εγώ το ποίημα μου για σήμερα.

2οο7 - ασυγκράτητος --- Αδιάφορο ματς, καθώς και οι 2 έκαναν προπόνηση εν όψη κυπέλλου. Γιατί ρε υπερπρωταθλήτη? Τι σου έφταιγα να πέσω πάλι πάνω σου από τους 16?

Μαρτίου - Ταύροι --- Πίο κλειστό παιχνίδι απ'όσο δείχνει η διαφορά, αλλά ο Έριξον και η παρέα του δεν είχαν διάθεση για αστειάκια μετά την ήττα στο μεγάλο ντέρμπυ. Το παιχνίδι κρίθηκε στην τακτική καθώς ο αυτοκράτορας εκμεταλλέυτηκε καλύτερα τις αδυναμίες του αντιπάλου του.

Θρύλος - Μπεσέλ προ άκτιβ --- Πολύ δυνατό ματς, έσπασε καρδίες μέχρι την τρίτη περίοδο, με τις 2 ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι μέχρι και την 3η περίοδο.Εκεί τη διαφορά έκανε η πληρότητα του θρύλου. Συντηρητική τακτική και απο τους 2 που προσπάθησαν να πάνε στα σίγουρα. Όργια απο τον Κορντέγιας αλλά ο Φόντι στηρίχθηκε καλύτερα από τους συμπαίκτες του.

Σουτάρετε και σπάστε τα στεφάνια - Στιρέλα --- Πολύ δυνατό ματς στο καθαρηστήριο με την Αεκάρα να χτυπάει στα ίσα το ματς. Καλή τακτική από την Αεκάρα, όμως ο Μαμου έχει καλύτερη ομάδα και με φοβερή πολυφωνία στην επίθεση βγήκε ατσαλάκωτος από αυτό το ματς. Σημαντική νίκη που του δίνει το προβάδισμα για τη 2η θέση.

Αυτοκράτορας της Θεσσαλονίκης - Αυτοκράτορες της μέταλ --- Δεν κατέβηκε με ότι καλύτερο είχε ο Άρης - είχαν λιώσει τα παληκάρια του λόγω της παράτασης με τον κιοφτέ- με αποτέλεσμα να ροκάρει η ομάδα μου. Ευτυχώς δε μου κόστισε ο τραυματισμός του Γκιάρα νωρίς στο παιχνίδι.

Αεκ - Χαμηλή βαρύτητα --- Εύκολη νίκη για τον Λόου Με ισορροπημένο επιθετικό παιχνίδι. Η περιμετρική της μεσοχώρας έδωσε έκταση στη διαφορά που θα μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Μπιφόρ Κράιστ - Μπιφτέκια --- Δε χτύπησε το ματς ο Γιάννης -λογικά- καθώς ακολουθούν δύσκολα και κρισιμότερα παιχνίδια με αποτέλεσμα να απολάυσει ο Ολυμπιακός ένα πολύ καλό απογευματινο γεύμα με παραδοσιακούς πατατοκεφτέδες παρκιάς.

Λιμνάνθρωποι - Μονόκερος --- Βροντερό παρών-καλπασμός του κένταυρου που πήρε μιά σχετικά άνετη νίκη. Πλουραλισμός στην επίθεση, αξιόπιστη άμυνα και βάζει πλώρη για μεγάλη αντεπίθεση. Ο παιχταράς Αρόμαα δε συνδύασε την τελευταία του εμφάνιση με νίκη. Ο περιστέρης ζήτησε τη νίκη βάζοντας ό,τι καλύτερο είχε αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό και πιστεύω με αυτή την ήττα μένει από νωρίς χωρίς στόχο. Θεωρώ αδύνατο τόσο το να απειλήσει με είσοδο στα πλέι όφ όσο και και να απειληθεί με είσοδο στα πλέι άουτ.

υ.γ. Τα όποια λογοπαίγνια είναι καθαρά χιουμοριστικά, ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανείς.

Last edited by Donald13 at 2/9/2010 7:41:56 PM

Life is too short to cry, Long enough to try
This Post:
00
123504.218 in reply to 123504.217
Date: 2/10/2010 5:07:16 AM
voutirostopsomimou
III.1
Overall Posts Rated:
6060
Με την άνοδο λοιπόν του Μπρους Ντικινσον, Στιβ Χάρις και της παρέας του, οι Iron Maiden έγιναν πολύ καλύτερο σύνολο. Αυτό φυσικά έχει ως αποτέλεσμα να σφυρίξω κλέφτικα από τώρα, βλέποντας και τη διαφορά δυναμικότητας με τους άλλους...

Αφού λοιπόν φαίνεται ότι θα αποδειχθώ και πάλι ομάδα - ανσανσερ, δηλώνω ότι τα επόμενα παιχνίδια, θα τα παίξω με γνόμωνα το καλύτερο για τους παίχτες μου, δηλώνοντας ανοιχτά ότι θα συνεχίσω να χτυπάω τα παιχνίδια που θεωρώ ανταγωνιστικά.

