BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ U21] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ U21] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
216610.215 in reply to 216610.214
Date: 7/24/2012 4:41:42 AM
Overall Posts Rated:
173173
1) κάθε παίκτης θα κριθεί ανάλογα με τα αρχικά σκιλλς που έχει, και πρέπει να σκεφτείτε πως θα ήταν καλύτερο να γίνει.
2) Ισχύει όσο ψηλότερα τόσο το καλύτερο, και από την άλλη δεν θέλουμε να φτιάξουμε κάποιον παίκτη "τέρας" δηλαδή με φουλ ένα χαρακτηριστικό και τα άλλα παρατημένα. Η αλήθεια είναι πως σαν ελάχιστα για την ηλικία των 21 βάζουμε η άμυνα να είναι το λιγότερο 13 (αντίστοιχα εσωτερική ή εξωτερική) και για τους περιφερειακούς η πάσα γύρω στο 7 ελάχιστο.
Παρόλα αυτά αρχικά θέλω ένα πλάνο προπόνησης για μια σεζόν 14 εβδομάδων, και μια γενική εκτίμηση για μέχρι τα 21 του.
3) Ούτως ή άλλως οι παίκτες αυτοί είναι εικονικοί και δεν βρίσκονται σε ομάδες, οπότε δεν χρειάζεται να σε απασχολεί αυτό.
Από την άλλη όμως μια ομάδα μπορεί εύκολα να προπονεί μια θέση 2 παίκτες κάθε βδομάδα, οπότε θα μπορούσε μια ομάδα να προπονεί 2 παίκτες για επίπεδο εθνικής. (εφόσον αντέχει τους μισθούς από ένα σημείο και μετά).

Αυτά, ότι άλλο χρειαστείτε εδώ είμαστε.

Last edited by krepaleon at 7/24/2012 5:39:43 AM

This Post:
00
216610.216 in reply to 216610.215
Date: 8/1/2012 11:48:42 AM
Overall Posts Rated:
302302
Μετα απο μερικες μερες ξεκουρασης και η ομαδα οντας σε μεταβατικο επιπεδο μεχρι την επομενη σεζον ας πουμε 2 λογια για το πως θα πορευτουμε μεχρι την επομενη σεζον.

Μεχρι τωρα εχουμε δωσει 3 φιλικα παιχνιδια με μικτη ομαδα απο 21χρονων παικτες που εχουν ισως την προοπτικη να συνεχισουν για εθνικη (με σωστη δουλεια) και απο τους 20 χρονους με πολυ πολυ καλες προοπτικες.

στα φιλικα αυτα χασαμε απο τις 2 ομαδες που επαιξαν με 21χρονων μονο αλλα δειξαμε πολυ καλα στοιχεια και κερδισαμε τους παραγουανους που δεν ειναι και καμια υπερδυναμη.

Απο εδω και περα θα δωσουμε ακομα αυτην την εβδομαδα ενα φιλικο τεστ με τους 21 χρονων και μετα το ροστερ θα γεμισει με 20χρονους για να δουμε την πραγματικη μας δυναμη και που πρεπει να επικετρωσουμε σε αμυνα αλλα και τι συστηματα μπορουμε να στησουμε.

Οι στοχοι για φετος στο τουρνουα της παρηγοριας ειναι πολυ υψηλα οχι μονο για να παμε παραπερα απο οτι στο τελευταιο τουρνουα αλλα και στο να παραγουμε και αλλους παικτες.

καλο καλοκαιρι σε ολους και ελπιζω να περασετε καλα και σιγα σιγα να μαζευτουμε.

υ.γ. το προτζεκτ του βαγγελη δουλευει μια χαρα και ελπιζω να βρουμε συντομα το ατομο που θα πλαισιωσει το ροστερ μας...κατι σαν τον 6ο παικτη!

This Post:
00
216610.217 in reply to 216610.216
Date: 8/2/2012 7:25:32 AM
Overall Posts Rated:
150150
μέχρι πότε μπορούμε να παραδώσουμε το αρχείο;;
γιατί είχα μερικές δουλειές και δεν το έχω τελειώσει ακόμα..

This Post:
11
216610.218 in reply to 216610.217
Date: 8/2/2012 8:40:41 AM
Overall Posts Rated:
173173
με ρώτησαν και άλλα παιδιά το ίδιο πράγμα... καλό θα ήταν μέχρι το τέλος της βδομάδας να το στείλεις ώστε να προλάβουμε να κάνουμε και τη δεύτερη φάση όπου θα μας προτείνετε την αποστολή για το κάθε φιλικό.
Τώρα αν και πάλι δεν προλαβαίνεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας, στείλτο όσο πιο γρήγορα μπορέσεις :)

This Post:
00
216610.219 in reply to 216610.218
Date: 8/7/2012 2:43:17 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Καλημέρα σας,

Παίκτης που πρέπει να προσεχτεί οπωσδηποτε τουλάχιστον για συμμετοχή στην U21.

