γεια σας και απο εμενα,
εχω την εντυπωση οτι οι αγαπητοι προλαλησαντες εχουν ασχοληθει παρα μα παρα πολυ με το καλαθι το τελευταιο δευτερολεπτο που τους εκανε να χασουν τον αγωνα...αυτο που εχω καταλαβει εγω ειναι το εξης: στηνεις την ομαδα σου για εναν αγωνα...στηνει την ομαδα του και ο αντιπαλος σου αναλογως...εχετε αναρρωτηθει ποτε γιατι ο server δε σε αφηνει να ξαναδωσεις εντολες 15 λεπτα πριν τον αγωνα???γιατι παιρνει τα δεδομενα, τα επεξεργαζεται με ενα πολυ ακριβες και δικαιο συστημα(standar!!!!) και κρινει το ποιος και γιατι θα κερδισει... το πως θα κυμανθει το σκορ και αν θα χασεις με buzzerbeater η οχι, ειναι και καλα για να σου κεντρισει το ενδιαφερον(μη χεσω)...οποτε πριν καν αρχισει το παιχνιδι, οτι θα χασει καποιος με ενα μονο καλαθι, ειναι προδιαγεγραμμενο...δε σημαινει οτι απο γκαντεμια το τελευταιο δευτερολεπτο εχασες το παιχνιδι...
ο,τι αφορα σε πιο πρακτικα ζητηματα, το κακο με εμενα ειναι οτι δεν εχω τοσο πολυ χρονο και διαθεση να κανω το scouting που πρεπει σε καθε αγωνα, ουτε να ασχοληθω οσο πρεπει με την ομαδα...απλα εχω μια φοβερη απορια...πως καταφερε ο αγαπητος stamenfeson και βλεπει την ομαδα μου υποδαιεστερη απο τη δικη του, γιατι δε σας το κρυβω οτι με πηραν τα γελια οταν το διαβασα...απο την αλλη παλι, αν μου το δικαιολογησει με αντικειμενικα κριτηρια, οφειλω να το ποαραδεχτω και να αναθεωρησω εκ βαθρων την οπτικη μου για το παιχνιδι...
ο,τι αφορα το θεμα της ανοδου, τον πρωτο λογο εχουν ο αρης και ο κρου και ολοι οι υπολοιποι ευελπιστουμε στη "διακιοσυνη" της μηχανης...ελα αλεκοοοοοοοο...
καλη συνεχεια....