BuzzerBeater Forums

Hellas - III.8 > Σεζον 13

Σεζον 13

Set priority
Show messages by
This Post:
00
148802.218 in reply to 148802.217
Date: 9/29/2010 7:16:22 AM
Overall Posts Rated:
4141
Να συνοψίσω τα πρώτα αποτελέσματα της...διαβούλευσης! :-)

-Μόνο ένα...φιδάκι παραδέχτηκε ότι θέλει να με διώξει από την καλή παρέα της ΙΙΙ.8! :-)))

-Δύο συμφωνούν για τις...αλανιάρες φοιτήτριες του Ρεθύμνου (αλήθεια Στόουν, τι σπούδαζες στο Ρέθυμνο?)

-Οι περισσότεροι συγκλίνουν στην τρίτη εκδοχή (μόνο εγώ δεν το προέβλεψα μου φαίνεται, ίσως να έπρεπε να ασχοληθώ περισσότερο με τις τακτικές των τελικών...), το ενδεχόμενο να χτυπήσω το 2ο μάτς ώστε να μην πάμε σε τρίτο ημίχρονο και να κριθεί όλη η σεζόν σε ένα 48λεπτο μην το αποκλείετε...Αν δεν ανέβω ούτε φέτος θα απογοητευτώ (παρόλο που ο αντίπαλος έχει ομολογουμένως καλύτερη ομάδα...) και μάλλον θα προβώ σε αλλαγές βουτώντας στις αγοραπωλησίες...Γιατί βρε Στόουν δεν κάθεσαι άλλη μια σεζόν στην...ζεστασιά της ΙΙΙ.8, με τόσο ενεργό φόρουμ και τόση μεγάλη ποικιλία...ζωακίων, που θα βρείς καλύτερα??? :-)))))

PS1: Πάνε και τα Καμίνια, ξεπουλιούνται και τα παικτάκια τους, μήπως θα έπρεπε να πέσουν αυτομάτως και αυτοί και να ανέβει καμμιά καλή ομάδα από IV, ή δεν γίνεται αυτό?

PS2: Δεν έχετε πει πράμα για MVP, εγώ ψηφίζω τον Esteva των Στόουν!

Last edited by fireblaze at 9/29/2010 7:27:57 AM

This Post:
00
148802.219 in reply to 148802.218
Date: 9/30/2010 3:30:47 AM
Overall Posts Rated:
7676
Ειναι η πρωτη φορα που συμφωνω με τις μετριοφροσυνες του μεγαλου κεφαλαιου του ομιλου..Οντως ο στοουν θα επρεπε να αποδιδει πολυ καλυτερα με τετοιους παικτες αλλα δεν το κανει..Το τι συμβαινει φυσικα και με βαζει σε σκεψεις...(μηπως η γνωστη γατα εντος και κυριως εκτος γηπεδου κανει τα παντα για ν ανεβει?Εγω παντως θυμαμαι οτι ειχαμε καποτε εναν παικταρα μπατσμανοβας στον ομιλο και με το που ηρθε καταστραφηκε το παλικαρι...Δεν λεω παραπανω,συμπερασματα δικα σας...).Ωστοσο το θεμα θα ειναι οι αγωνιστικες καταστασεις και φετος.Οταν δεν χτυπας το πρωτο ματς ξεκουραζεις τους παικτες και εχεις περισσοτερες πιθανοτητες για καλη αγωνιστικη κατασταση.

Για τα μποτακια θα φυγουνε με σιγουρια και τα τεσσερα οποτε θα γινει πανικος του χρονου απο ομαδες καινουργιες στον ομιλο μας...Να μας ερθει και ενα μποτακι απο πανω οπως προπερσι...Ιδανικη χρονια θα ειναι:ΡΡ

This Post:
00
148802.220 in reply to 148802.219
Date: 10/1/2010 6:31:57 AM
Overall Posts Rated:
7676
Και τωρα με τις αγωνιστικες καταστασεις της ημερας,ποιος λετε χει πλεονεκτημα?Δυσκολα τα παραγματα νομιζω γιωργο...

This Post:
00
148802.221 in reply to 148802.220
Date: 10/1/2010 7:02:31 AM
Overall Posts Rated:
4141
Από τους βασικούς, μόνο ο Μπαλματσέντα έπεσε από μένα, κατά τ'αλλα πιστεύω ότι οι διαφορές σε αγωνιστικές καταστάσεις μεταξύ των βασικών είναι μικρές και έχει ένα μικρό προβάδισμα ο Στόουν...Κατ'εμε όχι κάτι συγκλονιστικό, οπότε πάμε δυνατά για νίκη αύριο! Ν'ακούσω στοιχήματα, πολλά βάζετε, πολλά παίρνετε!

