BuzzerBeater Forums

Hellas - III.7 > Season 12

Season 12

Set priority
Show messages by
This Post:
00
135916.217 in reply to 135916.216
Date: 6/8/2010 3:45:30 PM
Overall Posts Rated:
1010
Δεν έπαιξα να ρίξω κανέναν... Είπα ότι προτιμώ τον Ioniko από τους Condores γιατί η ομάδα μου μπορεί να τον χτυπήσει καλύτερα καθώς οι Condores είναι πιο πλήρεις παντού... Και από μένα δεν νομίζω ότι αδικήθηκες σε καμία περίπτωση στο πρώτο παιχνίδι ήμουν φανερά καλύτερος και με μια απουσία και αυτό φαίνεται και από τα στατιστικά άλλωστε... Τώρα και εγώ έχω φάει μπαν αν και νομίζω πως η σημερινή νίκη του Olympiakou κάθε άλλο παρά αδηκεία είναι.. Όσο για το παιχνίδι με τους Jimbo δες και πάλι τα συστήματα και τα στατιστικά και πες μου... ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΜΗΝ ΑΔΗΚΗΜΕΝΟΣ ΦΙΛΕ... ΑΔΗΚΗΜΕΝΟΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΜΠΟΛΥΤΗΣ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΣΥ.... Κάτσε σκέψου τι φταίει γιατί το να τα ρίχνεις στους άλλους δεν είναι καλό όχι μόνο στο παιχνίδι αλλά και γενικά στην ζωή σου...

Υ.Γ. Δεν έχω τίποτα με Ioniko και Condores έπαιξα έτσι γιατί στην έδρα μου με δυνατή δύσκολο να έχανα και εκτός με χαλαρή μπορούσα να διεκδικήσω το παιχνίδι αν ο Ionikos δεν έπαιζε δυνατά πράγμα που φάνηκε και δικαιώθηκα για τις επιλογές μου με τις διαθέσεις... Δεν έπαιξα να ρίξω κανέναν κοιτάω την ομάδα μου και όχι τους άλλους απλά φανέρωσα τις προτιμίσεις μου σχετικά με το θέμα του υποβιβασμού έξω από τα δόντια.. Άλλωστε δεν ρίχνω κανέναν στην μεταξύ του μονομαχία θα κριθούν όλα...

This Post:
00
135916.218 in reply to 135916.216
Date: 6/8/2010 3:57:04 PM
Overall Posts Rated:
33
Αν και σπάνια εμπλέκομαι σε τέτοιου είδους συζητήσεις, θεωρώ πως η σημερινή σου ήττα ήταν περισσότερο δίκαιη παρά ράντομ. Βλέποντας τα ratings και τις τακτικές που επιλέξατε είναι εμφανές πως είχε το πάνω χέρι στα σημεία που κρίθηκε το παιχνίδι καθώς είχατε το ίδιο rating επιθετικά (Εσ. Σκοράρισμα) αλλά επέλεξε σαφώς καλύτερη αμυντική τακτική έχοντας 1+ παραπάνω επίπεδο στην Εσωτέρ. Άμυνα (εκεί δλδ που παίχτηκε το παιχνίδι). Στην περιφέρεια υπερτερούσες αλλά όχι τόσο ώστε να γυρίσουν οι τακτικές υπέρ σου καθώς όπως είπα το παιχνίδι παίχτηκε κοντά στο καλάθι. Ενδεχομένως να είχες πάρει το παιχνίδι αν υπερτερούσες στην Αποτελ/ότητα Επίθεσης αλλά και εκεί υπήρχε ισορροπία...

Σε γενικές γραμμές πάντως όλες οι ομάδες είναι πολύ κοντά σε δυναμικότητα και αυτά τα αποτελέσματα δεν είναι παράλογα κατά την άποψή μου και γι αυτό το λόγο οι τακτικές παίζουν σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα...

