ha GD, ja z moimi kumplami juz sie zaczynam zakladac i klócić kto zwycięży :D a wiadomo ze wygra Barca :D jasne ze bedize ciezko ale wygrają, za to real powinien wygrac u siebie :) z reguly w ostatnich latach na Camp Nou pada o dziwo mało bramek (1:0 , 2:0 , 0:1), poza tym skonczyly sie chyba czasy kiedy padały wysokie wyniki takie jak 6:2 ;) zobaczymy kto utrzyma forme, Real w ostatnim meczu z Milanem mial 15 strzalow, Milan 4 a i tak Leon trafil na 2:2 dopiero w koncowce :) za to Barce z Kopenhaga przemilcze :P niemniej Barca powinna u siebie wygrac, chyba ze zdarza sie jakies nieprzewidywane kontuzje ;)
a tak w ogole dzieki majkel za nominacje do Super Oskara, troche pozno poczytalem o tym na forum bo przed chwila :P az sie zawstydzilem :D no i gratuluje tytulu Zygi MVP sezonu :D jakbys mogl to wyslij mi go na priv jak on teraz wyglada :) u mnie Karolek skoczyl w JS, chyba przesadzilem bo teraz bedize mial wysoka pensje, ale co tam ;) mysle czy by Rekowskiego na takiego Zygmuntowskiego nie zrobic ale skubaniec troche maly jest, wysle Ci zreszta jego skille na priva :)
kurde w pucharze trafilem na niedawnego przeciwnika z III ligi ktory mnie wtedy rozjechal :( ale patrzac teraz po jego meczach i wyprzedazy skladu, mysle ze szanse są, szkoda ze trzeba mecz ligowy odpuscic :P Tobie sie widze jakis kasztaniak trafil :D postaram sie awansowac i moze trafimy na siebie ;)