(27110732)

Last edited by epanastatis79 at 8/7/2012 2:44:07 AM

This Post:
00
216610.220 in reply to 216610.219
Date: 8/7/2012 3:37:26 AM
Overall Posts Rated:
302302
ο παικτης παει το εχασε το τρενο..δυσκολα θα μπορεσει να φτασει τους 18 χρονους που προπονουνταν απο την αρχη της σεζον..ειναι απροπονητος και ειναι σχεδον 19

πρεπει να τον αγορασει πολυ εμπειρος μανατζερ για να μπορεσει να τον σωσει αλλα και παλι ειναι αιωνιο ταλεντο

σε ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον

This Post:
00
216610.221 in reply to 216610.220
Date: 8/8/2012 11:05:57 AM
Overall Posts Rated:
88
na s steilw pm gia ton adamakh pou agorasa na m peis sxetika me thn proponhsh tou gia thn andrwn ?

This Post:
00
216610.222 in reply to 216610.221
Date: 8/8/2012 12:26:25 PM
Overall Posts Rated:
302302
ο αδαμακης θελει δουλεια στα δευτερευοντα για να φτασει ανδρων...πρεπει εκεινα να φτασουν στο 5-6 τουλαχιστον...εσωτερικο σουτ-αμυνα...

γενικα απο παρασκευη που θα περασω ολους τους 21 χρονων θα σου στειλω να σου πω

This Post:
11
216610.223 in reply to 216610.222
Date: 8/10/2012 9:15:25 AM
Overall Posts Rated:
302302
Mολις τελειωσα με το update των παικτων 21 χρονων που ειχαμε φετος.

η χρονια ηταν παρα πολυ φτωχη σε ποσοτητα παικτων αλλα και σε ποιοτητα.Οι ψηλοι που περασαν τα ορια ειναι πολυ πολυ λιγοι.

Βεβαια υπαρχουν περιπου 8 ατομα που ειναι σε πολυ καλο δρομο και λογο καλων μανατζερ μπορουν να κανουν το βημα για να ειναι σε καποια απο τις λιστες των μεγαλων σε λιγες χρονιες.

Ηδη απο τους παικτες που εχουν περασει απο τα χερια μας αυτες τις 3 σεζον που ειμαστε στο τιμονι 4 ειναι αυτη την στιγμη στην ομαδα και αλλοι ποσοι δεν ξερω που ειναι ως επιλαχοντες.Eιναι ομως πολυ νωρις ακομα αφου για να ειναι ενας παικτης ετοιμος για εθνικη πρεπει να ειναι περιπου 24-25 οποτε σε λιγο καιρο θα φανει το πραγματικο νουμερο.

μπορει να μην ειναι πολλοι αλλα ειναι πραγματικα ποιοτικοι.

Οποιος εχει καποια ερωτηση για τον παικτη του ή καποια βοηθεια καλο θα ηταν να επικοινωνησει μεσα στην εβδομαδα αυτην γιατι μετα θα αλλαξει η σεζον και δεν θα προλαβαινω να του απαντησω.

Η επομενη σεζον ειναι το καμαρι μας και αν φετος υπαρχουν 8 παικτες που μπορουν να συνεχισουν για του χρονου βαζουμε τον πηχη πολυ υψηλα και θα πω 15-17 ατομα θελουμε να παραγουμε.Ολα βεβαια εξαρτωνται και απο τους μανατζερ.

καλη συνεχεια σε ολους οσους συνεχιζουν στα playoff

This Post:
22
216610.224 in reply to 216610.223
Date: 8/23/2012 5:29:47 PM
Overall Posts Rated:
302302
Kαταλαβαινω οτι ειναι μια ωρα και στιγμη δυσκολη (μεσα στο καλοκαιρι) αλλα με την εναρξη της καινουργιας σεζον μπαινουμε στην τελευταια φαση αυτης της διετιας μου.Με τον ελευθερο χρονο σιγα σιγα να μειωνεται και με τις απαιτησεις που ειναι συνεχως αυξανομενες στον τομεα της u21 αποφασισαμε να παρουμε μαζι μας στο τιμ αλλα δυο παιδια να ψηθουν και αυτα για μια χρονια και να δουν απο μεσα τι εστι βερυκοκο...ε εθνικη θελω να πω.

