BuzzerBeater Forums

Poland - IV.6 > sezon 13

sezon 13

Set priority
Show messages by
From: realfan

This Post:
00
149057.220 in reply to 149057.219
Date: 10/26/2010 5:26:04 PM
Overall Posts Rated:
00
no i stalo sie, ladnie mnie odprawiles :D graty

From: majkel

This Post:
00
149057.221 in reply to 149057.220
Date: 10/27/2010 5:51:13 AM
Blaugrana Starachowice
IV.18
Overall Posts Rated:
9898
No i kolejne GD do przodu. Mam nadzieję, że i na piłkarskim boisku tak będzie ;)

This Post:
00
149057.222 in reply to 149057.221
Date: 10/27/2010 9:24:48 AM
Overall Posts Rated:
00
niedoczekanie twoje :P

From: Joa
This Post:
00
149057.223 in reply to 149057.222
Date: 10/27/2010 5:50:26 PM
Overall Posts Rated:
382382
sorki ze tak rzadko tu wchodze ale kompletny brak czasu mnie dopadl :( na poczatku gratuluje majkel, coraz lepiej sobie Zyga poczyna w NT :P no i gratuluje wygrania w zeszlotygodniowym meczu pucharowym :D w nagrode masz teraz bota :D
widze ze GD znowu w strone Barcy :D co do pilkarskiego boiska to mam nadzieje ze Cristiano zlapie zadyszke akurat na GD :P wczoraj w pucharze sie popisali :P

To: Joa
This Post:
00
149057.224 in reply to 149057.223
Date: 10/27/2010 10:17:26 PM
Overall Posts Rated:
00
szkoda gadac o meczu pucharowym :( ale w sumie juz sie przyzwyczailem... do tej pory (tak mi sie wydaje i niektorym ekspertom) real mial narzucone odgornie aby szybko odpasc z pucharu aby nie tracic sil i czasu na mecze ktore sa traktowane jako towarzyskie, przyszedl mou, zapowiadal walke rowniez o puchar krola, przed meczem sie wypowiadal ze kto sie nie spisze zamknie sobie droge do skladu i nic. w sumie ja sie tym nie przejmuje bo traktuje to jako towarzyskie mecze, ale jednak dyspozycja rezerwowych pozostawia duzo do zyczenia, a z tego co mou zapowiadal to mieli o co grac. najbardziej boli brak formy u benzemy, bo igla mimo ze ostro pracuje to niestety jest nieskuteczny, a nie ma nawet z kim rywalizowac :( a co do GD to powoli juz czuc w powietrzu jego zapach ;) macie jakies plany na mecz, jakis wypad, zlot ?

This Post:
00
149057.225 in reply to 149057.223
Date: 10/29/2010 3:39:19 AM
Blaugrana Starachowice
IV.18
Overall Posts Rated:
9898
Teraz Tobie los bota przydzielił. U mnie też rywal w zasięgu a mam cichą nadzieję, że w którejś z rund PP spotkam się z Tobą ;P. Ligę widzę masz ciekawą i jak na razie dobrze Ci idzie - myślę, że spokojnie załapiesz się do PO. A Zygmuntowski niech łapie darmowego expa póki jeszcze może. Następny selekcjoner pewnie już nie będzie patrzył tak łaskawym okiem na mojego pupila ;)

Nawet i dziesięciu CR nie pomoże w GD. Ja już się nie mogę doczekać ostatniego weekendu listopada. Mam nadzieję, że realfan wtedy zweryfikuje nadzieje na campeone w tym sezonie ;)

This Post:
00
149057.226 in reply to 149057.225
Date: 10/29/2010 4:56:08 AM
Overall Posts Rated:
382382
nie ukrywam ze ciesze sie z bota :P takich zajebistych losowan w pucharze nigdy nie mialem takze nie narzekam :P ooo to by bylo dobre :D chetnie sie z Toba zmierze :D najlepiej w mojej hali :P a najchetniej to w ostatniej rundzie haha :D no ciekawa, az za ciekawa ;) staram sie wygrywac 100% u siebie a wyjazdy odpuszczam :) gdyby kwapisz byl zdrowy na poczatku yo by bylo 4-2 :P a jutro ciezki mecz z druzyna rank.88 i czekam na trening, powinna mu forma pospadac wiec jakies szanse są ;) kupilem sobie rezerwowego C nareszcie ze zbiorkami, podciagne mu kondyche to bedzie mi pily zbieral dluzej niz pare minut w meczu :P poszukuje jeszcze SF/PF za jakies 700k ale narazie nie udaje mi sie nikogo znalezc z odpowiednią niską pensja :P a kwestia PO - to zadecydują małe punkty znając zycie :P ale od PO wole baraze i 3 mecze :P
jak sie Zyga sprawdzi to nastepny selekcjoner nie bedzie mial wyjscia jak tylko zostawic go w kadrze :) tym bardizej ze gra coraz lepiej :D i uwazaj na lige zebys zajal te 4 miejsce co najmniej :P
jak Barca bedzie dalej tak slabo grac to nie wiem czy to zwyciestwo bedzie takie pewne neistety, dobrze ze gramy u siebie ale jak real utrzyma forme to bedzie bardzo trudno, ale jesli wygramy z realem w takiej formie to mamy pewnego mistrza :)

e: wow dzisiaj 7 skoków :o az nie wierze :D i do tego podstawowa 5 + rez PG sprawna :D cudownie :D
w ogole pierwszy raz mam takie cos ze widze na glownej stronie co trenowales w tym tygodniu haha :P

