Ja nič, Eagles arena je očitno srečen kraj za Kerlce. Pred 5 sezonami smo se tam veselili napredovanja v 2. ligo, letos smo v isti areni stopili še korak dlje!
Priznam, da sem bil pred začetkom finalnega obračuna precej optimističen, saj je moja ekipa na papirju kakovostnejša od Orlov, ki so nam z zmago nad Titansi nekoliko olajšali delo, vsaj tako sem menil. A prva tekma je bila dolgo precej izenačena in Orli so še enkrat pokazali, da jih ne gre podcenjevati, saj so presenetili že marsikatero moštvo v naši ligi. Tako se na drugi tekmi (po dokaj dolgem kolebanju) nisem odločil tvegati in igrati z rezervisti, kar bi sicer obema ekipama prineslo več denarja ter tekmo več, ki bi jo lahko izkoristil za trening svojih igralcev (pravzaprav za denar niti nisem več prepričan, sem se zdaj spomnil, da so to nekaj spreminjali). Kakorkoli, na koncu bi se ob taktiziranju lahko na tretji tekmi pripetila kakšna poškodba in naš naskok na SKL bi tako klavrno propadel.
Seveda gremo Kerlci v SKL zato, da tam tekmujemo, tako da bo obstanek minimalen cilj. Ekipa je še mlada in s kakšno dodatno okrepitvijo upam, da bomo čisto spodobni. Nimam pa nobenih izkušenj, tako da kje in kako stojimo bom lahko povedal šele po parih tekmah na najvišjem nivoju. Upam, da se čimprej pomerimo tudi tam!