Pa sta je ovo?Nema komentara prethodnog kola?Svi smo napisali ponesto pohvalili jedni druge za pisanje i corak.Cak nas je i Tuna posetio.
Pre svega da cestitam Tuni za oslicno pocetu sezonu,liga jeste jaka,ali trebalo bi da ima bar dva ili tri tima koliko sam ja video koji mogu da budu iza tebe sto je dovoljno da se konsolidujes i napravis konkurentnu ekipu za velike domete.Puna hala,prihodi od prava,sve ide kako treba samo tako nastavi.
A kod nas sto neko rece i treca ima neku svoju toplinu.
Uglavnom ocekivani rezultati,zato i nema komentara,pretpostavljam.Ubedljive pobede Vandala,Larga i Hella.Neujednacena ekipa patriota i cuvanje minuta doveli su ga do poraza.Cuk i Jankovic wojvodini doneli jos jednu pobedu,videcemo da li ce neko moci da ih zaustavi,ja nisam.Mozda preubedljiva pobeda jagoda protiv gruje koji je igrao sa vecim zalaganjem i promasenu odbranu jagoda,ali svakako slatka pobeda za jagode.
I naposletku derbi kola pripao Gandzi.Jedna lopta,slican procenat suta,ali veci broj skokova,malo bolji sut sa bacanja i tri trojke,dovoljno za pobedu.Moje vidjenje ove utakmice je ipak da odbrana sa fokusom nije toliko dobra,i ja sam je probao,ali ima dosta losih strana,verovatno je game engine jos nije prihvatio:)Ne bih smeo da se zakunem da bi se jos jedna njihova utakmica ovako zavrsila,u svakom slucaju svaka cast obojici,odlicne ekipe,za visokim dometima,ali u ovom trenutku Gandza sa pobedama kod kuce protiv dva najzesca konkurenta deluje dosta opasno.Pozdrav i srecno sutra.