Επειδή στο θέμα των προβλέψεων είμαι πάντα καλυμμένος και δε θελω να αναπαράγω τα ίδια, θα κάνω ένα σχόλιο -αυτονόητο θα μου πείτε αλλά δεν πειράζει- για την κρισιμότητα κάθε παιχνιδίου, αφού μπαίνουμε στον τρίτο γύρο. Ήδη πολλά πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει και η κρίσιμη σημερινή αγωνιστική θα ξεκαθαρίσει και άλλα. Πάμε:
patatokioftedes -- Bulls of Paros --- Σημαντικό παιχνίδι αφού μπορεί να αποτελέσει ευκαιρία για τον κιοφτέ να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω, ενώ ο Ταύρος δε φαίνεται σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση και έχει χάσει έδαφος.
AO Kentavros Dafnis -- Asingratitos BC 2 --- Αυτά...
Atsalakotoi B.C. -- Low Gravity --- Ίσως το σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής, καθώς αν ο Ατσαλάκωτος κάνει το διπλό τότε πάει τρένο για τη 2η θέση, ενώ με νίκη του Λόου η μάχη θα παίζεται πλέον στα ίσα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.
voutirostopsomimou -- Iron Maiden 13 --- Επίσης πολύ κρίσιμο παιχνίδι, καθώς με νίκη μου ο ρανταπλάν θα πρέπει να κάνει ένα θαύμα για να κερδίσει την είσοδο στα πλέι άουτ, ενώ με νίκη του αποκτά το πάνω χέρι.
Peristeri Lakers -- Olympiakos 2007 --- Ενδιαφέρον να δούμε τους λιμνάνθρωπους χωρίς τον Αρόμαα.Τελευταία θεωρώ ευκαιρία του Περιστέρι για να παλέψει για τα πλέϊ οφ. Με ήττα του όμως...
Thrylos BC -- ARIS1914 ... και νίκη του άρη ίσως μπαίνει σε περιπέτειες. Θεωρητικό το σενάριο βέβαια. Σημαντικό παιχνίδι και εδώ κυριως για τη μάχη της κορυφής. Οι θέσεις 2-4 είναι ανοιχτές για όλους και έδρες όπως αυτή του Άρη ίσως αποτελέσουν καθοριστικό ρόλο για τη μεγάλη μάχη.
ΑΕΚΑΡΑ -- AEK Mesochoras --- Ο θάνατος σου η ζωή μου...
MartiouUnited -- Olympiacos B.C. --- Κερδίζει ο Νικολας καθαρίζει την πρώτη θέση των υπέροχων, χάνει -παραμένει φαβορί- αλλά μπαίνουν και οι άλλοι στο παιχνίδι με τον αυτοκράτορα να αποκτά τον πρώτο λόγω τόσο για το ελάχιστο της 2ης θέσης όσο και για να απειλείσει για ψηλότερα.
Τα 2 σημαντικότερα παιχνίδια με βάση τόσο τη σημαντικότητα όσο και το πόσο αμφίρροπα είναι, -επειδή δεν μπορώ να βάλω μόνο ένα- το Ατσαλάκωτοι - Γκράβιτι και ο εμφύλιος των Αεκτζήδων.
Last edited by Donald13 at 2/13/2010 10:47:38 AM
Life is too short to cry, Long enough to try