PS: Ποιά είναι η γνωστή γάτα και ποιος...κατάστρεψε τον Μπατσμάνοβας???Πολύ υποννοούμενο βρε αδερφέ και δεν το πιάνω! :-)

Last edited by fireblaze at 10/1/2010 7:05:15 AM

This Post:
00
148802.222 in reply to 148802.221
Date: 10/1/2010 5:57:43 PM
Overall Posts Rated:
7676
Εγω ξερω οτι πριν εμφανιστεις στον ομιλο το παλικαρι κεντουσε...Τωρα απο κει και περα κατι για νυχτοπερπατηματα ακουσα,κατι οτι καποιος προεδρος αντιπαλης ομαδας του πληρωνε τα μπουζουκια και τις γυναικες ακουσα,μην νομιζεις φημες,φημες....Αυριο δινω νικη Στοουν.Την κυριακη θα δουμε αυριο

This Post:
00
148802.223 in reply to 148802.222
Date: 10/3/2010 3:54:08 AM
Overall Posts Rated:
2525
Σημερα θα γινει ενα καλο παιχνιδι,αναμεσα σε ενα ζευγαρι που το λεγαμε ολοι σε ολη τη σεζον!!Βαση του ροστερ δηνω προβαδισμα στον Στονε περιμενοντας ομως την εκπληξη....
Και οι δυο ειναι καλες ομαδες, οποτε για μας τους υπολοιπους ειναι καλο γιατι καποιος θα φυγει..:))
Περιμενουμε να δουμε τωρα τους ΄΄καινουργιους΄΄που θα ερθουν στους ομιλους μας!!

This Post:
00
148802.224 in reply to 148802.223
Date: 10/3/2010 4:34:13 AM
Overall Posts Rated:
7676
Να κανω και γω ενα συλλογισμο?Ο ΑΓΟΡ ολη τη βδομαδα διατυμπανιζε οτι μπορει και να κατεβει κανονικα να παρει το παιχνιδι.Βεβαια οχι οτι καποια στιγμη τον πιστεψαμε αλλα επρεπε να δουμε και τις αγωνιστικες καταστασεις των παικτων την παρασκευη.Αυτες ηταν οχι και πολυ καλες για τον Γιωργο καθως ο Στονε βγηκε καλυτερος.Απο κει και περα τι σκεφτηκε το παλικαρι μας?Αν το ρισκαρω και χασω το σημερινο εκτος εδρας κλαφτα χαραλαμπε,τζαμπα κοπος.Απο την αλλη ο Στονε μαλλον θα παει για την νικη(και σε αυτο συνηθως διαφωνω)μιας και ειναι με την πλατη στον τοιχο.Οποτε χαλαρα και βλεπουμε μεσα σε μας.Για μενα ο ΑΓΟΡ φοβηθηκε και καλα εκανε το τρομακτικο σε πρωτη οψη ροστερ των Στονε και ετσι θελησε να σιγουρεψει οσο γινεται την νικη.Το λαθος ισως να ειναι των Στονε που τελικα δεν ρισκαραν και τωρα ειναι που δυσκολα τα πραγματα γι αυτους.Ασσος για σημερα και χαιρετισματα στην Κρητη που θα την βρουμε πιο πανω...

Οσον αφορα τον Στονε,ολη την χρονια δεν παρακολουθουσα επισταμενως και πιστευα οτι δεν επιαναν την αποδωση που περιμενα εσκεμμενα αλλα και λογω αγωνιστικης καταστασης.Η αληθεια ειναι οτι εκανα λαθος.Με απογοητευσαν εν μερει αλλα ειναι γεγονος οτι με τετοιο ροστερ απο αποψη μισθων περιμενεις κατι παραπανω...Τεσπα,και του χρονου μαλλον εδω θα ειμαστε παρεουλα,εκτος απροοπτου.

This Post:
00
148802.225 in reply to 148802.224
Date: 10/3/2010 1:05:43 PM
Overall Posts Rated:
2525
Θελει 1 λεπτο ακομα,αλλα απο οτι φενετε δεν αλλαζει το αποτελεσμα..Ενα μεγαλο μπραβο για τον Αγορ,εκανε τελικα την εκπληξη!!Για αυτο αγαπω τοσο πολυ αυτο το αθλημα..δεν μετρανε παντα μονο τα λεφτα!!Καλη επιτυχια στην καινουργια κατηγορια !!
......
.....Τελειωσε το παιχνιδι με ενα πολυ τρελο φιναλε!!
Για εμενα αξιζε κατα πολυ η ομαδα ΑΓΟΡ, ηταν ατυχια φιλε μου,αν και υποστηριζα τον Στονε δεν μπορω να μην αναγνωρισω την μεγαλη προσπαθια σου!Ηταν σιγουρα μια πολυ τυχερη στιγμη!!
Καλη πορεια στον Στονε στην καινουργια κατηγορια!!

