BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U-21 XIII

U-21 XIII (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
149781.215 in reply to 149781.212
Date: 7/12/2010 5:00:26 PM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142
Zamolio bih sve da se smire strasti! Nije samo Kotor kriv,krivi su i oni koji su svojim svadjama Jarleyu odneli glasove koje bi svakako dobio da neki nisu pricali u njegovo ime. Tada sam trazio od njih da se primire za izbore ali ne... Svi se hvalisaju i nalaze argument u tome kako smeju svakome da kazu sve sto misle o njemu, naravno kada se sedi iza ekrana a ne stoji se pred tim nekim.

Koliko ja znam,svi mladi igraci su vec od prvog dana Kotorovog mandata dobili neke druge ljude koji ce raditi sa njima osim najstarije generacije koja je bila njegov zadatak, tako da koliko sam ja upucen kvalitet nadolazecih generacija ne bi trebalo da bude sporan. Od Kotora se naravno ocekuje da bar ponovi rezultate iz ranijih sezona jer je to minimum!

Reci lepo i konkretno, Samuraj je bio grub u kampanji,
pricao nam je da ce doci do ovoga (naravno onako kao samuraj to radi, kaze svima u lice sta misli).
E sad nekima se to nije svidelo, pa su zbog toga glasali za drugog kandidata (luzera), evo im ga taj luzer sad.

This Post:
00
149781.216 in reply to 149781.215
Date: 7/12/2010 5:03:39 PM
Noipmahc
II.1
Overall Posts Rated:
221221
Неки не би требало да се јављају на форум уопште!!!

This Post:
00
149781.217 in reply to 149781.215
Date: 7/12/2010 5:08:55 PM
Overall Posts Rated:
427427
ajde bre lepo reko covek da se smire strasti ono opet ide prica...pa dokle tako....zaista dragi samuraju ali kada citam tvoje postove shvatam onu izreku:

Bogu je trebalo milion godina da od majmuna napravi coveka, a coveku samo sto da od sebe napravi majmuna...

a zar ne mislis flavijus da postoje ljudi koji su glasili za kotoora zato sto njega gotive...pa prema ovoj tvojoj price postoje ljudi koji vas ne vole i oni koji vas vole...ja sam glasao za kotoora zato sto imam poverenja u njega, i BB Srbija je na izborima pokazala ko je najbolji kandidat!! ocigledno da to nije Jarley...i molim te kao u onom pustu da malo spusit loptu, ako si znao da ce biti ovako trebao si da se kandidujes, ja bih prvi za tebe glasao!! ali da dam glas coveku za koga pre njegovog predstavljanja idu BG i GM i kazu glasajte za njega on je najbolji! TO NIKADA!!!! odo u soske :D cujemo se sutra ako ne odem na odmor :D:P

This Post:
00
149781.218 in reply to 149781.215
Date: 7/12/2010 5:16:23 PM
Overall Posts Rated:
2222
Recicu lepo i konkretno Samuraj i Laimbeer sigurno,a sada me mrzi da ponovo citam kampanju za te izbore pa necu da gresim dusu i da spominjem neka druga imena, su se vise bavili vredjanjem i svadjom sa ljudima koji NISU bili kandidati za selektora cime su direktno odneli po mom saznanju iz kontakta sa drugim ljudima koji igraju buzzer TRI sigurna glasa,a verovatno i vise. I da Samuraj kao sto sam gore i naveo,rekao si u ekran a ne u lice sto je mnogo mnogo lakse i to uopste ne govori o tebi nista puno jer su razliciti forumi po netu puni tako hrabrih ljudi!

Flaviuse za pocetak sam zamolio jer je normalnim ljudima to dovoljno!

Last edited by Svetislav Pesic at 7/12/2010 5:25:06 PM

This Post:
00
149781.219 in reply to 149781.217
Date: 7/12/2010 5:19:09 PM
Overall Posts Rated:
5757
ajde bre lepo reko covek da se smire strasti ono opet ide prica...pa dokle tako....zaista dragi samuraju ali kada citam tvoje postove shvatam onu izreku:

Bogu je trebalo milion godina da od majmuna napravi coveka, a coveku samo sto da od sebe napravi majmuna...

a zar ne mislis flavijus da postoje ljudi koji su glasili za kotoora zato sto njega gotive...pa prema ovoj tvojoj price postoje ljudi koji vas ne vole i oni koji vas vole...ja sam glasao za kotoora zato sto imam poverenja u njega, i BB Srbija je na izborima pokazala ko je najbolji kandidat!! ocigledno da to nije Jarley...i molim te kao u onom pustu da malo spusit loptu, ako si znao da ce biti ovako trebao si da se kandidujes, ja bih prvi za tebe glasao!! ali da dam glas coveku za koga pre njegovog predstavljanja idu BG i GM i kazu glasajte za njega on je najbolji! TO NIKADA!!!! odo u soske :D cujemo se sutra ako ne odem na odmor :D:P

Pa mislim ne znam da li treba nesto da dodam, ali dok je ovakvih kao sto si ti, koji ni iz gresaka ne znaju nista da nauce, dotle ce da imamo razne koturove. A ti na sledecim izborima glasaj za onog koga BG i GM ne podrze.

