stvarno si bre smesan. i sto se vise branis sve si smesniji. da ne kazem da ispadas sve gluplji i gluplji.
idi ti treniraj te tvoje klince. valjda tamo znas da selektujes igrace. ili si i njima obecao kule i gradove, oni ti dali pare, i sad igraju klikere na livadi. jbg nove metode treniranja basketa. ojacas palac za 2 nedelje, pa lakse kopas oci na utakmici.
e moj ti, a bio si mi krajnje simpatican. kakav sam ja debil.
brate dumbo tebi stvarno nije dobro. ajde razumem ostale kretene (flaviusa, gm-a, samuraja...). ali ja i ti smo uvek imali poštovanja jedan prema drugom.
sad si utripovao da me je smorio buzzer zbog toga što si me pobedio. ja bre 5 dana nisam znao ko je pobedio u majstorici. imam neke bitne stvari u životu da odradim u naredna 3 meseca. ne mogu da se posvetim praćenju klinaca. repka nije na ničemu izgubla do jutros. prijateljske su nebitne, jer je iskustvo koje se u njima dobija mizerno. žao mi je samo što se desilo ovo jutros i što sam verovao informaciji koju mi je jarley rekao.
za ovu sezonu je mnogo toga urađeno i nisam hteo da to upropastim sa tim što nemam vremena. zato sam pošteno rekao da neću to raditi i da to preuzme neko drugi. preuzeo je asirko i sve je super. samo je gomila vas debila to jedva dočekala da mene ocrnite. to vam je i uspelo kod većine neutralnih bb menadžera. mada ima još par njih koji znaju da razmišljaju svojom glavom.
duboko si me razočarao svojim ponašanjem i neću ti više odgovarati na uvrede.
aj zdravo....