Πριν απο λιγο καιρο ο krepaleon ο Α` πηρε μια αποφαση να κανει ενα training camp ετσι ωστε να παρουμε απο εκει τους 2 καλυτερους για να μας βοηθησουν αυτη την χρονια.Αντποκριθικαν 7 ατομα!!!(ουαου) αλλα μολις 2 (παλι καλα) συνεχισαν το προτζεκτ του κρεπαλεον.Δυστηχως καταλαβαινεται οτι στην κοινοτητα υπαρχει ενα θεμα....

πολυ λιγο ενδιαφερον απο τους χρηστες της κοινοτητας μας!!!

πραγματικα δεν ξερω γιατι και πως αλλα ειναι κριμ γιατι ολοι βαζουν υποψηφιοτητα στις εκλογες αλλα κανενας μετα να βοηθησει και να συμμετεχει απο μεσα ΕΚΤΟΣ και αν εχει καρεκλα(ειναι πρωτος προπονητης)

τελοσπαντων,στο δια ταυτα...

οι δυο φιλοι που επιλεχθηκαν για την δυσκολη αποστολη ειναι.....

ο (αστυνομος) sainhs!!

"Καλησπέρα, είμαι ο Sainhs και κατακόσμον Στέφανος, εδώ και 8 σεζόν manager της Sainiakos. Από τη θέση αυτή, ελπίζω να βοηθήσω τόσο την U21 όσο και τους χρήστες που θα προπονούν τα μελλοντικά μας αστέρια.
Καλή σεζόν σε όλους."

και ο fd97!!!

Καλησπερα σε ολα τα παιδια του παιχνιδιου.Ειμαι ο Φωτης και μετα απο 4 σεζον στο παιχνιδι και 2 σεζον απο παλια εμαθα αρκετα και ακομα μαθαινω.Ετσι λοιπον με τα παιδια της Εθνικης νεων θα προσπαθησω και εγω για την ευρεση των νεων ταλεντων 18 χρονων.

Απο κοντα στην Εθνικη, σε καθε ματς βρισκομουν εκει στο πεταλακι διπλα στο τυμπανο, παρολο που δεν μου ειχαν δωσει διαρκειας γιατι δεν ακουσα απο την φασαρια οτι τα μοιραζαν.Ετσι αναγκαζομουν να πληρωνω καθε φορα το εισιτηριο αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.Εκει πορωθηκα και καθε Δευτερα ημουν διπλα στο τυμπανο μεχρι που το πηρα εγω για περισσοτερη φασαρια.Μια μερα ακουω καποιον να μου λεει εκει περα ρε φιλε θες τους 18χρονους επειδη φαινεσαι τρελαμενος με την ομαδα.Ηταν ο Κρεπαλεον και του απανταω εγω για ξανα πες το γιατι δεν το πιασα.Αλλα επειδη ειναι Θεσσαλονικιος μου αρχιζει τα "Τι δεν καταλαβαινεις"...Αυτο ηταν ολο ετσι βρεθηκα εδω.

Για να μην γινομαι κουραστικος, θα ασχοληθω με τα φετινα μωρα τους 18χρονους και συγκεκριμενα για την ευρεση νεων ταλεντων ετσι ωστε η Εθνικη μας να συνεχισει να παραγει ταλεντα.ΔΕΝ υποσχομαι τιποτα παραμονο οτι θα προσπαθησω οσο πιο πολυ μπορω για να πετυχω σε αυτη τη φουρνια που βγηκε τωρα απο τα ντραφτ!

καλη επιτυχια και στους δυο οι οποιοι ακομα δεν εχουν μιλησει μαζι μου αλλα ειναι προσωπικες επιλογες του krepaleon....
εχουμε καιρο μπροστα μας και ειδαμε οτι μπορουν να τα καταφερουν!!!

οποτε το μονο που εχουμε να κανουμε τωρα...δουλεια!!!

This Post:
00
216610.225 in reply to 216610.224
Date: 8/23/2012 5:31:44 PM
Overall Posts Rated:
302302
τελος, απο αυριο θα αρχισει η ερευνα των φετινων ντραφτ και με τα καινουργια μας εργαλεια θα ειναι παιχνιδακι....

οι προπονησεις που θα βγαλω για τους 21 χρονων επισης θα σταλνουν μεσα στο σκ και πιστευω οτι θα κανουμε (συνεχισουμε) την πολυ καλη αυτη φουρνια παικτων....

Advertisement