BuzzerBeater Forums

Hellas - III.14 > Season 14

Season 14

Set priority
Show messages by
This Post:
00
159282.221 in reply to 159282.219
Date: 1/5/2011 3:59:46 PM
Minoan Bulls
II.4
Overall Posts Rated:
6868
Μηπως να εγραφες με ελληνικους χαρακτηρες για να καταλαβαινομαστε?

Συμβουλες να δινεις οταν καποιος στις ζητα, αφου μιλαμε για αερολογιες. Στην περιπτωση μου, θα σε παρακαλουσα να μου υποδειξεις που ζητησα τη συμβουλη σου που τοσο απλοχερα ετρεξες να τη δωσεις. Αν δεν εχεις καποιο σημειο που να σου ζηταω συμβουλη να μου δειξεις, θα σε παρακαλουσα να αφησεις εσυ τις αερολογιες...
Ο Γιωργος (Ολυμπος) που λες για παραδειγμα, μιλησε και ειπε το παραπονο του, εκτος και αν το προσπερασες (27-12 τελευταιο μηνυμα της ημερας σε αυτο εδω το θεμα). Απο που και ως που αν πει καποιος ενα παραπονο, για σενα ειναι κλαμα? Τι παει να πει "εμαθες και σου αρεσει να τα λες"? Μηπως θα πρεπει να σου ζητησω την αδεια αντι να "μαθαινω" (που μαλλον δεν το εγκρινεις)? Δεν ηξερα οτι για να εκφρασει παραπονα καποιος εδω περα, πρεπει να εχει τη συμφωνη γνωμη σου, αν το ηξερα δεν θα το ειχα κανει να μη σε...δυσαρεστησω.
Εαν φιλε το παραπονο ηταν κλαμα, μια αναγνωση των ανακοινωσεων σου θα σε πεισει οτι κανενας δεν εχει κλαψει μεχρι σημερα οσο εσυ.
Δινεις και 2η συμβουλη χωρις να στη ζητησω. Πριν να μαθω εγω να ακουω, μαλλον πρεπει να μαθεις πρωτα εσυ να μιλας οταν καποιος απευθυνεται σε σενα. Και να απαντας οταν καποιος σε ρωτα κατι, οχι ξεκαρφωτα να βρισκεσαι να απαντας σε καποιον που δεν σου μιλησε.
Τελος, αν θεωρεις οτι κλαιω, πολυ απλα μην μπαινεις να βλεπεις τα...κλαμματα μου. Δεν σε υποχρεωνει κανεις να εισαι κριτης-συμβουλος-ψυχολογος των παντων. Αυτοκλητα εγινες και κατηγορεις τους αλλους οταν λες οτι δεν μπορεις τα κλαμματα.

Υ.Γ. Το μηνυμα μου μονο κλαμα δεν ηταν, απλα ειπα οτι προτιμησα να φυγω ορθιος παρα να μεινω ξεβρακωτος. Δεν απευθυνθηκα σε σενα, εκτος και αν δεν βλεπεις καλα.

This Post:
00
159282.222 in reply to 159282.220
Date: 1/5/2011 4:04:02 PM
Minoan Bulls
II.4
Overall Posts Rated:
6868
Ευχαριστω Νικο (το υποθετω απο το ψευδωνυμο, διορθωσε με αν κανω λαθος μη την πατησω οπως με τον Κοσμα και την ομαδα του δηλαδη!).
Και εγω πιστευω οτι μονο καλο θα μου κανει. Αλλωστε δεν θεωρησα ποτε οτι πρεπει να εχω μονιμη θεση σε μια κατηγορια.
Καλη επιτυχια σε οτι και αν διεκδικησεις.
Και μονο που εγραψες το μηνυμα σου, αν και δεν γραφεις συχνα, ειναι μεγαλη υποθεση για μενα.
Το ιδιο ισχυει και για τον Ρινοκερο!
Χαιρετισμους.