Last edited by Joa at 10/29/2010 5:42:08 AM

This Post:
00
149057.227 in reply to 149057.226
Date: 10/31/2010 7:07:30 PM
Overall Posts Rated:
00
maestro napisz privem jaki zawodnik cie interesuje, ja wlasnie szykuje mala wyprzedaz i zmiane treningu. mniej wiecej w tej cenie co piszesz bys mial krola zbiorek z poprzedniego sezonu :D tylko nie wiem czy cie interesuje tego typu grajek czy bardziej kogos pod trening. 17 k zarabia

ojj nie moge sie doczekac GD to bedzie swietny mecz, musze jeszcze odrobic lekcje i obejrzec skrot z sevilla ale sadzac po wyniku to barca ma sie tez bardzo dobrze :) przewaga psychologi na pewno po stronie barcy bedzie bo graja u siebie, ale czuje ze real tez uderzy i bedzie sie staral narzucic swoja gre. napewno wieksza presja przed realem. pierwszy taki mecz mou, juz niedlugo zacznie sie podkrecanie atmosfery, mlodzi zawodnicy tez na Camp Nou zadebiutuja i boje sie ze nie kazdy wytrzyma presje :( najbardziej boje sie o di marie, swietny jest ma wielki talent i forme teraz, ale wydaje mi sie ze sie spali na ten mecz. najbardziej mnie cieszy ze obaj napastnicy wracaja do formy, szczegolnie benzema bo ostatnio gral piach niesamowity :| barca vs real, messi vs cr7 :)

This Post:
00
149057.228 in reply to 149057.227
Date: 11/2/2010 11:35:16 AM
Blaugrana Starachowice
IV.18
Overall Posts Rated:
9898
No tak najbliższe GD mogą być niesamowite. Jednak Mourhino - za którym nie przepadam - poukładał bardzo szybko zespól i jak na razie jestem pod wrażeniem gry królewskich. Barcelona sezon zaczęła bardzo niewyraźnie ale ostatni mecz z Sevillą daje nadzieję na lepsze czasy ;). Wreszcie obudził się Villa Villa Maravilla :). Jeżeli chodzi o CR7 to jego akurat się nie obawiam ;). Mam taką prywatną teorię na temat Portugalczyka. CR potrafi grać wspaniale ale tylko w meczach ze słabszymi rywalami. Gdy rywale są z najwyższej półki i do tego spotkania o jakieś wielkie stawki wtedy CR nie istnieje. Tak było w MU, tak jest w reprezentacji Portugalii i tak mam nadzieję będzie w Realu ;P. Zresztą pamiętam dobrze wizyty Portugalczyka z MU na Camp Nou. Nigdy nic nie pokazał. Messi potrafi błyszczeć i w tych mniej ważnych meczach i w spotkaniach które śledzi cały świat.
Jestem bardzo ciekaw najbliższej kolejki ligowej. Od Barcy oczekuję potwierdzenia zwyżki formy na trudnym terenie w Getafe no a Real ma derby z Atletico ;)

A co tak u Ciebie słabo idzie w kosza ? Jakieś zmiany szykujesz ? Walcz o PO bo chętnie się w nich bym zmierzył z Tobą ;)

This Post:
00
149057.229 in reply to 149057.228
Date: 11/2/2010 6:18:31 PM
Overall Posts Rated:
00
spoko spoko, mysle ze PO mam w zasiegu, kilka dziwnych wynikow padlo, teraz ciezkie mecze z sasiednia konferencja i rewanze, mysle ze sie zalapie ;) dalem ciala z ustawieniem MOTSa i wiesz gralem 3 mecze ze slabszym entuzjazmem moze to mialo wplyw na wyniki... ale poki co roznice nie sa duze i latwo to odrobic

zmiany to dopiero sie szykuja bo szykuje sie u mnie zmiana trenowanych pozycji, i to mysle ze do konca sezonu 2 skille poboczne i dopiero potem glowny, takze u mnie moga sie dziac naprawde dziwne rzeczy z druzyna, ale moze jakos nad tym zapanuje :P

This Post:
00
149057.230 in reply to 149057.228
Date: 11/5/2010 7:54:37 AM
Overall Posts Rated:
382382
ha GD, ja z moimi kumplami juz sie zaczynam zakladac i klócić kto zwycięży :D a wiadomo ze wygra Barca :D jasne ze bedize ciezko ale wygrają, za to real powinien wygrac u siebie :) z reguly w ostatnich latach na Camp Nou pada o dziwo mało bramek (1:0 , 2:0 , 0:1), poza tym skonczyly sie chyba czasy kiedy padały wysokie wyniki takie jak 6:2 ;) zobaczymy kto utrzyma forme, Real w ostatnim meczu z Milanem mial 15 strzalow, Milan 4 a i tak Leon trafil na 2:2 dopiero w koncowce :) za to Barce z Kopenhaga przemilcze :P niemniej Barca powinna u siebie wygrac, chyba ze zdarza sie jakies nieprzewidywane kontuzje ;)

a tak w ogole dzieki majkel za nominacje do Super Oskara, troche pozno poczytalem o tym na forum bo przed chwila :P az sie zawstydzilem :D no i gratuluje tytulu Zygi MVP sezonu :D jakbys mogl to wyslij mi go na priv jak on teraz wyglada :) u mnie Karolek skoczyl w JS, chyba przesadzilem bo teraz bedize mial wysoka pensje, ale co tam ;) mysle czy by Rekowskiego na takiego Zygmuntowskiego nie zrobic ale skubaniec troche maly jest, wysle Ci zreszta jego skille na priva :)

kurde w pucharze trafilem na niedawnego przeciwnika z III ligi ktory mnie wtedy rozjechal :( ale patrzac teraz po jego meczach i wyprzedazy skladu, mysle ze szanse są, szkoda ze trzeba mecz ligowy odpuscic :P Tobie sie widze jakis kasztaniak trafil :D postaram sie awansowac i moze trafimy na siebie ;)

Advertisement