Δεν σου ειπα κατι για να απαντας σαν να σε κατονομασα...Δεν με εθιξες.
Το προβλημα ειναι σε μενα. Και ειμαι ο πρωτος που το λεω. Δεν θα παραβλεψω ομως οτι στις 2 απο τις 3 σεζον που εκανα στην 3η κατηγορια, εγινε 1 αποπειρα μεταβολης της βαθμολογιας εις βαρος μου και 1 μεταβολη.
Η αποπειρα εμεινε αποπειρα γιατι πηρα ενα ματς που αυτοι που την εστησαν δεν περιμεναν να το παρω.
Ο Αρης που αναφερεις δεν θα ειχε καμια διαφορα με μια νικη πανω ή κατω. Εκει την πληρωσε ο Γιωργος. Δεν θα πω αν ηταν δικαιο ή οχι, το θεμα αυτο επηρεασε τον Γιωργο και δυστυχως γι' αυτον μονο ο Αρης γνωριζει αν επαιξε τιμια ή οχι. Ο Γιωργος οτι ειπε το ειπε με παραπονο, το φυσιολογικο επειδη ρωτας θα ηταν να τον παιξει κανονικα.
Το θεμα ομως ειναι το ιδιο και παραμενει. Αν 3 ματς πανε αναποδα, επειδη καποιος επελεξε να παιξει χαλαρα, να κατεβασει δευτερα ή και τριτα, να βαλει το 5αρι του στο 1 και το 1 στο 5, 2 σεντερ στο 2 και 3 και να κατεβει να παιξει για να χασει ουσιαστικα, τοτε μεταβαλει τη βαθμολογια. Και δυστυχως, σε αυτο εδω το παιχνιδι οι υπευθυνοι λενε οτι αυτο δινει εξτρα ενδιαφερον!
2 ομαδες μπορει να προσπαθουν ΤΙΜΙΑ μια ολοκληρη σεζον, απο μεταγραφες, απο προπονηση, απο τακτκες, δεν ξερω κι εγω τι αλλο, και να προσπαθουν ματαια, οταν μια 3η ομαδα γνωριζει οτι 2 παιχνιδια στο τελος, ετσι οπως εχει βγει το προγραμμα, θα τα παρει και θα αφησει τις αλλες 2 μονο με την ψευδαισθηση της προσπαθειας!
Αυτο οχι μονο δεν ειναι δικαιο, οχι μονο δεν ειναι σωστο, ειναι ΑΤΙΜΟ. Γιατι αν εγω στειλω σε φιλο 3 παικτες με λεφτα της πλακας επειδη δεν εχει χρημα και ειναι φιλος, οι διαχειριστες μιλανε για αδικια και επιβαλλουν προστιμο, μεχρι και ban. Οταν ομως 3 ομαδες ΣΤΗΝΟΥΝ 2 αλλες που προσπαθουν τιμια, αυτο λεγεται "ενδιαφερον"...Δεν θα διστασω να πω οτι με την συγκεκριμενη ανοχη, αυτη η πρακτικη στην ουσια επιβραβευεται και προμοταρεται.
Υ.Γ. Πραγματικα δυσκολευομαι να διαβαζω τα ελληνικα με λατινικους χαρακτηρες...