Bez uvrede, ...
Drugi komentar koji krece sa "Bez uvrede" :DDD
Ljudi, nema nikakvih razloga da se osecam uvredjenim. Otvorio sam temu, jer mi neke stvari nisu bile logicne, i jer mislim da bi diskusija na ovu temu bila korisna i drugim ljudima koji igraju ovu igru...
Jeste da su unutrasnji igraci tanki sa ID. Trojica spoljasnjih medjutim imaju OD skilove 20, 18 i 17. Ne deluje mi neverovatno da se prodje u prvu ligu sa timom gde najgori igraci iz startne petorke imaju total skills 137 i 145.
Planirao sam da udjem sa ovim timom u prvu ligu, ne da je osvojim :)
Imao sam jos jednog unutrasnjeg igraca sa veoma jakim ID, RB i solidnim IS. Ali su svi ostali skilovi bili tanki (total skills oko 120). Kako su spoljasnji igraci poceli da jedu mnogo para za plate, morao sam da prodam jednog. Cinilo se kao dobra ideja da se proda igrac koji je jak samo na tri skila (narodski drvo), a da se sacuva raznovrstan igrac sa total skills 145. Iz ove perspektive to izgleda kao greska... da li je?
Zato i otvaram ovu temu. Planiram da u narednoj iteraciji sam formiram centre kroz trening. Pa ako napravim dvojicu sa ID = 20, da mi se ne jave ljudi za 7 sezona sa komenarom "Bez uvrede, ali kako si ocekivao da udjes u prvu ligu kada nemas dvojicu igraca sa SB (blokiranje) = 20" xD
Last edited by VladanPavlovic at 5/30/2024 10:58:13 AM