BuzzerBeater Forums

Hellas - III.8 > Season 16

Season 16

Set priority
Show messages by
This Post:
00
181392.216 in reply to 181392.215
Date: 6/11/2011 11:29:19 AM
Overall Posts Rated:
2525
Ουτε προγνωστικα ουτε τιποτα... ντροπη σας!!
Για να δουμε τι θα δουμε!! Σημερα εχει πολλα δυνατα παιχνιδια και πιστευω οτι πεσει πολυ τακτικη!
Αντε καλο αγωνα.... :)) εγω περιμενω να δω την αποδοση του καινουργιου μου αστεριου!!

Last edited by MIKRO10 at 6/11/2011 11:29:44 AM

From: MIKRO10

This Post:
00
181392.217 in reply to 181392.216
Date: 6/11/2011 2:02:09 PM
Overall Posts Rated:
2525
Μεγαλο παιχνιδι και σημερα..!!Μπορω να πω οτι σημερα φανηκα τυχερος με τον τραυματισμο του Πριγκα, που ομολογω οτι ειναι πολυ μεγαλος παιχτης!!
Αλλα και αυτα ειναι μεσα σε ενα παιχνιδι.. σιγουρα θα εχει να πει και ενα καλο λογο για την ομαδα μου ο stoon εεεε ?
Τελικα η υποσχεση του αστεριου μας εγινε πραγματικοτητα.. κερδισαμε ενα παρα πολυ σημαντικο παιχνιδι!!

Συνχαρητηρια σε ολους τους νικητες!!

This Post:
00
181392.218 in reply to 181392.217
Date: 6/11/2011 8:35:54 PM
Overall Posts Rated:
4444
To πούλησα το παιχνίδι ουσιαστικά για τον ενθουσιασμό.Τα πήγα καλύτερα από οτι πίστευα.Ίσως με κανονική διάθεση να είχαμε διαφορετικό αποτέλεσμα.

This Post:
00
181392.219 in reply to 181392.218
Date: 6/12/2011 11:36:46 AM
Overall Posts Rated:
2525
AAAA ρε φιλε ..πρεπει να πιστεψεις στην ομαδα σου!..

Τι εγινε .. ? δεν εχουμε αναλυσεις των αγωνων. Ο Στοουν που ειναι ,παλι χαθηκες φιλε μου? ...
να κανουμε και λιγο πλακιτσα...
αντε ξυπνατε...

This Post:
00
181392.220 in reply to 181392.219
Date: 6/12/2011 4:50:30 PM
Overall Posts Rated:
77
Έχω έρθει τριημερακι Σίφνο. Όλη μέρα στη γυρα οπότε το βράδυ που φτάνω δωμάτιο τσεκαρω την ομάδα από το κινητό. Καθαρά τυπικά περίμενα να δω την τελική διάφορα του σκορ αφού για ήττα ούτε λόγος. Και μπαίνω και βλέπω το αγόρι μου τον βαγγελαρα τον μάστορα τον πλειμεικερ τον πλεμονατο τον δαντελενιο τον χορευτη του παρκέ τον γητευτη της μπάλας τον σούπερ ερωτικο τον διεθνή και βασικά και κυρια τον ΕΛΛΗΝΑ τραυματισμένο και ανημπορο.
Το καταγγελω ως δολιοφθορα και επιφυλασσομαι να απαντήσω ανάλογα στο μέλλον.

Υγ. Δίκαιη η νίκη σου χερκ (εναντι του αμπαλου Σουηδού ποιντ)

This Post:
00
181392.221 in reply to 181392.220
Date: 6/14/2011 10:18:32 AM
Overall Posts Rated:
2525
Παιχνιδι χωρις ανχος το σημερινο, μιας και ο αντιπαλος εχει μια πολυ καλη ομαδα! Πιθανον δεν εχουμε και πολλες ελπιδες μιας και παιζουμε και εκτος εδρας. Για να δουμε που θα σταματηση η διαφορα..... ;

This Post:
11
181392.222 in reply to 181392.210
Date: 6/14/2011 11:02:14 AM
Overall Posts Rated:
4444
To σημερινό κουπόνι.

Klein @ euosmo
Θα μιλήσει η έδρα πιστεύω + η πάρα πολύ καλή άμυνα που μπορεί να βγάλει.Ο Klein υπερισχύει στην επίθεση κατά αρκετά ωστόσο η άμυνα του δεν είναι η καλύτερη.Άσσος

Αρης @ Stone
Ο Stone έχει δείξει ότι έχει καλή ομάδα,αλλά κάτι λείπει.Κάτι δεν λειτουργεί καλά.Ο Πρίγκας έχει δείξει κάποια καλά στοιχεία αλλά το hype του είναι μεγαλύτερο από τις μέχρι τώρα αποδώσεις.Σε θέμα νούμερων ο Άρης έχει τον πρώτο λόγο.Στα εκτός έδρας βγάζει καλά ratings. ενώ ο stone στους Μ.Ο του δεν είναι και τρομερός στα τελευταία 5 εντός έδρας παιχνίδια. Διπλό με επιφύλαξη.

