BuzzerBeater Forums

Hellas - III.7 > Season 12

Season 12

Set priority
Show messages by
From: Lamiotis

This Post:
00
135916.221 in reply to 135916.220
Date: 6/8/2010 5:14:50 PM
Ionikos Lamias
IV.6
Overall Posts Rated:
9999
Δεν ξέρω τι λες φιλέ αλλα εγώ δεν έστειλα πουθενά μήνυμα κ σε κανέναν για να παρω κάποιο παιχνίδι. Κ φιλε δεν παίζω 2 σερί παιχνίδια δυνατά αλλα 5 αν θυμάμαι καλά κ από panathinaiko που έχασα δεν βγήκα να πω τπτ κ άλλωστε αν δεν αξίζω να είμαι στην κατηγορία δεν θα είμαι. Δεν έχω να πω κάτι άλλο αλλα να το ξέρετε εγώ δεν είπα ποτέ σε κανέναν να μου δώσει κανένα παιχνίδι αυτήν είναι η αλήθεια είμαστε άντρες κ φοράμε παντελόνια..κ κάτι ακόμη ναι πιστεύω το Σάββατο θα χάσω με 20+ πόντους γιατί έχεις καλή ομάδα κ είμαι το φαβορί για την 8η θέση…

From: nik69

This Post:
00
135916.222 in reply to 135916.221
Date: 6/8/2010 5:18:38 PM
Overall Posts Rated:
9494
χρειάζομαι +30...οπότε χαλάρωσε...:)))
κανείς δεν είναι τόσο κακός ώστε να χάσει απο μας 30 πόντους στο κεφάλι....

This Post:
00
135916.223 in reply to 135916.222
Date: 6/8/2010 5:22:08 PM
Ionikos Lamias
IV.6
Overall Posts Rated:
9999
15 πόντους θες φιλε κοιτα καλυτέρα να δεις

Last edited by Lamiotis at 6/8/2010 5:22:17 PM

This Post:
00
135916.224 in reply to 135916.223
Date: 6/8/2010 5:27:43 PM
Overall Posts Rated:
9494
:))))))) i know..... είπα να προσπαθήσω να θολώσω τα νερά....

(άν είχε κατεβάσει 2η ομάδα θα ήσουν safe τώρα....)

This Post:
00
135916.225 in reply to 135916.224
Date: 6/8/2010 5:32:06 PM
Ionikos Lamias
IV.6
Overall Posts Rated:
9999
nai alla den katevase k den eixe logo na to kanei ara adika petakses tosa velh se mena k ston dirk htan apla mia niki pou thn ithela k perimena na xasei k o olumpiakos ta 2 teleutaia paixnidia me megalh diafora oste na exo elpides akomh k gia 6 thesh k as exana apo esena...tora einai ola sthn kopsi tou ksirafiou....kalhnyxta

This Post:
00
135916.226 in reply to 135916.225
Date: 6/8/2010 5:36:36 PM
Overall Posts Rated:
9494
σε καληνυχτώ, σε περιμένω το Σάββατο στο Futulafu Dome....
(θα γράψω για τα αποτελέσματα στο φόρουμ την Δευτέρα γιατι θα λείπω στο εξωτερικό το 3ημερο).
Διαφωνώ ότι δεν είχε πρόθεση ο Dick να ρίξει εμένα και όχι εσένα αλλά το σταματώ εδώ.
άλλωστε δεν έχει και νόημα μια δεν είναι και παράνομο....

Y.Γ:έτσι όπως τα κάναμε οι απέναντι θα κάνουν πάρτυ όποιον και αν βρούν...

