nema sumnje, dražen je među najbolja 3 evropljanina ikad (teže mi je da ocenim ko je najbolji iz tria sabonis, novicki, dražen, zbog različitih pozicija koje su igrali)
e sad, šta bi bilo 1994... ostaće večita dilema, šta bi jugoslavija u areni uradila protiv drim tima, da smo sotali skupa, da je dražen ostao živ... pa čak i da džordan nije tada imao pauzu, bilo bi jako čupavo za drim tim...
mislim da je neki odnos jugoslavije i amerika tada bio kao odnos španije i amerike u pekingu, gde se ameri dobili 10ak razlike na neutralnom terenu... šta bi bilo u madridu, možda govori tekma barsa-lejkersi, ali to je opet "šta bi bilo, kad bi bilo"
u atlanti 1996. smo igrali egal sve do trenutka u kom duža klupa amerike nije mogla da dođe do izražaja... onog trenutka kad 6 igrača (pa još minus divac, zbog ličnih) nije moglo da izađe na kraj sa amerima, otišlo je na 20+
ali, meni je samo dilema za 1994. godinu... što se 1992. tiče, tu dilemu nemam: ekipa koja se prošeta kroz olimpijske igre, bet ijednog tajm auta, ne može da izgubi, osim ako ne igra protiv identične ekipe... džordan, medžik, dreksler, pipen, barkli, juing, meloun, bird, stokton, robinson - maaaa, kakva dilema