Leni @ Smerna
Ο Leni θα σπάσει την έδρα λόγο της κακής άμυνας του Smerna.Έχει πολλά κενά σε αυτό τον τομέα.Διπλό

Evo @ Γουρούνια
Αμυντικά ο Evo πιστεύω θα το πάρει το παιχνίδι.Τα γουρούνια ακόμα δεν έχουν βρει λύσεις για την άμυνα και ο καιρός περνάει.Ακόμα ένα διπλό υπέρ των κόκκινων.

Ζαπα @ Αστερία
Δεν νομίζω να αλλάξει κάτι και να σπάσει η έδρα του Αστερία.Αυτή την στιγμή μαζί με τον Όλυμπο έχουν τις καλύτερες ομάδες της ΙΙΙ8.Άσσος.

Barga @ Bluzzers
Θα πρέπει να βρω λύσεις για το Inside game του Barga το οποίο είναι πολύ δυνατό.Θα χτυπήσω σε όλες τις άλλες αδυναμίες του.Θα ποντάρω στον Άσσο.

Herkules @ OLYMPOS
H έδρα και η καλή ομάδα του όλυμπου θα το πάρουν το παιχνίδι πιστεύω.Δεν νομίζω να μπορέσει να σπάσει το τρομερό inside game του OLYMPOY.Άσσος

Fight @ Χωραφα
Ενδιαφέρον παιχνίδι.Αμυντικά υπερισχύει για λίγο ο Fight.Ο Fight έχει μία αγάπη στο inside game ενώ ο Χωραφα στο περιφερειακό και με τους δύο να έχουν μέγιστη τιμή 9(μέτριο).Ο Χωραφα έχει καλύτερο Μ.Ο επίθεσης και έχει και επιπλέον λύσεις που δεν έχει ο Fight.O Fight έχει Μ.Ο άμυνας 7(υψηλό) έκαστος ενώ ο Χωραφα 7(χαμηλό/μέτριο).Σε rebound για λίγο προηγείτο ο Fight ενώ στο effensive flow και οι δύο είναι στα ίδια επίπεδα.Μετα δυσκολίας άσσος.

Αυτά απο μένα.Σε λίγο αρχίζουν τα παιχνίδια.Καλή επιτυχία σε όλους.

This Post:
00
181392.223 in reply to 181392.222
Date: 6/14/2011 4:43:45 PM
Overall Posts Rated:
4444
Ο Νέος center μου έπαιξε πολύ καλά.Από θέμα επίθεσης δεν είναι και ο καλύτερος center αλλά αμυντικά τα πήγε περίφημα.8 πόντοι 11 rebound,7 τάπες, 2 κλεψίματα κανένα λάθος.

Μέσα στο βράδυ θα έρθει το report.

This Post:
11
181392.224 in reply to 181392.222
Date: 6/14/2011 11:55:08 PM
Overall Posts Rated:
4444
Klein @ euosmo 100 - 91
H διαφορά στην διάθεση κατάφερε στον Κλειν να πάρει το διπλό.8(μέτριο) και 8(χαμηλό) οι δύο άμυνες του euosmou ενώ η επίθεση του στην περιφέρεια ήταν στο 8(υψηλό) και στην ρακέτα στο 5(υψηλό).Ο Κλειν βασίστηκε στο 9(υψηλό) της επίθεσης στην ρακέτα και στο καλύτερο effensive flow.O Mpampaliotis πάλι κοντά στο triple double με 13 rebound, 7 assists και 27 πόντους ενώ είχε και 6 λάθη.

Αρης @ Stone 67 - 103
Μάλλον ο Πρίγκας διάβασε τα προγνωστικά και ήθελε να με αμφισβητήσει.Σίγουρα ήταν εμφάνιση που άξιζε τα 90βάλε χιλιάρικα που παίρνει.Ο Stone κατάφερε να κερδίσει στην έδρα του,ίσως ευνοημένος από την διαφορά στην διάθεση που είχαν οι δύο ομάδες.Το Offensive Flow του Stone ήταν στο 7(υψηλό) πράγμα αξιοσημείωτο.7 σε κάθε άμυνα ενώ με "ουδέτερη επίθεση" είχε 6(υψηλό) σε κάθε επίθεση.Ο Άρης κινήθηκε σε μέτρια Game Ratings με μόνη εξαίρεση την περιφερειακή του άμυνα στο 7(χαμηλό).
Ο Πρίγκας ήταν ο πολυτιμότερος με 5/7 τρίποντα με 36 πόντους 5 rebound, 3 assists,κανένα λάθος και 3 κλεψίματα.

