To jest stara gra? A ja myślałem, że ona dopiero jest w stanie rozruchu!
Zanim poszukam ewentualnie mentora, chcę dokładnie przeszukać wszystkie fora z pomocą dla nowych graczy. Żeby mentor nie pomyślał, że nie warto tracić na mnie czasu :)
Od tego w ogóle powinienem był zacząć. Kupiłem trenera (3), a dzisiaj wyczytałem, żeby od razu wchodzić przynajmniej w (4). Oczywiście myślałem o tym żeby wziąć lepszego, ale nie wiedząc na ile realnie mogę liczyć kasy tygodniowo bałem się wydać za dużo. A i tak o tego (3) musiałem powalczyć.
Dobrze też, że w miarę wcześnie dowiedziałem się, że wzrost nie gra roli w meczu, tylko jest istotny pod kątem rozwoju gracza. To nie jest intuicyjne, że konus będzie równie dobry (na krótką metę) na centrze, jak dryblas z tymi samymi umiejętnościami. No i że potencjał nie wpływa na szybkość treningu, więc jest istotny tylko długoterminowo.
Już więcej Ci nie nudzę, tylko krótkie pytanko o informacje na stronie Kadra. Wśród atrybutów jest takie "ss" (obok doświadczenia). Nie znalazłem na razie wytłumaczenia co to jest, więc tylko domyślam się, że to albo punkty do następnego poziomu doświadczenia, albo może minuty tygodniowo w grze (pod kątem formy). Dobrze kombinuję?
Jeszcze raz dziękuję za pomoc z ogarnięciem początków.