BuzzerBeater Forums

Eesti - III.6 > 15. hooaeg

15. hooaeg

Set priority
Show messages by
From: Timm

This Post:
00
170662.22 in reply to 170662.21
Date: 4/19/2011 4:14:37 AM
Overall Posts Rated:
6161
napilt aga siiski tuli ära, juhuu. Tänud Plixile huvitavate mängude eest

Kuradi mängumootor peksis ikka täiega pasunasse. Mu mehed tegid 3 ebasportlikku viga, nendest põhiviisiku mängija Kiilaspää kaks ja eemaldati seetõttu juba teise veerandaja alguses mängust. Sinu mehed ei teinud ühtegi ebasportlikku.
Lisaks uhas mingil seletamatul põhjusel minu VT Popescu kolmese tagant peale lausa 15-l korral, kuigi mängu taktikaks oli pandud just nimelt normaalne rünnak, et oleks veidi rohkem seest viskeid. Olgu öeldud, et nii palju kordi ei visanud see mängija hooaja jooksul kordagi kolmese tagant peale. Ka siis mitte, kui taktikaks oli aktiivne liikumine või jookse-viska.
Ja no mida vabaviske tabavusprotsenti mootor pakkus - sul 30st 24, mul 14st 6. Läbi hooaja oli vabavisete tabavus% mul 73%, finaali otsustavas mängus 43%. Sul omakorda hooajal 70%, finaalis 80%.
Kui vabavisete % olnuks ka otsustavas mängus hooaja omaga võrdne, kaotanuks sa vabavisetega 3 punkti ja mina võitnuks 4.
Siis oleks seis olnud 102:100 mulle.
Aga oleks kahjuks ei loe. Sulle edu kõrgemas liigas. Ma püüan mängumootoriga sõbraks saada ja uuesti finaali jõuda.

From: amatöör

To: Timm
This Post:
00
170662.23 in reply to 170662.22
Date: 4/22/2011 10:25:01 PM
Overall Posts Rated:
2222
ära üyle et sa siis pettunud oled, ise mainisid ju et ei soovi veel II liigasse töusta, ise satistikasse ei ole süübinud aga arvan et vöidu töi mulle koduväljakueelis, oleks sinul see olnd oleks sina vöitnud, et järgmiseks hooajaks sea eesmärgid ka liigas korralikult esineda

From: Timm

This Post:
00
170662.24 in reply to 170662.23
Date: 4/23/2011 8:52:01 AM
Overall Posts Rated:
6161
ära üyle et sa siis pettunud oled, ise mainisid ju et ei soovi veel II liigasse töusta, ise satistikasse ei ole süübinud aga arvan et vöidu töi mulle koduväljakueelis, oleks sinul see olnd oleks sina vöitnud, et järgmiseks hooajaks sea eesmärgid ka liigas korralikult esineda

küll ei arva, et oma liiliigapoole hooaja teine ja kogu liiga teine on mittekorralik esinemine.
Kirjutasin ja kordan, et olen pettunud mängumoootori imelikus loogikas.Sellest, et ma II liigasse ei pääsenud, ma puudust ei tunne. Seda kohta hakkan püüdma nüüd.