Klein @ euosmo 100 - 91
H διαφορά στην διάθεση κατάφερε στον Κλειν να πάρει το διπλό.8(μέτριο) και 8(χαμηλό) οι δύο άμυνες του euosmou ενώ η επίθεση του στην περιφέρεια ήταν στο 8(υψηλό) και στην ρακέτα στο 5(υψηλό).Ο Κλειν βασίστηκε στο 9(υψηλό) της επίθεσης στην ρακέτα και στο καλύτερο effensive flow.O Mpampaliotis πάλι κοντά στο triple double με 13 rebound, 7 assists και 27 πόντους ενώ είχε και 6 λάθη.
Αρης @ Stone 67 - 103
Μάλλον ο Πρίγκας διάβασε τα προγνωστικά και ήθελε να με αμφισβητήσει.Σίγουρα ήταν εμφάνιση που άξιζε τα 90βάλε χιλιάρικα που παίρνει.Ο Stone κατάφερε να κερδίσει στην έδρα του,ίσως ευνοημένος από την διαφορά στην διάθεση που είχαν οι δύο ομάδες.Το Offensive Flow του Stone ήταν στο 7(υψηλό) πράγμα αξιοσημείωτο.7 σε κάθε άμυνα ενώ με "ουδέτερη επίθεση" είχε 6(υψηλό) σε κάθε επίθεση.Ο Άρης κινήθηκε σε μέτρια Game Ratings με μόνη εξαίρεση την περιφερειακή του άμυνα στο 7(χαμηλό).
Ο Πρίγκας ήταν ο πολυτιμότερος με 5/7 τρίποντα με 36 πόντους 5 rebound, 3 assists,κανένα λάθος και 3 κλεψίματα.
Leni @ Smerna 87 - 102
Αρκετά λάθος πόρισμα από μεριάς μου για τον σμέρνα.Ο Σμέρνα με το 7 και κάθε επίθεση μπόρεσε να επισκιάσει την μέτρια άμυνα του.Στα rebound έκανε πάρτυ ο Σμέρνα και κάπως έτσι μπόρεσε να κερδίσει την έδρα.Ο Hajdu έκανε ότι ήθελε στην ρακέτα και μάζεψε 29 rebound 14 πόντους και 8 assist,3 τάπες.
Euosmos @ Γουρουνια 92 - 108
Τέταρτη κακή πρόβλεψη μου.Τα Γουρουνάκια μας με το Inside Isolation κατάφεραν να ισορροπήσουν την επίθεση βγάζοντας 6 στις 2 επίθεσης.Η διαφορά στην διάθεση υπέρ των Γουρουνιών,η ζώνη 3-2 που του έκανε ευάλωτη την ρακέτα αφήνοντας τα rebound.Ο Lopez στην ρακέτα έκανε τα δικά του.Μάζεψε 22 rebound(7 επιθετικά) έδωσε 6 τελικές πάσες,είχε 2 κλεψίματα και 1 στοπ.
Ζαπα @ Αστερία 81 - 102
Αν έπεφτα έξω και σε αυτό θα έλεγα ότι σήμερα δεν ήταν η μέρα μου.Η αρμονία μεταξύ όλων τον ratings του Αστερία σίγουρα είναι αξιοζήλευτη.Ποτέ σταθερή επιθετική τακτική,με όλα τα συστήματα να αποδίδουν εξίσου καλά.Ο Penzo ήταν ο πολυτιμότερος με 20 πόντους(9/11 σουτ),9 rebound,3 assist,1 κλέψιμο και 2 τάπες.
Barga @ Bluzzers 103 - 116
Μπορεί να είναι η μόλις τρίτη νίκη μου αλλά είναι μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ νίκη για την ομάδα μου.Αν και υπολόγιζα/ήλπιζα να χάσουν τα Γουρούνια( :$ ),δεν ήρθαν όπως τα ήθελα.Στον αγωνιστικό τομέα τώρα.Παραλίγο να σκοτώσω το παιχνίδι καθώς είχε ξεχάσει να αλλάξω τα μαρκαρίσματα και άφησα τον αδύναμο αμυντικά παίχτη της περιφέρειας να φιλάει τον δυνατό του παίχτη και δέχτηκα κάποια καλάθια που δεν έπρεπε.Ο τραυματισμός του Vecgailis(ευτυχώς μόνο για το παιχνίδι),με μόλις 11 λεπτά να έχει αγωνιστεί μου έριξαν το περιφερειακό σκορ στο 7(υψηλό) κάτι που σίγουρα δεν είχα υπολογίσει.Η ζώνη 2-3 έβγαλε 8(υψηλό) και μου επέτρεψε να πάρω κάποια rebound που στο Μ2Μ δεν θα είχα.H ζώνη του Μπάγκα 3-2 δείχνει την αδυναμία που έχει στο outside game αλλά και την υπερίσχυση του στο inside.
Επιθετικά ο Laskonogi επιτέλους έκανε ένα παιχνίδι που να δικαιολογεί τα καλά στοιχεία του. Καλοί αριθμοί στα ποσοστά με 13 /22 εντός πεδιάς με τα τρίποντα να είναι στα 4/5 έχοντας σύνολο 30 πόντους.Αμυντικά παίχτης του παιχνιδιού ήταν ο Center μου που είχε 7 τάπες,είχε 2 κλεψίματα,μαζεύοντας 11 rebound αλλά είχε και 8 πόντους ενώ δεν υπέπεσε σε κανένα λάθος.
Herkules @ OLYMPOS 74 - 106
O ολυμπος είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να κοντράρει τον Αστερία μας.Μ.Ο στα ratings είχε 7(μέτριο) ενώ ο Herkules 5(υψηλό).Ένα απλό Μ2Μ δεν είναι αρκετό.Οι πολύ καλές άμυνες του Ολυμπου είχαν ως αποτέλεσμα κάκιστο efficiency αλλά και κακά ποσοστά(30,8%).Καλύτερος παίχτης ήταν ο Abas με 24 πόντους και 16 rebound.