This Post:
11
159282.223 in reply to 159282.222
Date: 1/5/2011 11:22:22 PM
Overall Posts Rated:
3434
O logos pou grafw agglika einai epeidh postarw apo to kinito. O olympos ekane mia erwthsh ston ari salonika den iponohse tipota. ....To programma twn agwnwn to vgazei to computer......o aris salonica katevike dinata giati den eixe allon agwna meta kai ithele na mazepsei oses pio polles nikes borouse (ipothetw-giati auto tha ekana ki egw)....ean diladi katevaine xalara h kanonika den tha ital aliwsei tou prwtathlimatos....kai egw me ton olympo epexa ektos otan pigaine sfaira kai ekana mia itta pou tha borousa na apofigw ama ton eixa ston deutero giro....ti na kanw na ta valw me to programma? Oi omades pou xasan apo tis lougres kai meta otan oi lougres ta paratisane oi alloi kerdizane kai pernane entjousiasmo den einai adikia? Oi omades pou xasan apo tis lougres eipane tipota? ......Auto pou eipa einai oti stis apotixies na psaxneis to provlima se sena kai min ta reixneis allou apla meta etsi tha deis ta lathoi sou kai tha veltiwtheis......oti kolpa eginan gia na glitwsoun alloi opoioi kai na einai itan isvaros pollwn....ton sym omws paradeigma den to epirease giati koitaxe na veltiwthei gia na xeperasei oti ebodio tou vgike....fen eixa skopo na se thixw. ...Ean to ekana signwmi....

This Post:
00
159282.224 in reply to 159282.223
Date: 1/6/2011 4:16:27 PM
Minoan Bulls
II.4
Overall Posts Rated:
6868
Δεν σου ειπα κατι για να απαντας σαν να σε κατονομασα...Δεν με εθιξες.
Το προβλημα ειναι σε μενα. Και ειμαι ο πρωτος που το λεω. Δεν θα παραβλεψω ομως οτι στις 2 απο τις 3 σεζον που εκανα στην 3η κατηγορια, εγινε 1 αποπειρα μεταβολης της βαθμολογιας εις βαρος μου και 1 μεταβολη.
Η αποπειρα εμεινε αποπειρα γιατι πηρα ενα ματς που αυτοι που την εστησαν δεν περιμεναν να το παρω.
Ο Αρης που αναφερεις δεν θα ειχε καμια διαφορα με μια νικη πανω ή κατω. Εκει την πληρωσε ο Γιωργος. Δεν θα πω αν ηταν δικαιο ή οχι, το θεμα αυτο επηρεασε τον Γιωργο και δυστυχως γι' αυτον μονο ο Αρης γνωριζει αν επαιξε τιμια ή οχι. Ο Γιωργος οτι ειπε το ειπε με παραπονο, το φυσιολογικο επειδη ρωτας θα ηταν να τον παιξει κανονικα.
Το θεμα ομως ειναι το ιδιο και παραμενει. Αν 3 ματς πανε αναποδα, επειδη καποιος επελεξε να παιξει χαλαρα, να κατεβασει δευτερα ή και τριτα, να βαλει το 5αρι του στο 1 και το 1 στο 5, 2 σεντερ στο 2 και 3 και να κατεβει να παιξει για να χασει ουσιαστικα, τοτε μεταβαλει τη βαθμολογια. Και δυστυχως, σε αυτο εδω το παιχνιδι οι υπευθυνοι λενε οτι αυτο δινει εξτρα ενδιαφερον!
2 ομαδες μπορει να προσπαθουν ΤΙΜΙΑ μια ολοκληρη σεζον, απο μεταγραφες, απο προπονηση, απο τακτκες, δεν ξερω κι εγω τι αλλο, και να προσπαθουν ματαια, οταν μια 3η ομαδα γνωριζει οτι 2 παιχνιδια στο τελος, ετσι οπως εχει βγει το προγραμμα, θα τα παρει και θα αφησει τις αλλες 2 μονο με την ψευδαισθηση της προσπαθειας!
Αυτο οχι μονο δεν ειναι δικαιο, οχι μονο δεν ειναι σωστο, ειναι ΑΤΙΜΟ. Γιατι αν εγω στειλω σε φιλο 3 παικτες με λεφτα της πλακας επειδη δεν εχει χρημα και ειναι φιλος, οι διαχειριστες μιλανε για αδικια και επιβαλλουν προστιμο, μεχρι και ban. Οταν ομως 3 ομαδες ΣΤΗΝΟΥΝ 2 αλλες που προσπαθουν τιμια, αυτο λεγεται "ενδιαφερον"...Δεν θα διστασω να πω οτι με την συγκεκριμενη ανοχη, αυτη η πρακτικη στην ουσια επιβραβευεται και προμοταρεται.

