Hehehe, ale ja tak nigdzie nie napisałem Vinnie. Popieram ciebie i to co robisz, więc spox. Napisałem tylko, że ty jako selekcjoner U-21 wypowiedziałeś się rzetelnie na temat tego pomysłu i masz swoje zdanie, które w sprawach merytorycznych omawiasz z Hawkeyedem, bo ja jestem od PR-u :))) Martwi mnie tylko to i powtarzam jeszcze raz, że skoro ty jako coach U-21 mogłeś się wypowiedzieć sensownie na temat tego projektu, bez względu czy go popierasz czy nie, zrobił to również były selekcjoner NT - Mr. President to dobrym obyczajem jest aby głos zabrał również coach NT - obecnie wybrany choćby ze stwierdzeniem, że jesteśmy palantami i guzik ma nam do powiedzenia w tej sprawie :)))) Ale on jak słusznie zauważył Hawkeyed zachowuje się jak duch, czyli jestem, ale mnie nie ma, a to już zakrawa na ignorancję z jego strony :))))
Chyba, że nie ma nam kompletnie nic do powiedzenia. Wtedy ok - czytaj kilka wersów wyżej :)))) Pozdrawiam.
Go Go !!! U-21 :))) Go Go !!! U-21 :))) Naprzód chłopaki po mistrza świata... :)))