This Post:
00
135916.227 in reply to 135916.226
Date: 6/8/2010 6:26:21 PM
Overall Posts Rated:
1010
Τι είπες φίλος? Με κατηγορείς για συνομοσία? Φιλαράκι μπορεί να είμαι 16 αλλά τα τιμάω τα παντελόνια που φοράω... Πρώτον σου εξήγησα γιατί έπαιξα έτσι με 2 νίκες και μια παράλληλη νίκη την Nosferatu θα ήμουν τώρα 2ος.. Δεύτερον ήθελα να εξασφαλίσω νωρίς την παραμονή και να βάλω τους παίχτες μου για πώληση άλλο που δεν τους είδε κανένας.. Τρίτον έπαιξα χαλαρά με τον Ioniko γιατί τελικά μπορεί να μπω και play-off αν νικήσω τους Hoopstars τελευταία αγωνιστική.. Δεν έστειλα κανένα μήνυμα με κανέναν έξυπνε.. Το μόνο μήνυμα που πήρα ήταν ένα ευχαριστώ από τον Ioniko που έπαιξα χαλαρά.. Και του εξήγησα ότι το έκανα για λόγους play-off και όχι για αυτόν.. Δεν έχω στήσει κανέναν παιχνίδι... Και αν δεν πάρει πίσω ότι είπες σου εγκυόμαι ότι θα παραπονεθώ στους Gm για αυτά που είπες μπας και σε bannaroun να τελειώνουμε... Δεν φταίει κανείς εγώ φταίω που απολογούμαι για ότι είπα... Απέναντι σε έναν άχρηστο που του είπε ο Kavala να κάνει 3άρι και αυτός τον άκουσε μην ξέροντας ότι το πιο δύσκολο είναι να φτιάξεις 3 σε αυτό το παιχνίδι... Έναν κομπλεξικό που λέει για τον τραυματισμό του Munteu που δεν υπήρχε... Και σε προκαλώ να δεις το replay και να μου πεις που τραυματίστηκε.. Αλλά τόσα ξέρετε τόσα λέτε... Τι να πω? Ο Ionikos έχει χειρότερη ομάδα από σένα και όλοι το ξέρουν αλλά εσύ είσαι ο μεγαλύτερος σκατοχαρακτήρας που υπάρχει στο buzzer... Απορώ τι σου κάνανε όταν ήσουν μικρός οι γονείς σου? Απορώ... Τέταρτον άμα ήθελα μεγάλε κατέβαινα με τα 2α και τον άφηνα να κερδίσιε με 5000 πόντους διαφοράς κατέβαζα 4 παίχτες με 2000 μισθό και τελείωνες εδώ... Αλλά δεν το έκανα γιατί δεν με νοιάζει ποιος θα μείνει απλά είπα ότι προτιμώ τον Ioniko από σένα πανέξυπνε φίλε μου για του χρόνου επειδή έχει λίγο χειρότερη και προκαθορισμένη ομάδα.. Χαλαρά έπαιξα λόγο ενθουσιασμού και αν δεν έπαιζε ο Ionikos δυνατά θα είχα 2/2 και τώρα θα ήμουν 3ος... Λοιπόν κύριε κομπλεξικέ ευχαριστήθικες? Δεν λέω κάτι άλλο δεν σου κρατάω κακία επειδή πρέπει να έχεις πρόβλημα στον εγκέφαλο ή να τα έχεις με μένα γιατί ο Δημήτρης πριν από μερικές βδομάδες σε έκραξε και μόνο ... δεν του πήρες... Περιμένω να μου ζητήσεις συγνώμη προσωπικά αλλιώς θα αναφερθώ στους Gms τίποτα παραπάνω..

This Post:
00
135916.228 in reply to 135916.227
Date: 6/9/2010 12:41:18 AM
Overall Posts Rated:
3737
Δεν ειμαι γκομενα ρεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!!!!!!! Τον Nosferatu και οχι την !!!

This Post:
00
135916.229 in reply to 135916.228
Date: 6/9/2010 2:55:22 AM
Overall Posts Rated:
77
Καλημέρα σας,