This Post:
00
149781.220 in reply to 149781.218
Date: 7/12/2010 5:22:10 PM
Overall Posts Rated:
5757
Flaviuse za pocetak sam zamolio jer je normalnim ljudima to dovoljno!

zajebi kari sa tom pricom, jer da su radjene normalne stvari ti uopste ne bi morao nista da molis. I da me molis da radim nesto normalno ili da se ponasam normalno prema nenormalnoj situaciji, nisam siguran da to spada u granice normalnog.

This Post:
00
149781.221 in reply to 149781.202
Date: 7/12/2010 5:25:42 PM
Overall Posts Rated:
500500
Dakle od ponoci izmedju subote i nedelje vise nije trebalo da se izbacuje bilo ko sa spiska. Ako je toga bilo, onda je sve jasno...

naravno da je bilo :( eto ubuduće znate da se ne igrate sa igračima nedeljom... sad nam je i entuzijazam porastao na 2. valjda ćemo uspeti da igramo egal sa barbadosom :)

Mi to znamo...ako je i bilo potrebe da to napisem. :)

kakvi ste vi gomila bolida? vama je najvažnije da ja izgubim utakmicu i da me ovde pljujete...

This Post:
00
149781.222 in reply to 149781.219
Date: 7/12/2010 5:25:46 PM
Overall Posts Rated:
427427
ne trebas da dodas...red je da cutis, napokon, sta je bre greska...imacemo reprezentaciju za dve sezone strasnu...20 smo na rang listi jutros bili...gde smo to pali mnogo dalje...da te podsetim da je u takmicenju po grupama kotoor sa repkom ispao za samo 10ak poena kos razlike...kada se tebi desilo tako nesto?? u desetoj sezoni smo imali 4-3 skor?? el te pljuvao kotoor tada?? nije postavio jednu prijateljsku utakmicu pa jel te to strasno potreslo...jesli li velike pare izgubio...

a na sledecim izborima cu licno da se kandidujem i ako ne pobedim neces mi vise ni rec procitati na forumu dokle igras BB!

This Post:
00
149781.223 in reply to 149781.203
Date: 7/12/2010 5:35:22 PM
Overall Posts Rated:
500500
stvarno si bre smesan. i sto se vise branis sve si smesniji. da ne kazem da ispadas sve gluplji i gluplji.

idi ti treniraj te tvoje klince. valjda tamo znas da selektujes igrace. ili si i njima obecao kule i gradove, oni ti dali pare, i sad igraju klikere na livadi. jbg nove metode treniranja basketa. ojacas palac za 2 nedelje, pa lakse kopas oci na utakmici.

e moj ti, a bio si mi krajnje simpatican. kakav sam ja debil.

brate dumbo tebi stvarno nije dobro. ajde razumem ostale kretene (flaviusa, gm-a, samuraja...). ali ja i ti smo uvek imali poštovanja jedan prema drugom.
sad si utripovao da me je smorio buzzer zbog toga što si me pobedio. ja bre 5 dana nisam znao ko je pobedio u majstorici. imam neke bitne stvari u životu da odradim u naredna 3 meseca. ne mogu da se posvetim praćenju klinaca. repka nije na ničemu izgubla do jutros. prijateljske su nebitne, jer je iskustvo koje se u njima dobija mizerno. žao mi je samo što se desilo ovo jutros i što sam verovao informaciji koju mi je jarley rekao.
za ovu sezonu je mnogo toga urađeno i nisam hteo da to upropastim sa tim što nemam vremena. zato sam pošteno rekao da neću to raditi i da to preuzme neko drugi. preuzeo je asirko i sve je super. samo je gomila vas debila to jedva dočekala da mene ocrnite. to vam je i uspelo kod većine neutralnih bb menadžera. mada ima još par njih koji znaju da razmišljaju svojom glavom.
duboko si me razočarao svojim ponašanjem i neću ti više odgovarati na uvrede.
aj zdravo....

This Post:
00
149781.224 in reply to 149781.222
Date: 7/12/2010 5:35:57 PM
Overall Posts Rated:
5757
Nemoj ti da mi pricas sta je red, ja sam cutao, i to sam mnogo cutao. A sada vise vam nema mira. Ima bre da vas proganjam na forumu dokle god igram ovaj BB. I nije u pitanju jedna prijateljska utakmica, i nije u pitanju zaboravljanje da se izda nalog, nije u pitanju skor koji je ostvario, u pitanju je njegova neozbiljnost i da ima toliko muda da kaze: ja necu da vodim racuna o klincima vise, samo cu da izdajem postavu; i onda ovo sto je napravio danas, srozavanje entuzijazma. Pa ce jos da mi kaze da ce nesto iz toga da naucimo, a ovo sto je on uradio stoji u pravilima. I ne samo u pravilima nego i na forumu za selektore.

From: kotoor

This Post:
00
149781.225 in reply to 149781.222
Date: 7/12/2010 5:39:10 PM
Overall Posts Rated:
500500
a na sledecim izborima cu licno da se kandidujem i ako ne pobedim neces mi vise ni rec procitati na forumu dokle igras BB!

imaćeš moju punu podršku i opet ćemo zajedno da ih pobedimo :))))

Advertisement