.....κρατιέμαι να μην γράψω γιατί μπορεί να πώ καμιά χοντράδα και δεν πρέπει.....
(βασικά κρατιόμουν για 2 ώρες και δεν αντέχω άλλο οπότε γράφω) :)))
αγαπητέ Dick,
αν απλά κράταγες το στόμα σου κλειστό και δεν έκανες γραφικές δηλώσεις του στύλ :
Δεν έπαιξα να ρίξω κανέναν...
δεν θα τολμούσα να γράψω αυτά που θα γράψω...
Αποτελέσματα:
με κέρδισες δίκαια (δυνατά εσύ-κανονικά εγώ) & έχασες δίκαια απο Ιωνικό (χαλαρά εσυ-δυνατά ο Ιωνικός)
Το θέμα είναι ότι όλοι στο φόρουμ είχαν καταλάβει το πλάνο του Ιωνικού που ζήτησε την βοήθεια σου για την κατάληψη της 7ης θέσης. Δυνατά ο Ιωνικός με Hoopstars (εδώ δεν σας βγήκε), δυνατά εσύ με εμένα(σας βγήκε -ας όψεται ο τραυματισμός του munteanu αλλιώς θα τρέχατε) χαλαρά εσυ με τον Ιωνικό και εκείνος δυνατά (για να καλύψει και την διαφοράπόντων με εμένα)
-πάντως Dick αγαπητέ θα έπρεπε να βάλεις την 2η ομάδα σου μπας και σε κέρδιζε πιο άνετα...αλλά είπατε να ρίξετε στάχτη-
Τώρα πιο λόγο είχες να προτιμάς τον Ιωνικό απο μένα....δεν ξέρω, ίσως για να στήσετε και μελλοντικά παιχνίδια στης ΙΙΙ.7.
αυτα περι δυνατής και ανταγωνιστικής ομαδας (όταν παλεύουμε για τον υποβιβασμό...) είναι βλακείες...
Εκτιμώ όμως την ειλικρίνεια σου στο ανήθικο του να βοηθήσεις μια ομάδα έναντι μιας άλλης και ότι βγήκες και το δήλωσες ανοιχτά.
Σου εύχομαι καλή τύχη στο παιχνίδι και όταν σε ξαναπετύχω θα το θυμάμαι...:)))
(μετά το παραπάνω ξέσπασμα μου-δεν σου κρατώ και κακία...)
Με τον Ιωνικό δεν έχω τίποτα προσωπικό γιατί τουλάχιστον το έπαιξε έξυπνα και δεν βγήκε να μας λέει διάφορα...
έκανε όμως ένα μικρό λάθος ο Ιωνικός...:)))
με 2 δυνατά παιχνίδια ο ενθουσιασμός του ειναι χαμηλάααα, πολύ χαμηλά....
ενώ ο δικός μας ενθουσιασμός δεν είναι άσχημος ;) (μπορεί όμως και να μπλοφάρω...)
τώρα ο Ιωνικός έχει το εξής δίλημμα: να παίξει δυνατά με τους Condores το σάββατο ώστε να μην χάσει με 30 πόντους και ξεφτυλιστεί??? ή να παίξει κανονικά μην πιστεύοντας ότι μπλόφαρουμε περι ενθουσιασμού?
αν παίξει δυνατά και κερδίσει ή χάσει με 30< τότε πάει στα play out με ενθουσιασμο του κω....και εκεί θα χάσει εύκολα 2-0....
αν παίξει κανονικά τότε οι Condoreς μπορεί...να του κάτσουν στο στομάχι....:))) να τον κερδίσουμε όσο πρέπει και να στείλουμε το τσιράκι του Dick στα τάρταρα...
δύσκολα τα πραγματα Ιωνικέ...εγώ στην θέση σου θα έπαιζα δυνατά το Σάββατο ;)))))
Καλή συνέχεια σε όλους, Γύπα παραμένεις φαβορί για την άνοδο...παραδέξου ότι έχασες για το στοίχημα
Καληνύχτα σε όλους