Някой може ли да ми каже защо имаме Sim City на страницата с арената?
Мислех че са въвели видове арена, за генериране на повече приходи. Сега случайно разцъках и видях че може да си добавяш бордюри, дръвчета, пейки..
Обърнах внимание преди време, но честно казано не съм се засилил да го променям. Ненужен за мен елемент в играта.
Я да споделя фрапантната разлика в класите между Големите 8 и Великите 8 в моята дивизия. След изиграването на втората третина от сезона - директните двубои между отборите в двете конференции, разликата между победите на едната и другата конференция е рекордно голяма - 42 победи в полза на моята конференция. Почнах да смятам, когато видях, как с резултат 8 победи и 7 загуби съм на 7-мо място в конференцията (осмия е с 4/11), а в другата конференция с подобен резултат щях да съм трети на 1 победа зад лидера.
Историята на съперничеството в последните 5 сезона, показва, че само веднъж, преди 3 сезона, Великите 8 (червените) са имали преимущество от 2 победи. Преди 4 сезона резултата е бил 18 победи в полза на Големите 8, преди 2 сезон - също 18 победи. Миналия сезон разликата беше 22 победи, а този вече става 42! Има ли такива разлики в конференциите във вашите дивизии?