This Post:
00
135916.219 in reply to 135916.218
Date: 6/8/2010 4:04:16 PM
Overall Posts Rated:
3737
Εσυ μη μιλας γιατι αν δεν εκανα την μ***ια να παιξω πρεσινγκ θα εχανες με μεγαλη διαφορα

Μεγαλος παικτης ο Τσιγαριδας μας διέλυσε μόνος του !!!!

This Post:
00
135916.220 in reply to 135916.217
Date: 6/8/2010 4:57:53 PM
Overall Posts Rated:
9494
.....κρατιέμαι να μην γράψω γιατί μπορεί να πώ καμιά χοντράδα και δεν πρέπει.....
(βασικά κρατιόμουν για 2 ώρες και δεν αντέχω άλλο οπότε γράφω) :)))

αγαπητέ Dick,
αν απλά κράταγες το στόμα σου κλειστό και δεν έκανες γραφικές δηλώσεις του στύλ :
Δεν έπαιξα να ρίξω κανέναν...
δεν θα τολμούσα να γράψω αυτά που θα γράψω...
Αποτελέσματα:
με κέρδισες δίκαια (δυνατά εσύ-κανονικά εγώ) & έχασες δίκαια απο Ιωνικό (χαλαρά εσυ-δυνατά ο Ιωνικός)

Το θέμα είναι ότι όλοι στο φόρουμ είχαν καταλάβει το πλάνο του Ιωνικού που ζήτησε την βοήθεια σου για την κατάληψη της 7ης θέσης. Δυνατά ο Ιωνικός με Hoopstars (εδώ δεν σας βγήκε), δυνατά εσύ με εμένα(σας βγήκε -ας όψεται ο τραυματισμός του munteanu αλλιώς θα τρέχατε) χαλαρά εσυ με τον Ιωνικό και εκείνος δυνατά (για να καλύψει και την διαφοράπόντων με εμένα)
-πάντως Dick αγαπητέ θα έπρεπε να βάλεις την 2η ομάδα σου μπας και σε κέρδιζε πιο άνετα...αλλά είπατε να ρίξετε στάχτη-
Τώρα πιο λόγο είχες να προτιμάς τον Ιωνικό απο μένα....δεν ξέρω, ίσως για να στήσετε και μελλοντικά παιχνίδια στης ΙΙΙ.7.
αυτα περι δυνατής και ανταγωνιστικής ομαδας (όταν παλεύουμε για τον υποβιβασμό...) είναι βλακείες...
Εκτιμώ όμως την ειλικρίνεια σου στο ανήθικο του να βοηθήσεις μια ομάδα έναντι μιας άλλης και ότι βγήκες και το δήλωσες ανοιχτά.
Σου εύχομαι καλή τύχη στο παιχνίδι και όταν σε ξαναπετύχω θα το θυμάμαι...:)))
(μετά το παραπάνω ξέσπασμα μου-δεν σου κρατώ και κακία...)

Με τον Ιωνικό δεν έχω τίποτα προσωπικό γιατί τουλάχιστον το έπαιξε έξυπνα και δεν βγήκε να μας λέει διάφορα...
έκανε όμως ένα μικρό λάθος ο Ιωνικός...:)))
με 2 δυνατά παιχνίδια ο ενθουσιασμός του ειναι χαμηλάααα, πολύ χαμηλά....
ενώ ο δικός μας ενθουσιασμός δεν είναι άσχημος ;) (μπορεί όμως και να μπλοφάρω...)

τώρα ο Ιωνικός έχει το εξής δίλημμα: να παίξει δυνατά με τους Condores το σάββατο ώστε να μην χάσει με 30 πόντους και ξεφτυλιστεί??? ή να παίξει κανονικά μην πιστεύοντας ότι μπλόφαρουμε περι ενθουσιασμού?
αν παίξει δυνατά και κερδίσει ή χάσει με 30< τότε πάει στα play out με ενθουσιασμο του κω....και εκεί θα χάσει εύκολα 2-0....
αν παίξει κανονικά τότε οι Condoreς μπορεί...να του κάτσουν στο στομάχι....:))) να τον κερδίσουμε όσο πρέπει και να στείλουμε το τσιράκι του Dick στα τάρταρα...