Επειδή βλέπω ότι έχουμε ξεφύγει. Φίλε Dirk, δεν θα μπω στην λογική να κοντραριστώ μαζί σου. Μας χωρίζουν δύο δεκαετίες ηλικιακά και θα ήταν άδικο απο μέρους μου. Επιτέλους όμως καταλάβετε ΟΛΟΙ ΣΑΣ (και σας το λέω απο προσωπική πείρα) ότι ένα απο πράγματα που είναι εικονικο εδώ είναι οι αξιολογήσεις. Δεν έχουν καμιά, μα καμιά σημασία. Είναι απλά ένας άχρηστος δείκτης, που μας τον εμφανίζουν ΜΕΤΑ το παιχνίδι για να δικαιολογήσουν και καλά ότι έχασες λ.χ. απο μια πολύ χειρότερη ομάδα. Να είσαι σίγουρος ότι αν είχα χάσει απο ομάδα επίσης δυνατή (kaftes, zapatistas, nosferatu, panathinaikos, mazio) δεν θα είχα κανένα, μα κανένα πρόβλημα. Τώρα αν εσύ θεωρείς οτι είσαι καλύτερος, θα βάλω στον τελευταίο αγώνα 2 παίκτες για να βγεις 4ος και να παίξουμε μαζί. Να δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος. Είσαι ο μικρότερος εδώ μέσα και θα έπρεπε να σκέφτεσαι πρώτα πρίν μιλήσεις. Λίγος σεβασμός άλλωστε, δεν βλάπτει. Έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου, νεαρέ μου. Άσε τις απειλές κατα μέρους, δεν θα σου χρησιμεύσουν πουθενά. Θες μήπως να θυμίσω στα παιδιά το e-mail που μου έστειλες; Δεν θα το έκανα, αλλά μιας και είπες οτι σε αδικούν οι condores με αυτό που σου λένε. Και επειδή πρίν 2 εβδομάδες τα έχωσα στον νίκ, το ίδιο θα κάνω και με σένα, διότι πρώτα απ' όλα δεν ξέρεις να μιλάς. Το αν κάποιος είναι κομπλεξικός, άρρωστος στον εγκέφαλο και όλα αυτά τα "θλιβερά" που εξέφρασες, άσε να το κρίνουν οι υπόλοιποι στο φόρουμ. Θες να πεις οτι εσύ είσαι ο σωστός; Να τον μπανάρουν για ποιόν λόγο; επειδή εξέφρασε μια άποψη που είναι σωστή; κάθισες και έχασες φίλε μου, αυτή είναι η πραγματικότητα. Όσον αφορά για το οτι έχεις καλύτερη ομάδα απο μένα, αυτό δεν το σχολιάζω καν. Φαίνεται η διαφορά απο τον 2ο αγώνα, που στο τέλος έβαλα τα δεύτερα για να μην σε λιώσω με 50 πόντους, αλλά και απο την βαθμολογία. Άσε τους παιδιάστικους κομπλεξισμούς. Μιλάς με 25+ εδώ μέσα και θα έπρεπε να επιδεικνύεις έναν στοιχειώδη σεβασμό. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να θίγεις εμμέσως τους γονείς του οποιουδήποτε εδω μέσα (Απορώ τι σου κάνανε όταν ήσουν μικρός οι γονείς σου, όπως είπες στον νίκ στο προηγούμενο μήνυμά σου), διότι έτσι δείχνεις πως σε ανέθρεψαν οι δικοί σου και αυτό σίγουρα δεν σε τιμάει καθόλου. Είσαι πολύ μικρός για να μιλήσεις έτσι για τον οποιονδήποτε. Σε εγκαλώ λοιπόν στην τάξη και με θα σε παρακαλέσω να συμμαζευτείς. Άσε να το παίζεις "όσιος", γιατί όλοι είδαν ότι έκατσες να χάσεις για να ρίξεις τον νίκ. Και ρωτώ. Θα σου άρεσε να κάτσω να χάσω τελευταία αγωνιστική; Μάθε επιτέλους να μην ψεύδεσαι, ούτε να αποκαλείς "άχρηστο" τον άλλον. Εγω τουλάχιστον ξέρω οτι έστειλες σε μένα μήνυμα και τί μου ζήτησες. Θές μήπως να το δημοσιεύσω; Άσε τα ψέματα λοιπόν και να είσαι ειλικρινής. Φρόντισε, όταν μιλάς, να ξέρεις τί λες και να μην εκτίθεσαι. Έτσι θα ωριμάσεις και θα μεγαλώσεις. Αν λοιπόν επιδιώκεις σεβασμό, πρέπει να τον επιδεικνύεις και προς τους άλλους. Αλλιώς άστο...

ΦΙΛΙΚΑ-Δημήτρης

Last edited by Δημήτρης at 6/9/2010 3:16:33 AM

This Post:
00
135916.230 in reply to 135916.229
Date: 6/9/2010 3:09:30 AM
Overall Posts Rated:
77
Φίλε Madman,

