más kérdés, hogy minek a harmadik ligába 140K-s játékos,
Az a nagy baj, hogy nem akartok megérteni... Edzés miatt, hogy legyen, aki megveszi Aczélt, Orthot vagy mást és nekiáll edzeni a válogatott érdekében. Hogy kaygeenek segítsek ezzel. 3 ligában fix igény lenne ilyen játékosra, ha hagyná a rendszer az eltartást.
256 3. ligás csapatból most kivan vonva 4-5 a válogatott körüli nevelésből. Itt meg megy a sírás, hogy senki sem törődik a válogatottal, a
válogatott esélyes Centerek edzésével.... Én bennem megvan a hajlandóság ez ügyben, de mégsem tehetem meg a pü-i korlátok miatt.
Pont ezért csináltam a magyar center programot, hogy a magasabb ligások (1-2.) vegyenek és lehetőleg edzenek is magyar centert..
Ha az MKL vagy 2. ligás csapatokból alig hajlandó 3-4 ember megtenni ezt a lépést, akkor felejtsük el a válogatott eredményességét a jövőben. Nem lesz soha együttműködés a magyar közösségben ha mindig azt nézitek, hogy mit nem lehet! Azt kell nézni mit lehet és ezért akár harcba is szállni! Nekimenni faltörő kosként a staffnak.
Ezért írtam, ha ha hajlandók lennétek velem összefogni egy értelmes ötletelésben, amit előterjesztenénk 1100 magyar csapat nevében a nemzetközin.
De ahogy érzem marad a széthúzás, egymásra köpködés és begubózás a mostani szarkupacba.
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 12/9/2012 1:01:33 PM