Last edited by MIKRO10 at 10/3/2010 1:12:25 PM

This Post:
00
148802.226 in reply to 148802.225
Date: 10/3/2010 1:12:46 PM
Overall Posts Rated:
77
Κάτι είδες λάθος απο οτι φαινεται....
Τα παίδια μου εκμεταλλεύθηκαν τον τραυματισμό του MVP της κατηγορίας Κουφοντίνα (πραγματικός τρομοκράτης στην άμυνα) και γύρισαν ενα ματς που έμοιαζε χαμένο. Συγχαρητήρια στον ΑΓΟΡ, καταλαβαίνω ότι είναι πολύ απογοητευτικό να χάνεις κατα αυτό τον τρόπο αλλά ειμαι σίγουρος ότι με την ομάδα που έχει θα ανέβει σίγουρα του χρόνου.Απλώς φέτος έπεσε σε μια πολυ πιο πλούσια (και τυχερή) ομάδα.

This Post:
11
148802.227 in reply to 148802.226
Date: 10/3/2010 2:15:00 PM
Overall Posts Rated:
4141
Μεγάλη πίκρα το σημερινο μάτς...Ντέρμπι το 1ο ημίχρονο, με το ζόρι κρατιόμουν κοντά στο σκόρ, στο 2ο ημίχρονο πήρα σταθερό προβάδισμα και το πίστεψα, αλλά
-Ο τραυματισμός του Κουφοντίνα (ε όχι και MVP βρε Στόουν!) όταν κέρδισε φάουλ και οι 0-4 χαμένες βολές από τον αναπληρωματικο PG
-Όταν πρώτος σκόρερ είναι ο...αναπληρωματικός SG και έπειτα οι PG-SF, σημαίνει ότι η εσωτερική επίθεση δεν απέδωσε τα αναμενόμενα
-Περίμενα ότι θα παίξει περιφερειακά, όπου εκεί ήταν εμφανώς καλύτερος και όχι ότι θα χτυπήσει μέσα με τον 1,5 ψηλό...Τελικά ο...25άρης ψηλός των 10 χιλιάδων μισθό ήταν πρώτος σκόρερ με 6 ταπίδια κιόλας!
-Όταν έχω 33% στις βολές και 8 χαμένες σε ένα μάτς που κρίνεται στον πόντο, άστα να πάνε, έπιασε το σύστημα με τα φάουλ στο τελευταίο λεπτό!

Παρόλ'αυτά είχα την τελευταία επίθεση, την πήρε ο Μπαλματσέντα και δεν το έβαλε, όπως και να έχει ήταν ένα ντέρμπι και το ευχαριστήθηκα...
Θερμά συγχαρητήρια στον Στόουν, έχει καλή ομάδα, καλή πορεία στα σαλόνια της ΙΙ!

PS: Υπάρχουν και χειρότερα, ο Ασιγκράτητος πήρε το πρωτάθλημα στην Α1 με κάλάθι και φάουλ στο 0:00! (26110213)

This Post:
00
148802.228 in reply to 148802.227
Date: 10/3/2010 2:51:36 PM
Overall Posts Rated:
77
Πραγματικα θα ηθελα να ξερω τι inside και outside defense εχει ο Κουφοντινας.Με βαση την περιγραφη του αγώνα τουλαχιστον legendary και στα 2 αφου οι ψηλοι μου οποτε τον πετυχαιναν μεσα στην ρακετα πετουσαν την μπαλα σαν χειροβομβιδα...
Τωρα που τελειωσε το πρωταθλημα μπορω να αποκαλυψω και μια αληθεια που μαλλον σου διεφυγε,ο SF μου ειναι καθαροαιμος center που προπονω στο σουτ οποτε το look inside παιχνιδι μου δινει πολλους ποντους και απο αυτον.Οι ψηλοι μου γενικα σκοραρουν πολυ γιατι ο PG φτιαχνει εξαιρετικα το παιχνιδι αν και το σουτ του ειναι απαραδεκτο.Αν επαιζα περιφερειακα θα ειχα τρελο μειονεκτημα αφου δεν μπορει να απειλησει με σουτ ουτε ο PG ουτε ο SF.
Ησουν ατυχος με τις βολες στο τελευταιο λεπτο και με τον τραυματισμο αλλα εχω να παρατηρησω οτι 3 λεπτα πριν ειχες κερδισει 2 σχεδον κολλητα αντιαθλητικα φαουλ στο τελος των επιθεσεων.Μαλλον η ομαδα το πηρε πατριωτικα απο εκεινο το σημειο :Ρ

Με αυτα και με αυτα σας αποχαιρετω,ηταν μια καταπληκτικη σεζον εδω μαζι σας, ευχομαι αν ξαναπεσω (που δε νομιζω να το αποφυγω) να βρεθω και παλι εδω.Ειμαι βεβαιος ακομα πως αν αυτο συμβει ο ΑΓΟΡ θα ειναι ηδη στην ΙΙ.
Καλη νεα σεζον σε ολους και καλη επιτυχια

Advertisement