BuzzerBeater Forums

Magyarország - II.2 > csoport 4.

Favorite Folders

csoport 4. (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
22
246538.216 in reply to 246538.214
Date: 12/9/2013 1:48:58 PM
Carpathian Bears
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
942942
Second Team:
Carpathian Cubs
Pont, hogy nincs meg az esélye Ciminek, mert kiürülne a kasszája, ha nekiállna igazolgatni, amikor ott van a "nyakán" Gonda
Ráadásul kérte a 2.2 liga csapatait, hogy hagyják feljutni, mert gondja lesz Gonda miatt.
Már csak a válogatott és az eltartás nehézségei miatt is illene ezt akceptálni és hagyni őt feljebb kerülni.
(Nem önzőségből akar odajutni, hanem pont ellenkezőleg, hogy ne okozzon gondot másnak Gonda esetleges eladásával.
Ugyanebben a cipőben járt tavaly Enci is Menyhérttel. Sajnálatos, hogy nem tudott megragadni és el kellett adni a játékosait.)

Neeeeeeeeee!!!
Ezt te sem gondolhatod komolyan...
Adott egy egyéni manager játék, mindenkinek van egy csapata, amivel a győzelemre és az eredményekre törekszik.
Ezen kívül akadnak plusz funkciók, mint pl a válogatott, ami ahogy az már többször is elhangzott néhány ember extra játszótere. Errefel a plusz funkcióra hivatkozva előjogokat kéne adni embereknek?!

Ha már a fair play is szóba került... most őszintén az hol lenne fair play ha bárki hagyná Cimit feljutni úgy hogy közben elgyepálhatná? Ha egy ilyenből jutna előnyhöz Cimi az szerintem a legmegalázóbb lenne, ugyanis kb az lenne az üzenete, hogy gyere cimbora, engedlek feljutni mert amúgy képtelen vagy rá...

Enci meg hány szezon után ment fel? Kicsit többet volt ott szerintem mint Cimi és volt ott más is akitől meg kellett válni útközben... de ő megcsinálta saját erőből...

This Post:
11
246538.217 in reply to 246538.214
Date: 12/9/2013 1:54:44 PM
Overall Posts Rated:
113113
Ez komoly? Játékosokat venni a PO-ra nem fair, de meccseket lebeszélni igen? :D Akkor én rosszul vagyok bekötve úgy érzem. Ellehet tartani itt is, csak akkor a többi poszton lejjebb kell adni, és akkor már lehet nem lesz feljutás esélyes csapat. És amúgy is addig edzek egy játékost amíg elbírom tartani, ha nem akkor meg eladom. Ez nem így megy, hogy lebeszélem... nekem pl senki nem szólt :) És tudom, hogy fontos a válogatottnak, de biztosan lenne olyan magyar csapat, aki szívesen tovább edzi, ha nem sikerül a feljutás...

This Post:
00
246538.218 in reply to 246538.214
Date: 12/9/2013 2:23:08 PM
Overall Posts Rated:
00
Na ezt viszont már személyeskedésnek veszem, és arra kérlek, hogy ezt fejezd be.
Nem kívánom kommentálni amit leírtál, ha képes leszel kulturáltan kommunikálni, akkor esetleg.

This Post:
00
246538.219 in reply to 246538.216
Date: 12/9/2013 2:31:55 PM
Overall Posts Rated:
350350
Oké, ha cimi nem tud felkerülni te leszel az, akinek meg kell vennie Gondát. Azért neked, csak a szád jár, de még egyetlen nt játékost nem vettél illetve tartottál el. Mert csak önző (számító) módon elvagy fent. Ha nagyon akartad volna elhozhattad volna Aczélt 2,6-2,7 milláért is. De már az ugye sok volt.. egy szarházi tréder miatt.
Elsőbbséget élvez, mert nem lehet máshogy / máshol, eltartani csak az 1. ligában.
Ugye majd örülni fogsz, ha 2,5-3,5 milliót kell ciminek fizetned. Naugye.. inkább jusson fel, akár még összebeszéléssel is
ő írta itt is meg a másik fórumon, hogy létkérdés a feljutása, különben agyő Gondának