Οσον αφορά τώρα τον αγώνα με το Ματσα, όντως η πληρότητα του ήταν καταλυτική.
Δε μου έστειλες και κανένα μήνυμα να το βάλουμε χαλαρά ρε γ@μώτο και έχω και ματσάρα το σάββατο. Ετοιμάσου Γκαστόνε, θα φάω σίδερα! :-Ρ

This Post:
00
123504.220 in reply to 123504.219
Date: 2/11/2010 3:58:42 AM
voutirostopsomimou
III.1
Overall Posts Rated:
6060
Να σου πω ρε συ, κιαν έχουμε πει και μια κουβέντα παραπάνω και έχουμε ψιλοκραχτεί μεταξύ μας... κομμάτια να γίνει. Καλή καρδιά και όλα να τα πάρει το ποτάμι...

Γεωργία και χορεύει στο villa mercedes ε...?!?!

This Post:
00
123504.222 in reply to 123504.221
Date: 2/12/2010 1:38:31 AM
voutirostopsomimou
III.1
Overall Posts Rated:
6060
αν έχεις... villa :-))

This Post:
00
123504.224 in reply to 123504.223
Date: 2/13/2010 10:44:10 AM
Overall Posts Rated:
11
Επειδή στο θέμα των προβλέψεων είμαι πάντα καλυμμένος και δε θελω να αναπαράγω τα ίδια, θα κάνω ένα σχόλιο -αυτονόητο θα μου πείτε αλλά δεν πειράζει- για την κρισιμότητα κάθε παιχνιδίου, αφού μπαίνουμε στον τρίτο γύρο. Ήδη πολλά πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει και η κρίσιμη σημερινή αγωνιστική θα ξεκαθαρίσει και άλλα. Πάμε:

patatokioftedes -- Bulls of Paros --- Σημαντικό παιχνίδι αφού μπορεί να αποτελέσει ευκαιρία για τον κιοφτέ να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω, ενώ ο Ταύρος δε φαίνεται σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση και έχει χάσει έδαφος.

AO Kentavros Dafnis -- Asingratitos BC 2 --- Αυτά...

Atsalakotoi B.C. -- Low Gravity --- Ίσως το σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής, καθώς αν ο Ατσαλάκωτος κάνει το διπλό τότε πάει τρένο για τη 2η θέση, ενώ με νίκη του Λόου η μάχη θα παίζεται πλέον στα ίσα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

voutirostopsomimou -- Iron Maiden 13 --- Επίσης πολύ κρίσιμο παιχνίδι, καθώς με νίκη μου ο ρανταπλάν θα πρέπει να κάνει ένα θαύμα για να κερδίσει την είσοδο στα πλέι άουτ, ενώ με νίκη του αποκτά το πάνω χέρι.

Peristeri Lakers -- Olympiakos 2007 --- Ενδιαφέρον να δούμε τους λιμνάνθρωπους χωρίς τον Αρόμαα.Τελευταία θεωρώ ευκαιρία του Περιστέρι για να παλέψει για τα πλέϊ οφ. Με ήττα του όμως...

Thrylos BC -- ARIS1914 ... και νίκη του άρη ίσως μπαίνει σε περιπέτειες. Θεωρητικό το σενάριο βέβαια. Σημαντικό παιχνίδι και εδώ κυριως για τη μάχη της κορυφής. Οι θέσεις 2-4 είναι ανοιχτές για όλους και έδρες όπως αυτή του Άρη ίσως αποτελέσουν καθοριστικό ρόλο για τη μεγάλη μάχη.

ΑΕΚΑΡΑ -- AEK Mesochoras --- Ο θάνατος σου η ζωή μου...

MartiouUnited -- Olympiacos B.C. --- Κερδίζει ο Νικολας καθαρίζει την πρώτη θέση των υπέροχων, χάνει -παραμένει φαβορί- αλλά μπαίνουν και οι άλλοι στο παιχνίδι με τον αυτοκράτορα να αποκτά τον πρώτο λόγω τόσο για το ελάχιστο της 2ης θέσης όσο και για να απειλείσει για ψηλότερα.

Τα 2 σημαντικότερα παιχνίδια με βάση τόσο τη σημαντικότητα όσο και το πόσο αμφίρροπα είναι, -επειδή δεν μπορώ να βάλω μόνο ένα- το Ατσαλάκωτοι - Γκράβιτι και ο εμφύλιος των Αεκτζήδων.

Last edited by Donald13 at 2/13/2010 10:47:38 AM

Life is too short to cry, Long enough to try
This Post:
00
123504.225 in reply to 123504.224
Date: 2/13/2010 11:10:04 AM
voutirostopsomimou
III.1
Overall Posts Rated:
6060
"Μόνο αν πουλήσεις το παιχνίδι θα χάσεις στην έδρα σου" ...
:-Ρ

Εγώ είπα ότι έχω πέσει. Είναι χαζο να πιστεύω το αντίθετο και μάλιστα με τις ανταγωνιστικές που έχουν βελτιωθεί πολύ.

Τέλος πάντων, εγώ πιστεύω ότι έχεις κάνει πολύ καλό σύνολο με πολύ καλές νέες μεταγραφές. Μπράβο για τις επιλογές σου, είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να διαλέξεις αυτόν που θα κάνει τελικά τη διαφορά.

Advertisement