BuzzerBeater Forums

Poland - IV.21 > Sezon 20

Sezon 20

Set priority
Show messages by
This Post:
00
216372.22 in reply to 216372.21
Date: 5/31/2012 11:57:55 AM
Overall Posts Rated:
11
No zaczynam wymieniać staruszków - choć szerze z nimi spadek by mi nie groził. No ale trzeba patrzeć nie przez pryzmat jednego sezonu choć znowu nie chcę tutaj zadomowić tyle co Golasy :)

Widzę ze grupa niebieska wydaje mi się dużo silniejsza na tą chwilę od czerwonej.

W tym sezonie na awans się nie napalam a raczje spokojne utrzymanko będzie sukcesem .

Pewne zasady gry zrozumialem dopiero po awansie więc te zmiany które i tak ogranicza kaska

This Post:
00
216372.23 in reply to 216372.22
Date: 5/31/2012 5:44:54 PM
Overall Posts Rated:
88
No w niebieskiej się zrobiły pewne stałe rywalizacje, ale i czerwonej bym nie lekceważył. Tam masz kilka zespołów, które trudno pojąć czasami. Udało Ci się dobrze wystartować, ale łatwo nie będzie.

Podobnie jak mi utrzymać miano drużyny niepokonanej.

This Post:
00
216372.24 in reply to 216372.23
Date: 6/3/2012 5:26:37 AM
Overall Posts Rated:
11
No drużyna Kalekas chyba wyczerpała limit szczęscia z poprzednich meczy i nie ma już drużyny niepokonanej......

Robi się ciekawie w lidze bowiem większość drużyn jest wyrównana poza jedną która nie wiem jakim cudem jest na tym poziomie...... Niebieska grupa ma dwa mecze do testów dzięki OBRA.
Ja ledwo wygrałem z ostatnią drużyną w tabeli mimo, że po pierwszych minutach myślałęm ze już jest po meczu ale przynajmniej im bardziej wyrównay mecz tym zwycięstwo lepiej smakuje

Liga jest długa i wiele się może jeszcze wydarzyć - transfery czy kontuzje mogą diametralnie odwrócić układ sił.

Częśc drużyn ma jeszcze puchar który ja ze względów szkoleniowych sobie odpuściłem

This Post:
00
216372.25 in reply to 216372.24
Date: 6/3/2012 11:45:48 AM
Overall Posts Rated:
88
Tej porażki w sumie nie rozumiem. Entuzjazm i forma były na poziomie, widać zresztą po poziomach mojej gry w tym meczu, a w IV kwarcie i dogrywce nikt nic nie mógł trafić. Skandal.

Ale w zasadzie wszystko jest w porządku. Mój drugi najważniejszy zawodnik jest kontuzjowany, więc na razie wielkich rzeczy się nie spodziewam.

A Obra się pojawiła w ostatnim dniu możliwym w miejsce zespołu, który zbociał. Fuks pełny.

Będzie liga ciekawa.

This Post:
00
216372.26 in reply to 216372.25
Date: 6/3/2012 12:22:09 PM
Overall Posts Rated:
11
Spoko ja też nie rozumiałem mojej jedynej porażki :) do tej pory bo wszystko miałem lepsze a i Slask grał 5 cały mecz (zresztą gra tak wszystkie mecze) i nie udało mi się u siebie wygrać zdecydowanie ostatniej kwarty (dla mnie to mało logiczne) ale może to dobrze ze niespodzianki czasem się zdarzają.

Skład potencjalnie masz najsilniejszy w lidze (patrząc po DMI) więc jak będą Cię omijały kontuzję to dla mnie jesteś faworytem do 1 miejsca.

Szkoda, ze tak mało tutaj osób się udziela na forum bo myślałem ze im wyżej tym więksi pasjonaci :)

No chyba ze tak w pocie czoła pracują z drużyną, że nie mają czasu nic napisac......

This Post:
00
216372.27 in reply to 216372.26
Date: 6/4/2012 8:37:47 AM
Overall Posts Rated:
88
Nie wiem, czy DMI ma aż takie znaczenie. Jest tu kilka klubów z poważnymi składami, ale - co chyba najważniejsze - nie ma potężnego faworyta i można mieć marzenia.