δύσκολα τα πραγματα Ιωνικέ...εγώ στην θέση σου θα έπαιζα δυνατά το Σάββατο ;)))))

Καλή συνέχεια σε όλους, Γύπα παραμένεις φαβορί για την άνοδο...παραδέξου ότι έχασες για το στοίχημα

Καληνύχτα σε όλους

From: Lamiotis

This Post:
00
135916.221 in reply to 135916.220
Date: 6/8/2010 5:14:50 PM
Ionikos Lamias
IV.6
Overall Posts Rated:
9999
Δεν ξέρω τι λες φιλέ αλλα εγώ δεν έστειλα πουθενά μήνυμα κ σε κανέναν για να παρω κάποιο παιχνίδι. Κ φιλε δεν παίζω 2 σερί παιχνίδια δυνατά αλλα 5 αν θυμάμαι καλά κ από panathinaiko που έχασα δεν βγήκα να πω τπτ κ άλλωστε αν δεν αξίζω να είμαι στην κατηγορία δεν θα είμαι. Δεν έχω να πω κάτι άλλο αλλα να το ξέρετε εγώ δεν είπα ποτέ σε κανέναν να μου δώσει κανένα παιχνίδι αυτήν είναι η αλήθεια είμαστε άντρες κ φοράμε παντελόνια..κ κάτι ακόμη ναι πιστεύω το Σάββατο θα χάσω με 20+ πόντους γιατί έχεις καλή ομάδα κ είμαι το φαβορί για την 8η θέση…

From: nik69

This Post:
00
135916.222 in reply to 135916.221
Date: 6/8/2010 5:18:38 PM
Overall Posts Rated:
9494
χρειάζομαι +30...οπότε χαλάρωσε...:)))
κανείς δεν είναι τόσο κακός ώστε να χάσει απο μας 30 πόντους στο κεφάλι....

This Post:
00
135916.223 in reply to 135916.222
Date: 6/8/2010 5:22:08 PM
Ionikos Lamias
IV.6
Overall Posts Rated:
9999
15 πόντους θες φιλε κοιτα καλυτέρα να δεις

Last edited by Lamiotis at 6/8/2010 5:22:17 PM

This Post:
00
135916.224 in reply to 135916.223
Date: 6/8/2010 5:27:43 PM
Overall Posts Rated:
9494
:))))))) i know..... είπα να προσπαθήσω να θολώσω τα νερά....

(άν είχε κατεβάσει 2η ομάδα θα ήσουν safe τώρα....)

This Post:
00
135916.225 in reply to 135916.224
Date: 6/8/2010 5:32:06 PM
Ionikos Lamias
IV.6
Overall Posts Rated:
9999
nai alla den katevase k den eixe logo na to kanei ara adika petakses tosa velh se mena k ston dirk htan apla mia niki pou thn ithela k perimena na xasei k o olumpiakos ta 2 teleutaia paixnidia me megalh diafora oste na exo elpides akomh k gia 6 thesh k as exana apo esena...tora einai ola sthn kopsi tou ksirafiou....kalhnyxta

This Post:
00
135916.226 in reply to 135916.225
Date: 6/8/2010 5:36:36 PM
Overall Posts Rated:
9494
σε καληνυχτώ, σε περιμένω το Σάββατο στο Futulafu Dome....
(θα γράψω για τα αποτελέσματα στο φόρουμ την Δευτέρα γιατι θα λείπω στο εξωτερικό το 3ημερο).
Διαφωνώ ότι δεν είχε πρόθεση ο Dick να ρίξει εμένα και όχι εσένα αλλά το σταματώ εδώ.
άλλωστε δεν έχει και νόημα μια δεν είναι και παράνομο....

