i również @ Mysza
To gra, to nie HT ( a tam kiedyś przez Twoje gierki nie kupiłem jednego pomocnika;) ) a szaleńcy skoro takimi się nazwali muszą by konsekwentni w tym " szaleństwie". nie możecie oczekiwac statusu świętych krów. Kązdy może przebi waszą ofertę i musicie się z tym liczyc, każdy:). Jakkolwiek popieram waszą akcję, to nie popieram tego zo Mysza zaczynasz tworzyc, czyli zamnkniety zakon z przeświadczeniem o własnej wyjatkowej misji. Wobec powyzszego mam na celowniku kilku grajków, objętych również przez szalonych. Wiedzcie, że będę przebijał , bedę licytował:). Mimo to zyczę powodzenia i wytrwałości.
Ja nie chcę stworzyć zamkniętego kręgu graczy i świętych krów nawet w HT starałem sie wciągnąć jak najwieksza liczbę osób do zabawy. Moim zamiarem jest sprawić żebyśmy wzajemnie dzielili się zawodnikami i siebie nie przebijali ( bo tylko na tym tracimy ) i żeby gracze trafiali do prezesów, którzy chcą trenować dla kadry. Uważam że wiele rzeczy da się wcześniej ustalić np. Alicja kupiła 2 zawodników więc teraz może innych odpuścić. Myślę że da się tez uzgodnić trening tak żeby był zróżnicowany.
Oczywiści jeśli ktoś chce licytować nie zabronię mu tego choć myślę że na takim zachowaniu wszyscy tracimy.
p.s. Każdy kto wpisał sie do wątku dostawał listę z graczami.