A fair play meg ott fair play, hogy elismeri a "vesztes" fél, jelesül akár a csoport 3-4. hogy maradnia KELL, mert volt más, aki jobban teljesített nála 22 meccsen. Pl a valóságban sem tud hála a jó istennek egy BL csoport 2. menetközben ráerősíteni
El kell fogadnia a szerepét/pozícióját. Hogy gyorsabban kiesésre van ítélve.

És mindez ciminek sem lenne létkérdés, ha normális gazdaság lenne a játékban.
Azzal meg nem értek egyet Skay, hogy addig edzd, amíg el tudod tartani... akkor megsütheti a válogatott az egészet..
Így is van 2. ligából is nzt játékos pl Nógrádi, Halmos, Gonda ő bennük még van fejlődési opció.
Pont azt mondtam múltkor, hogy tessék átvenni az 1. ligásoknak a játékosokat lentebbről.
Ott meg addig edzeni, amíg tökéletes lesz az nt számára!

This Post:
00
246538.220 in reply to 246538.219
Date: 12/9/2013 3:38:27 PM
Carpathian Bears
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
942942
Second Team:
Carpathian Cubs
Mi az, hogy te mondod meg hogy ha ez meg az történik akkor nekem mit kell csinálni?! Azt majd eldöntöm én, az én csapatom, semmi közöd hozzá. Foglalkozz a sajátoddal.

Aczélért meg eszem ágában nem volt 2,6-2,7-et fizetni... Csak azért mert NT játékos? Nem ér annyit a jelenlegi piaci körülmények közt. És igen, elhozhattam volna még így is, de a saját csapatom ellensége nem vagyok, ez továbbra is egy egyéni managerjáték.

Apropó... honnan is tudod, hogy ha akartam volna elhozhattam volna? Honnan tudod, hogy hogy állok pénzügyileg?
Na erre válaszolj...

This Post:
33
246538.221 in reply to 246538.219
Date: 12/9/2013 3:47:39 PM
Overall Posts Rated:
1010
Csak nem bírom megállni szó nélkül.
Igen,Cimi lépten-nyomon hangoztatja,hogy Gonda miatt muszáj feljutnia. Tavaly,amikor bajnokin (hazai) legyűrtem ki is akadt,hogy tönkre vágtam a szezonját..mondjuk mint később kiderült nem ezen az egy meccsen múlt.

Egyet értek abban,hogy a felnőtt/u21es srácokat próbáljuk meg itthon tartani-ha lehet,akkor az a klub tartsa meg,aki draftolta-de mint tudjuk ez NEM így működik. SZámtalan példát lehetne hozni erre..ezzel most nem élnék.
Egyet tudok érteni Sky-al annyiban,hogy mindenki addig nyújtózkodjon,ameddig a takarója ér.
Cimi egy ember köré építette a keretét..ezt x szezonnal ezelőtt lehetett már látni. Kívánom neki, hogy feljusson idén,mert rengeteget dolgozott az elmúlt pár szezonban ezen,de ne már,hogy privilégiumokat élvezzen amiatt,mert válogatottja van.

Mi lenne,ha másnik teamnek lenne egy esetleg több u21es vagy felnőtt keret tagja vagy csak esély lenne rá? Adjuk el az osztályzó meccseket és a feljutást is??

