Hoces da kazes da u ovoj nasoj zajednici ne postoji vise niko ko ima osobine slicne tvojima? Ne razumijem tvoju pricu, u cijeloj BIH BB zajednici samo si ti prikladan kandidat, moguce da sebe smatras savrsenim u to ne ulazim sto onda ima smisla jel tako.
Ne kažem ja nego oni koji su me izabrali... Nisu mogli naći nikoga, i iako sam govorio da nemam vremena ni volje, rekli su 'bolje i to nego ništa'... Daleko sam ja od savršenog i zamolio bih te da mi ne stavljaš riječi u usta...
Mislim uz svo duzno postovanje prica ti nije na mjestu nikako, a ne znam trebam li spomenuti da samim ovim izjavama vrijedjas kompletnu BB zajednicu u BIH.
Također i srpsku i hrvatsku, gdje vidimo kako je novi GM izabran u rekordnom roku, zar ne?
Ljudi, što je više svađe i prepirki po forumima, teže je izabrati GM-a... Shvatite to... Nitko poznat po čestim ulascima u prepirke i svađe NIKAD neće postati GM, a na što naš forum liči u zadnje vrijeme? Tako da ne vrijeđam ja nikoga, glavni GM je Bugarin i dosta dobro razumije naš jezik... I kako mu onda objasniti sve ovo?