Έχω μεγάλο σεβασμό για την ομάδα σου και για σένα και το ξέρεις. Αλλά το τί δείχνουν οι αξιολογήσεις είναι όπως είπα και πιο πάνω, παρηγοριά στον άρρωστο, για να λέμε μετά εμείς οι ηττημένοι "α είδες; γιαυτό έχασα, είχε καλύτερες αξιολογησεις". Και ρωτάω φίλε μου. Πώς είναι δυνατόν οι ψηλοί μου να πήραν 12 βολές και οι ψηλοί του 38, όταν παίζουμε το ίδιο σύστημα. Μην απαντήσεις, δεν χρειαζεται. Το αν οι ψηλοί του είναι καλύτεροι, πράγμα που θα δικαιολογούσε απολύτως τέτοια διαφορά στις βολές, σας αφήνω να το κοιτάξετε μόνοι σας. Απλά, θα ήθελα να σε παρακαλέσω να μην πέφτεις στην "λούμπα" των αξιολογήσεων. Το παιχνίδι είναι απο πολλές πλευρές διάτρητο. Δες τον 1ο αγώνα μου play out πέρσι και θα καταλάβεις. Σε ενημερώνω οτι το εν λόγω αποτέλεσμα έλαβε χώρα λίγο μετά το μπαν που έφαγα. Τυχαίο; Δεν νομίζω (όπως θα έλεγε και ο τύπος του 11888). Το να λέμε συνεχώς "η μηχανή έχει αποφασίσει για τα αποτελέσματα 15λ πρίν την έναρξη" είναι απλά για να δικαιολογούμε το παιχνίδι σε περιπτώσεις κραυγαλέων και απίθανων αποτελεσμάτων. Και τελικά, πιστεύω προσωπικά, οτι όλα αυτά μας τα λένε οι gm's για να καλύπτουν τις περιπτώσεις, όπου συγκεκριμένες ομάδες χτυπιούνται, όλως τυχαίως πάντα, όταν η κατάσταση είναι μετά μη αναστρέψιμη. Σκέψου λίγο αυτά που σου είπα. Δεν είπα οτι είναι σωστά, απλά κρίνε τα λίγο πιο εμπεριστατωμένα. Ειλικρινά μετά τα χθεσινά σκέφτομαι να μην κατεβάσω ομάδα για να χτυπήσω άνοδο. Είδα ότι τελικά δεν αξίζει να ασχολούμαι σοβαρά με το παιχνίδι. Ειλικρινά σκέφτομαι να βάλω αναπληρωματική ομάδα το σαββάτο για να μην βγω 1ος σε περίπτωση που χάσει ο φίλος Μανόλο. Δεν ήθελα να βγω 1ος έτσι, έχοντας κιόλας κερδίσει όλες τις καλές ομάδες του ομίλου μας και να περιμένω να χάσει ο μανόλο τελευταία αγωνιστική. Απο την άλλη σκέφτομαι όλους τους υπόλοιπους, τους οποιους αντιμετώπισα κανονικά. Θα ήταν πλήγμα για την αξιοπιστία και το ήθος μου. Πάντως ειλικρινά δεν σου κρύβω οτι η συγκεκριμένη ήττα με έκανε να ξενερώσω φοβερά. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Γιατί, παίζω απο την σεζόν 7 και έχω δει πάααααααρα πολλά παρόμοια περιστατικά (και μου έχουν πει κιόλας άλλα παιδιά), που κλονίζουν ανεπανόρθωτα την αξιοπιστία του παιχνιδιού. Ας έχανα απο σένα που θα ήταν και λογικό. Τέλος πάντων, οψόμεθα.....

Υ.Γ. Αν πιστεύεις οτι όλες οι ομάδες είναι κοντά σε δυναμικότητα, σεβαστή σαφώς η άποψή σου, αλλά διαφωνώ. Υπάρχουν τεράστιες διαφορές ανάμεσα σε κάποιες.

ΦΙΛΙΚΑ - Δημήτρης

Last edited by Δημήτρης at 6/9/2010 3:20:24 AM

This Post:
00
135916.231 in reply to 135916.220
Date: 6/9/2010 3:29:06 AM
Overall Posts Rated:
77
Φίλε Νίκ,

Θα ήθελα απλά να σου πω να μην κατηγορείς τον Ioniko. Είναι απο τις ομάδες που επέδειξαν fair play όλη την χρονιά σε αντίθεση με άλλες. Δεν φταίει εκείνος, αν κάποιοι για να το λέμε λαικιστί "άνοιξαν τα πόδια τους". Όλα και όλα. Εδώ έχεις λάθος και επίτρεψε με να στο επισημάνω. Άλλωστε πιστεύω οτι θα κερδίσεις και θα σωθείς, απλά ο Ionikos δεν φταίει σε κάτι. Να είμαστε δίκαιοι.

Υ.Γ. Δεν παραμένω το φαβορί πλέον, γιατί Kaftes και Zapatistas είναι το ίδιο καλές ομάδες (μιλώ στην περίπτωση που πάω τελικό, μπορεί και να μην πάω) και ιδίως ο φίλος Manolo μέσα στην έδρα του δύσκολα θα χάσει. Εγώ πάντως σίγουρα δεν έκατσα να χάσω, πρώτα απ' όλα γιατί τώρα έχω πάλι στο σβέρκο μου τον Μανόλο. Λές να το ήθελα;

Φιλικά - Δημήτρης

Advertisement