Valóban nem korrekt,hogy valaki szezon végén tol egy nagy shoppingot..de hát istenem, ez egy játék. ne vegyük már véresen komolyan. Egyébként én is kiárusítást akartam tartani,hogy spóroljak egy picit+ nem láttam esélyt,hogy idén babér teremne a PO-ban. szar a piac,valahogy muszáj spórolni.
szerintem,haminden forgatókönyv szerint megy,akkor jó döntőnk lesz,idén is..méltó az osztály színvonalára. amúgy meg,tök jó(tényleg jól esik,hogy mindenki leírja a kisebb költségvetésű csapatokat...eslyt se adva a meglepetés győzelmekre)

This Post:
00
246538.222 in reply to 246538.220
Date: 12/9/2013 4:07:20 PM
Overall Posts Rated:
350350
hát süsd+, te vagy fent az 1. ligában, neked kellene (mint ahogy számos másik csapat is teszi/tette) eltartani egy 200k környéki NT játékost, ha már a 2-ben pl nem megy másnak.
Pont ezért kell odaengedni, aki nemcsak önzésből van fent, hanem mentesíti a közösséget 3-3,5 millió kicsengetésétől. Ne legyünk már a saját magunk ellenségei ha kérhetném. Látod, vannak csapatok, akiknek ez nem volt áldozat vagy teher, hanem még büszkék is, ha pl NT játékosuk van.

Aczél megér 2,5 milliót. Hiszen látod kifizettek érte majd annyit. Az volt a peched, hogy jött ez a kínai tréder, el lehetett volna hozni még "árban" is ha nem ugrál annyira..

Azt meg csak viccből írod, h MKl-ben nem fér el egy db 200-as játékos a bevételekbe. Nálad is ,sőt minden ottani klubtagnál elférne 1-1 NT játékosunk és itthon lenne mind megoldva a gondokat. Erről papoltam atz elmúlt 2 hétben.
Az a baj, hogy nem fogjátok fel...

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 12/9/2013 4:09:41 PM

This Post:
00
246538.223 in reply to 246538.221
Date: 12/9/2013 4:21:35 PM
Overall Posts Rated:
350350
A mindenki takarójáig nyújtózzon az kevés! Mint látszik is...Mit érünk a mostani NT játékosokkal 3/4-ig edzve? Mint írtam a fő fórumon is szart se érünk Gyurcsányokkal. Hiába eltartható, nem feltétlen üti meg az NT mércéjét. Magyarán nem ér semmit e szempontból.
Muszáj monstert =180-220k (nem klasszikus, hanem bér értelemben) edzeni, azt meg ha máshol nem az 1. ligában eltartani.
Pl 2 db u21-esel addig nincs gond itt, amíg nem hízik fel 100k fölé. Ha meg megtörténne, akkor egyiket eladod és rendben vagy. A 2-ben adott esetben egy NT tag a problémás 150+-os bérrel.

Ne vegyük véresen... Át tudom érezni cimi érzését, milyen lesz ha meg kell válnia attól, akit eddig felnevelt. Nagyon szar dolog még ha ez egy játék is.

This Post:
00
246538.224 in reply to 246538.222
Date: 12/9/2013 4:22:19 PM
Carpathian Bears
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
942942
Second Team:
Carpathian Cubs
Az a baj hogy egy dolgot kérdeztem és nem sikerült válaszolnod... egy nagyon egyszerű kérdés volt...
Próbáld meg újra, ha sikerül, akkor utána beszélhetünk esetleg egyébről is...

This Post:
00
246538.225 in reply to 246538.224
Date: 12/9/2013 4:27:50 PM
Overall Posts Rated:
350350
Itt a válaszom:

Azt meg csak viccből írod, h MKl-ben nem fér el egy db 200-as játékos a bevételekbe

itt meg sk közlöd, hogy van pénz...

(242330.384)

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 12/9/2013 4:40:12 PM

This Post:
00
246538.226 in reply to 246538.225
Date: 12/9/2013 4:56:22 PM
Carpathian Bears
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
942942
Second Team:
Carpathian Cubs
Egyik sem válasz a kérdésre, honnan tudod, hogy akár többért is meg tudtam volna venni?
Nem írtam a linkelt hozzászólásban hogy mennyi pénz van...

Advertisement