Też żałuję, że nikomu się nie chce pisać na forum. Może nie znają polskiego?

From: niukris

This Post:
00
216372.28 in reply to 216372.27
Date: 6/4/2012 2:54:27 PM
Trustal
II.2
Overall Posts Rated:
66
Second Team:
Trustal United
Pozdrawiam wszystkie drużyny
Jestem debiutantem w IV lidze i na forum, zdecydowałem się napisać, ponieważ liga jest bardzo interesujaca a drużyny wyrównane i każdy może wygrać z kazdym. To duża różnica w porównaniu z V ligą, gdzie niezależnie od taktyki czy składu wygrywało się wszystkie mecze. Tutaj trzeba zadbać o wszystkie szczegóły, by liczyć na wygraną. W meczu z Kalekas moja drużyna była po prostu lepsza i szkoda ostatniej akcji, gdzie mój zawodnik spudłował i potrzebna była dogrywka. Jeszcze bardziej żałuję porazki z Team Adidas w ostatneij sekundzie meczu przy faulu podczas rzutu za 3 punkty. W dogrywce mogło być różnie. Dzięki takiej rywalizacji i rozszczygnięć w ostatnich fragmentach meczy liga jest bardzo wyrównana i pasjonująca. Życzę wszystkim powodzenia, ja liczę w tym sezonie na utrzymanie a później powalczę o wyższe cele.

Last edited by niukris at 6/4/2012 4:13:58 PM

This Post:
00
216372.29 in reply to 216372.28
Date: 6/7/2012 7:24:57 AM
Overall Posts Rated:
11
Widzisz Kalekas jednak ktoś jeszcze umie tutaj pisać po polsku :)

Nawet jest to Twój pogromca...

Na pewno IV liga to niewyobrażalny skok w porównaniu z V.
Ja takie emocję wolę bo im trudniej tym więcej spędzam tutaj czasu aby nie być chłopcem do bicia....

Rzeczywiście beniaminkowie w IV lidze niekiedy są mocniejsi niż niejedna drużyna tutaj przebywająca od lat.

Dla mnie właśnie więc gra tutaj zaczęła się od tego sezonu.

Z niecierpliwością czekam też na konfrontację z drużynami z drugiej konferecji..

Szkoda mi spotkania z Golasami ale szczerze to trochę w tym meczu musiałem eksperymentować gdyż przed meczem sprzedałem 2 zawodników i brakowało mi składu.
Cały czas szukam też optymalnego ustawienia oraz "rodzynków" na rynku transferowym bowiem mam za cel w tym sezonie troszkę odmłodzić skład (oczywiście z głową bowiem samymi młodziakami ligi się nie zawojuje)

Pozdrawiam

This Post:
00
216372.30 in reply to 216372.29
Date: 6/20/2012 5:25:09 AM
Overall Posts Rated:
88
No i jak tam wrażenia po pierwszych meczach interkontynentalnych? U mnie lizanie ran po kontuzjach - nie mogę złapać formy i stabilizacji. No ale ostatni mecz już na poziomie, mimo że eksperymentalny. Może do soboty na ważny mecz uda się złapać pełnię koncepcji.

Jest jednak w naszej lidze kilka sensacji i ostatnie tygodnie zapowiadają się pasjonująco. Ja na dzisiaj stawiam na Adidasa, który chyba nie będzie miał takiego pecha jak w sezonie 19 z kontuzjami...

This Post:
00
216372.31 in reply to 216372.30
Date: 6/29/2012 11:06:03 AM
Overall Posts Rated:
11
Ja sobie ten sezon eksperymentuje więc utrzymanie to podstawa i główny cel oraz wymiana staruszków co przyniosło serię porażek z grupą niebieską.
Widać po wynikach i konfrontacji ze jest ona bardzo silna (silniejsza od czerwonej) a Adidas pewnie zmierza po awans - w tej lidze aż takich sensacji nie ma aby nagle drużyna z 4 miejsca awansowała do wyższej ligi.

Zobaczymy jak po allstar będą się drużyny prezentowały.

This Post:
00
216372.32 in reply to 216372.31
Date: 7/5/2012 7:19:41 AM
Overall Posts Rated:
00
Jestem tu nowy. Mam nadzieje że będzie sie miło grało. :P

Advertisement