λιγα λογια για τη φετεινη σεζον..
Ο αμπαλος βελβεντο αδραξε την ευκαιρια και βγηκε πρωτος σε μια χρονια χωμα για την κατηγορια, φυσικο επομενο καθοτι περυσι εγινε πανικος αλλα μονο ο ικανοτατος ανεβηκε, δλδ εγω. Ο γερος ειναι πιο λουζερ απο ποτε, ο καπιταλας τα ιδια παντελακη μου, αραγε του χρονου θα μαθει να κανει μεταγραφες? Ο κολοφαρδος γας την γλιτωσε στο τσακ να μην πεσει κατηγορια καθοτι τα νινακια τρεις λαλουν κ δυο χορευουν. Ο οτι ναναι ψαχνει φαντασματα και στημενα ματς,οπως εκανα εγω περυσι. Απο κει στους μπλε ο μαρπισσας επιτελους σταματησε να γραφει στα φορουμς και η ομαδα του ειδε ασπρη μερα. Δυσκολα ομως εκτος με βελβεντο οι τελικοι.. Απο κει και κατω το χαος... Κατι κοκορες και κατι σκορπιοι για κλαματα. Πσιχορουφικτρες καλυτερα να παρατησει το παιχνιδι και γκριν ντραγκονς τρεις λαλουν κ δυο χορευουν, το παλικαρι τα παρατησε ενω ηταν 2ος..μελισσια απογοητευση αλλα δεν λεω πολλα μην μου κανει μηνυση. Καβαλαρηδες για παντα στην ΙΙΙ...
Με λιγα λογια φετος γινεται μεγαλος αγωνας για το καλυτερο χωμα που θα ανεβει στην ΙΙ και υποσχομαι τρελη φαπα αν ερθεται κατα μερια μου, αντε γιατι φετος πολυ χαλαρα το πηρατε το παιχνιδι.. Οπως κι εγω δλδ.. Εχω αρχισει να νυσταζω εκει πανω. Στο ρελαντι βγαινω 2ος...
Ελπιζω να δεχτειτε το εξεπιτηδες καυστικο μου υφος, ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους σας και σας αγαπαω. :-)
παντα φιλικα...