Νομιζω πως καπως μαλακωνουν τα πραγματα και χαιρομαι πολυ...
Μου αρεσει που καποιοι εχουν το μπασκετ στο προσκεφαλη τους,γιατι πολλα χρονια αγωνιζομαι να το κανω Νο1 αθλημα...
ΟΚ ειναι αντιποδοσφαιρικος τυπος,λογω των κακων συνθηκων...μου αρεσουν ολα τα αθληματα,αλλα το μπασκετ ειναι η ζωη μου...φετος κλεινω 25 μεσα στα γηπεδα,εχω περασει τα δευτερα αντα και αν με εχει ο Θεος καλα,πιστευω να βοηθω το αθλημα τουλαχιστον για αλλα τοσα...Μεσα στο πνευμα λοιπον της φιλικης κουβεντας,μου αρεσει που ενα νεο παιδι δινει απο το ζωτικο του χρονο στις σημερινες εποχες καθε μερα ενα διωρο...μακαρι και οι δικοι μου αθλητες να ειναι τοσο συνεπεις στις υποχρεωσεις που οι ιδιοι δημιουργουν...Προσωπικα σε θελω μεσα στο παιχνιδι,οχι γιατι εισαι καλος παιχτης(δεν ειμαι αυτος που θα το κρινω αυτο),αλλα επειδη αγαπας το μπασκετ.
Τωρα για τους Θεσσαλονικεις η τους φοιτητες στη Θεσσαλονικη παικτες,ειναι πολυ καλη ιδεα ο καφες η το ουζο...Το αφεινω στον Μπιλαρα να το κανονισει γιατι ο χρονος ο δικος μου ειναι πολυ περιορισμενος-εργαζομαι σε δυο δουλειες,εχω τις υποχρεωσεις της ομαδας και τα συνδικαλιστικα μου-,ειμαι μεσα ομως οποτε και να το αποφασισεται...
Τελος οποιος φιλος θελει μπορει να γινει φιλος στο facebook στο γκρουπ της ομαδας Π Κ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ.
Απο εκει μπορειτε ευκολα να ανακαλυψεται κι εμενα...
Φιλικα Αντωνης
Last edited by enwsh69 at 11/18/2010 10:58:52 AM