Y.Γ:έτσι όπως τα κάναμε οι απέναντι θα κάνουν πάρτυ όποιον και αν βρούν...

This Post:
00
135916.227 in reply to 135916.226
Date: 6/8/2010 6:26:21 PM
Overall Posts Rated:
1010
Τι είπες φίλος? Με κατηγορείς για συνομοσία? Φιλαράκι μπορεί να είμαι 16 αλλά τα τιμάω τα παντελόνια που φοράω... Πρώτον σου εξήγησα γιατί έπαιξα έτσι με 2 νίκες και μια παράλληλη νίκη την Nosferatu θα ήμουν τώρα 2ος.. Δεύτερον ήθελα να εξασφαλίσω νωρίς την παραμονή και να βάλω τους παίχτες μου για πώληση άλλο που δεν τους είδε κανένας.. Τρίτον έπαιξα χαλαρά με τον Ioniko γιατί τελικά μπορεί να μπω και play-off αν νικήσω τους Hoopstars τελευταία αγωνιστική.. Δεν έστειλα κανένα μήνυμα με κανέναν έξυπνε.. Το μόνο μήνυμα που πήρα ήταν ένα ευχαριστώ από τον Ioniko που έπαιξα χαλαρά.. Και του εξήγησα ότι το έκανα για λόγους play-off και όχι για αυτόν.. Δεν έχω στήσει κανέναν παιχνίδι... Και αν δεν πάρει πίσω ότι είπες σου εγκυόμαι ότι θα παραπονεθώ στους Gm για αυτά που είπες μπας και σε bannaroun να τελειώνουμε... Δεν φταίει κανείς εγώ φταίω που απολογούμαι για ότι είπα... Απέναντι σε έναν άχρηστο που του είπε ο Kavala να κάνει 3άρι και αυτός τον άκουσε μην ξέροντας ότι το πιο δύσκολο είναι να φτιάξεις 3 σε αυτό το παιχνίδι... Έναν κομπλεξικό που λέει για τον τραυματισμό του Munteu που δεν υπήρχε... Και σε προκαλώ να δεις το replay και να μου πεις που τραυματίστηκε.. Αλλά τόσα ξέρετε τόσα λέτε... Τι να πω? Ο Ionikos έχει χειρότερη ομάδα από σένα και όλοι το ξέρουν αλλά εσύ είσαι ο μεγαλύτερος σκατοχαρακτήρας που υπάρχει στο buzzer... Απορώ τι σου κάνανε όταν ήσουν μικρός οι γονείς σου? Απορώ... Τέταρτον άμα ήθελα μεγάλε κατέβαινα με τα 2α και τον άφηνα να κερδίσιε με 5000 πόντους διαφοράς κατέβαζα 4 παίχτες με 2000 μισθό και τελείωνες εδώ... Αλλά δεν το έκανα γιατί δεν με νοιάζει ποιος θα μείνει απλά είπα ότι προτιμώ τον Ioniko από σένα πανέξυπνε φίλε μου για του χρόνου επειδή έχει λίγο χειρότερη και προκαθορισμένη ομάδα.. Χαλαρά έπαιξα λόγο ενθουσιασμού και αν δεν έπαιζε ο Ionikos δυνατά θα είχα 2/2 και τώρα θα ήμουν 3ος... Λοιπόν κύριε κομπλεξικέ ευχαριστήθικες? Δεν λέω κάτι άλλο δεν σου κρατάω κακία επειδή πρέπει να έχεις πρόβλημα στον εγκέφαλο ή να τα έχεις με μένα γιατί ο Δημήτρης πριν από μερικές βδομάδες σε έκραξε και μόνο ... δεν του πήρες... Περιμένω να μου ζητήσεις συγνώμη προσωπικά αλλιώς θα αναφερθώ στους Gms τίποτα παραπάνω..

Advertisement