Na akkor most lehet, hogy kezdem látni kicsit tisztábban a helyzetet... Feltételezem most már a kis elmémben, hogy te pedig az U21-ért fogsz indulni. Nálam minden jel arra mutat. Ha nem, akkor tévedtem. De nem hiszem. Kicsit kezd ez már maffia-szerű lenni, egypár scout pálfordulását is beleértve: nekik pláne csak gratulálni tudok.
Kaygee-nál most kezdtek volna igazán beérni az emberek, de már most gyanítom, hogy lesz legalább 3 user, aki ki fogja lökni ezek után a leendő szupersztárját és majd jól elviszik a kínaik vagy valami hasonló.
Azt már most mondom, hogy lehetetlen x embert a válogatott mellett foglalkoztatni: konkrét számú embert kell foglalkoztatni konkrét feladatokra... egyébként megintcsak komolytalan az egész és csak "hatalomszerzésről" szól.
Ha jól emlékszem, akkor már nem egy ember jelezte a fórumban, hogy a kedves megkereső levél után a kapitány úr válaszra sem méltatta őket. Persze lehet, hogy meg akarta várni a választás végét, de akkor most a sok-sok megkeresett emberrel mit fog csinálni??? Visszaadja a kopogtatócédulát?
Kissé megviselt ez a történet, sokkal jobban fáj, mintha engem váltottak volna le. Viszont most fogadtam meg magamban, ha Wolwerine nem fog indulni (és csakis ebben az esetben, ha indul, akkor viszont minden támogatásomat élvezi),akkor elindulok az U21 választáson. Másnak az indulása nem tántorít el. Addig visszavonulok és kigondolom, hogy mit fogok a kopogtatócédulára írni. Meg is van: semmit. Kisülne a szemem is. Előre bejelentem, hogy kikkel képzelem majd el.
HUNGARY!