valerosi to si me ti zacopral da bum zgubil ovu tekmu...šmrc...šmrc....tuga i jad u dugavama
E sad napokon znaš o čemu ti ja stalno pričam, ne možeš laganicama protiv svakog dobit, malo ozbiljnija ekipa i gotov si...ništa, oporavit ćeš se ti i vjerujem na gostovanju 15.2 nećeš ponoviti pogrešku
))))
ma sad sam gledal ....malo bolje....pobijedio me radi moje krive taktike.....jer da sam igral pod koš kaj sam trebal igrati i kaj uvijek igram mislim da bi to bilo sasvim nekaj drugo...i ubiti me dobio radi osobnih,odnosno slobodnih u kojima je strava dobar...18pogođenih od 27....a ja sam imao samo 10 slobodnih i od toga samo 3 dao.....definitivno taktika koju više nebum koristio...jer svaki puta kad ju koristim spušim.......znači da rezimiram , bolji šut slobodnih i puno više mojih faulova od njega, i 6 osobna bek šutera...koji nikad ali nikad na tekmi nije imao više od 2 osobne,ima vanjsku obranu 15, i ne kužim kak je uspio skupiti tolko osobnih....to je razlog mog poraza i krivo izabrana taktika...znam da je slabiji od mene pod košem i ja ko mujo iz doboja srljam tam di netrebam.....šmrc......
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!