Leni @ Smerna 87 - 102
Αρκετά λάθος πόρισμα από μεριάς μου για τον σμέρνα.Ο Σμέρνα με το 7 και κάθε επίθεση μπόρεσε να επισκιάσει την μέτρια άμυνα του.Στα rebound έκανε πάρτυ ο Σμέρνα και κάπως έτσι μπόρεσε να κερδίσει την έδρα.Ο Hajdu έκανε ότι ήθελε στην ρακέτα και μάζεψε 29 rebound 14 πόντους και 8 assist,3 τάπες.

Euosmos @ Γουρουνια 92 - 108
Τέταρτη κακή πρόβλεψη μου.Τα Γουρουνάκια μας με το Inside Isolation κατάφεραν να ισορροπήσουν την επίθεση βγάζοντας 6 στις 2 επίθεσης.Η διαφορά στην διάθεση υπέρ των Γουρουνιών,η ζώνη 3-2 που του έκανε ευάλωτη την ρακέτα αφήνοντας τα rebound.Ο Lopez στην ρακέτα έκανε τα δικά του.Μάζεψε 22 rebound(7 επιθετικά) έδωσε 6 τελικές πάσες,είχε 2 κλεψίματα και 1 στοπ.

Ζαπα @ Αστερία 81 - 102
Αν έπεφτα έξω και σε αυτό θα έλεγα ότι σήμερα δεν ήταν η μέρα μου.Η αρμονία μεταξύ όλων τον ratings του Αστερία σίγουρα είναι αξιοζήλευτη.Ποτέ σταθερή επιθετική τακτική,με όλα τα συστήματα να αποδίδουν εξίσου καλά.Ο Penzo ήταν ο πολυτιμότερος με 20 πόντους(9/11 σουτ),9 rebound,3 assist,1 κλέψιμο και 2 τάπες.

Barga @ Bluzzers 103 - 116
Μπορεί να είναι η μόλις τρίτη νίκη μου αλλά είναι μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ νίκη για την ομάδα μου.Αν και υπολόγιζα/ήλπιζα να χάσουν τα Γουρούνια( :$ ),δεν ήρθαν όπως τα ήθελα.Στον αγωνιστικό τομέα τώρα.Παραλίγο να σκοτώσω το παιχνίδι καθώς είχε ξεχάσει να αλλάξω τα μαρκαρίσματα και άφησα τον αδύναμο αμυντικά παίχτη της περιφέρειας να φιλάει τον δυνατό του παίχτη και δέχτηκα κάποια καλάθια που δεν έπρεπε.Ο τραυματισμός του Vecgailis(ευτυχώς μόνο για το παιχνίδι),με μόλις 11 λεπτά να έχει αγωνιστεί μου έριξαν το περιφερειακό σκορ στο 7(υψηλό) κάτι που σίγουρα δεν είχα υπολογίσει.Η ζώνη 2-3 έβγαλε 8(υψηλό) και μου επέτρεψε να πάρω κάποια rebound που στο Μ2Μ δεν θα είχα.H ζώνη του Μπάγκα 3-2 δείχνει την αδυναμία που έχει στο outside game αλλά και την υπερίσχυση του στο inside.
Επιθετικά ο Laskonogi επιτέλους έκανε ένα παιχνίδι που να δικαιολογεί τα καλά στοιχεία του. Καλοί αριθμοί στα ποσοστά με 13 /22 εντός πεδιάς με τα τρίποντα να είναι στα 4/5 έχοντας σύνολο 30 πόντους.Αμυντικά παίχτης του παιχνιδιού ήταν ο Center μου που είχε 7 τάπες,είχε 2 κλεψίματα,μαζεύοντας 11 rebound αλλά είχε και 8 πόντους ενώ δεν υπέπεσε σε κανένα λάθος.

Herkules @ OLYMPOS 74 - 106
O ολυμπος είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να κοντράρει τον Αστερία μας.Μ.Ο στα ratings είχε 7(μέτριο) ενώ ο Herkules 5(υψηλό).Ένα απλό Μ2Μ δεν είναι αρκετό.Οι πολύ καλές άμυνες του Ολυμπου είχαν ως αποτέλεσμα κάκιστο efficiency αλλά και κακά ποσοστά(30,8%).Καλύτερος παίχτης ήταν ο Abas με 24 πόντους και 16 rebound.

