@BHF
Upravo o tome sam i ja pričao ! Bio sam član onog sastava repke ( pod vodstvom onih momaka iz Srbije ), te sam se kasnije uklopio i u Jocijev U21 tabor. Nažalost, također zbog nedostatka vremena, nisam bio u mogućnosti da se prihvatim posla 2 mandata zaredom, nego sam samo u jednom mandatu bio uz taj tim, a u drugom sam pomogao samo u početku ( šturo je to bilo, moram priznati ).
Ono što vidim iz tvog posta, jeste iskrenost i velika želja da napravimo nešto kako priliči, što svakako sa sobom nosi određene kvalitete. Recimo, predanost i dosljednost u onome što radiš su svakako na nivou i ne sumnjam da ko god da pobijedi da će te uzeti u tabor repke !
Budem li to ja, kao što sam već najavio mnogi menadžeri koji su do sada radili s mladim timom, imat će širom otvorena vrata i pristup timu !!!
PS: Ne želim da produbljujem ovaj krajnje bedast jaz između članova zajednice ( prvenstveno mislim sada na kandidate za selektora ), ali ljudi vi ništa konkretno ne pišete, osim što se prepucavate, "režite" jedan na drugog i svojim prisustvom stvarate još veće tenzije !
Ponavljam, ništa osobno nemam protiv bilo kojeg od mojih protukandidata, kao što nemam niti protiv bilo kojeg člana zajedince !
Sportski pozdrav ;).