Dzięki majkel, dzięki Kazno :)
Okey, 18 latkowie sprawdzeni, niestety wszystkie legendy (3) wylądowały w botach, na szczęście jest trochę historyków :)
Skład na jutro powołany, czemu aż 18? Nie jestem do końca pewien, ale cała 18 podobno dostaje bonusy do gadżetów, więc czemu by tego nie wykorzystać. Oprócz kadry stricte meczowej, pozostałych powołałem z najwyższą pensją (jednak takich, których kadrze mogą się przydać) + tych, których kadrze się przydają :)
Gramy eksperymentalnie, chcąc potestować atuty wież Borcziego jak i killerów pod koszem, z nie najmocniejszym obwodem (rozgrywający bez wybitnych podań jednak za to mam nadzieję namiesza ciut w ofensywie). Zobaczymy jak wyjdzie, to odpowiedni mecz na testy. Wiadomo, i formy i enta nie ma, ale Słowacy mają pewnie podobnie ;) wahałem się czy może spróbować asów Borcziego dać pod kosz, ale jeszcze nie za bardzo mamy kim straszyć na obwodzie, a podania u "Kuźniarów" dopiero na początku treningu, więc póki co to porzuciłem. Fajnie, że pod koszem nie ma takiej tragedii, jaką zapowiadałby poprzedni sezon, brakuje czasem oczywiście zbiórek, no ale to norma ;)))
To na razie tyle, mam nadzieję, że jutro Orzełki pozostawią po sobie dobre wrażenie :)