Ljudi idealno resenje bi bilo kad bi se kos podigao na 4,05m, i nikad ne bi dolazilo do ove diskusije, jos samo da javimo ovima iz FIBE, da razmotre prdlog :-))))))))))))
Ljudi idealno resenje bi bilo kad bi se kos podigao na 4,05m, i nikad ne bi dolazilo do ove diskusije, jos samo da javimo ovima iz FIBE, da razmotre prdlog :-))))))))))))ne vredi da javljaš ovima iz FIBE, nego ovima iz ULEB-a :))
koliko ja znam FIBA je za ceo svet, ULEB samo za evropu ;-)
Ne, Evroliga se igra pod okriljem ULEB-a, i FIBA tu moze samo da svira u prste...Prakticno je Evroliga vlasnistvo ULEB-a.
Aha, to da, koliko znam, FIBA se pita kada su u pitanju promena pravila same igre.
ne podrzavam vredjanje vec sto ti kazes smisao onoga sto je rekao...za mixa znam ko je i sta je i oprosteno mu je i pre tvoje agitacije...a uvrede mogu da dobijem samo od ljudi do cijeg misljenja mi je stalo...a kako je u tvom slucaju trput pogadjaj...treba malo da naučiš da ceniš mišljenja drugih ljudi! ovde ti je dosta ljudi skrenulo pažnju, da bi trebao da malo promeniš tvoj odnos prema korisnicima! ali naravno ni njihovo mišljenje ti nije bilo bitno! meni je samo smešno što si jedva dočekao neki argument, pa da udariš na moje selektorske sposobnosti! nema potrebe da si prema meni neprijateljski naklonjen! jebeš izbore i mesto selektora! odo da se spremam za tegeltiju, on jedini zna odgovor na pitanje da li bi lopta ušla u koš :))
ne podrzavam vredjanje vec sto ti kazes smisao onoga sto je rekao...za mixa znam ko je i sta je i oprosteno mu je i pre tvoje agitacije...a uvrede mogu da dobijem samo od ljudi do cijeg misljenja mi je stalo...a kako je u tvom slucaju trput pogadjaj...