This Post:
00
181392.225 in reply to 181392.224
Date: 6/14/2011 11:55:22 PM
Overall Posts Rated:
4444
Fight @ Χωραφα 104 - 120
Τελικά αυτό το "μετά δυσκολίας" που είπα στα προγνωστικά, έγινε... "μετά περιπάτου".Ο Χωραφα είδε την κλήση του Φάητ στο εσωτερικό παιχνίδι και του έδωσε το σουτ από την περιφέρεια με μία ζώνη 2-3 αλλά ήξερε ότι θα κερδίσει το παιχνίδι στα υπόλοιπα.Συγκεκριμένα τα rebound που ήταν το κλειδί για την νίκη καθώς πήρε τα διπλάσια επιθετικά rebound πράγμα που πάει να πει ότι είχε πολλές δεύτερες ευκαιρία.Η άμυνα με 9(χαμηλό) "σκέπασε" το 8(χαμηλό) στην επίθεση του Φάητ και έτσι μπόρεσε να κάνει παιχνίδι.
Ο Pizzolante ήταν ο παίχτης κλειδί.Εκτός από του 20 πόντους που έβαλε είχε και 24 rebound,3 assist και 1κλέψιμο.

MVP της 15ης αγωνιστικής είναι ο Pizzolante μαζεύοντας εφίσιενσι 43. Συγχαρητήρια!!

This Post:
00
181392.226 in reply to 181392.225
Date: 6/15/2011 12:23:05 AM
Overall Posts Rated:
4444
Δελτίο Τύπου:

<<Θα μπορούσε να μου καταστρέψει την Καριέρα>>

Μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ του Barga και των Bluzzer, στην αίθουσα συνεντεύξεων του Ludaversal Arena, παρευρέθηκαν οι προπονητές των δύο ομάδων καθώς και από ένας παίχτης για κάθε ομάδα.Ο άτυχος Vecgailis που αποχώρησε από τον αγώνα μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του δεύτερου 12λέπτου λόγο ενός σκληρού μαρκαρίσματος από τον αντίπαλο SG, Prassas, δήλωσε τα εξής:

<< Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να βοηθήσω.Ευτυχώς το Ιατρικό team μας έκανε την δουλειά του άψογα και γλίτωσα τα χειρότερα.Το μαρκάρισμα που μου έκανε ο Κύριος Πράσσας ήταν καθαρά αντιαθλητικό και θα μπορούσε να μου καταστρέψει την καριέρα.Ευτυχώς που ήμουν τυχερός στην ατυχία μου.Και σαν να μην έφτανε αυτό,ο Κύριος Διαιτητής και ο Κύριος Κομισάριος το θεώρησαν ως "επιτρεπτό" μαρκάρισμα και απλά δόθηκε ένα φάουλ ενώ απείλησε τον προπονητή με τεχνική ποινή αν συνεχίσει τις έντονες διαμαρτυρίες.Αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες.Μπορείτε να δείτε το βίντεο και θα δείτε τον Κύριο Πράσσα να...πιάνετε στα πράσα.Δεν γίνεται να χτυπάς με τέτοια δύναμη και να σωριάζεις κάποιον όταν είναι στο Jump Shoot με τέτοιο τρόπο,και απλά να το λες επιτρεπτό.>>

Ο Γυμναστής της ομάδας,Κύριος Benussi συμφώνησε ότι γλίτωσε από τα χειρότερα και για καλό η για κακό του έδωσε ρεπό από την προπόνηση της Τετάρτης.Ο Κύριος Kringstad,αρχηγός στο επιτελείο του ιατρείου θα κάνει κάποιες φυσιοθεραπείες για να επανέλθει ο ώμος του Vecgailis στην αρχική του κατάσταση.

Ο προπονητής δεν ήθελε να σχολιάσει το συμβάν και πλέον κοιτάει τον επόμενο αγώνα.

<<Σήμερα κάναμε ένα καλό,διαβασμένο και σύγχρονο παιχνίδι.Κάναμε κάποια λάθη που επέτρεψε στον αντίπαλο να βάλει εύκολα καλάθια αλλά τελικά μπορέσαμε να πάρουμε το παιχνίδι.Πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι πάλι στην έδρα μας με τον ΣΜΕΡΝΑ.Έχουμε δύσκολη σειρά παιχνιδιών αυτή την στιγμή και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να μπορέσουμε να καταφέρουμε τους στόχους μας.>>

Last edited by Waxmaster at 6/15/2011 12:25:31 AM

Advertisement