Λοιπον... Οσον αφορα τις ομαδες που εχουν αποβληθει απο το παιχνιδι και διεκδικουν ανοδους.
Καταρχην να διευκρινησω οτι το 95% των καταγγελιων που γινονται απο εσας, με ικανοποιει οτι ειναι ηδη BANNED, απο εμενα. Τωρα , αν κανω καλα την δουλεια μου το αφηνω να το κρινετε εσεις. Εγω παντως δεν εχω τυψεις με τον εαυτο μου.
Οσο για τις ανοδους απο ομαδες που εχουν αποβληθει... ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. Το εχω κανει και εγω θεμα στα φορουμς των GM, αλλα δεν δεχτηκα ικανοποιητικη απαντηση. Ειχα ζητησει αυτο το διαστημα να μειωθει απο 30 μερες σε 10 μερες. Δυστυχως, υπαρχει ενα οριο 30 ημερων απο την μερα που μια ομαδα αποβαλλεται, μεχρι να γινει ΒΟΤ. Αυτο γινεται για να προστατευτει η ομαδα απο κακοβουλο GM, και να εχει οποιο δικαιωμα εφεσης στην αποβολη. Αυτο εχει σαν αποτελεσμα να παιζουν οι ομαδες που εχουν κλεψει, να κατεβαζουν υπερ-ομαδες (που αποκτησαν με κλεψια).
Δυστυχως , ουτε και εγω συμφωνω με τις 30 μερες, βλεπω και εγω καθαρα την αδικια. Αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα. Ειναι κανονας των ΒΒς. Θελω να ξερετε παντως οτι θα ξαναπροσπαθησω, ωστε να αλλαξει αυτη η αδικια.
Οι ομαδες που κλεβουν ΔΕΝ φτιαχνονται σε μια μερα. Για αυτο επαναλαμβανω. ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΣΑΣ. Πριν ειναι αργα και σας κλεψει την ανοδο, μια ομαδα που σας εχει κατακλεψει.
Καλη συνεχεια σε ολους.
Last edited by GM-Macedonian at 2/16/2009 8:55:00 AM
Γεννήθηκες μαύρος, έζησες άσπρος. M.Jackson ζεις, για πάντα Παοκτσής.