Υ.Γ. Πραγματικα δυσκολευομαι να διαβαζω τα ελληνικα με λατινικους χαρακτηρες...

This Post:
00
159282.225 in reply to 159282.224
Date: 1/6/2011 11:25:37 PM
Overall Posts Rated:
3434
Επειδη εχουμε γινει κουραστικοι, εαν εχει δει ομαδες να βαζουν center για Point guard τοτε πρεπει να τιμωρουνται εχεις δικιο αλλα στην δικη μου αντιληψη δεν εχει πεσει κατι τετοιο. Οσο για της αδικιες που υπαρχουν στο παιχνιδι στο εχς ξαναπει και οι ανταλλαγες δεν ειναι δικαιες και τις επιτρεπουν και εμενα με εχει πειραξει γιατι εγω δεν εχω κανει ποτε αλλα ετσι ειναι δεν μπορουμε να κανουμε κατι......και κατι τελευταιο δεν μπορω να καταλαβω γιατι να θελουν να σε ριξουν δεν εχω δει να γραφεις κατι προκλητικο ή γενικος κατι που να εχει ενοχληση κανεναν για να θελει να σε ριξει. Αυτα παντως οπως ειπαν και τα παιδια πιστευω ευκολα θα ανεβεις ξανα.....Καλη συνεχεια και καλη επιτυχια.

This Post:
00
159282.226 in reply to 159282.225
Date: 1/7/2011 3:26:43 AM
Minoan Bulls
II.4
Overall Posts Rated:
6868
Οπως σου ξαναειπα, το θεμα δεν ειναι οτι επεσα, το θεμα ειναι η γαργαρα. Δηλαδη και να πεσω και να μη μιλησω.
Δεν μπορω να συγκρινω τις ανταλλαγες με τα παραδειγματα που σου ανεφερα. Αν καποιος κανει ανταλλαγη, δινει ενα παικτη για να παρει ενα αλλο. Απο εκει και περα πρεπει να παρει και τα παιχνιδια μεσα στο γηπεδο. Ενω με αστειες ομαδες κατεβαινει ξεκαθαρα για να χασει και να αβανταρει καποιον. Εχει μεγαλη διαφορα.
Δεν υπαρχει καποιος που θελει να με ριξει. Δεν χρειαζεται καποιος να κανει κατι για να επικρατησει καποιος αλλος. Αν εχεις σε μια κατηγορια 2 φιλαρακια, μπορει πολυ ευκολα να βρεθεις καβαλα στ' αλογο παρα στον πατο, νομιζω ειναι πολυ ευκολο να διακρινεις το πως γινεται αυτο, δεν χρειαζεται εξηγηση...
Θα μπορουσα αν ηθελα να κουρασω να σου παραθεσω τις ομαδες και τα ματς που επιβεβαιωνουν οσα λεω. Δεν θα το κανω γιατι ετσι κι αλλιως, το παιχνιδι τα θεωρει ολα αυτα θεμιτα. Και μπορει και εσυ να θεωρεις οτι πρεπει να υπαρχει τιμωρια, αλλα αυτο δεν προκειται να γινει γιατι για τους δημιουργους, αυτο προσθετει..."ενδιαφερον".
Θα προτιμουσα να μπορω να πριμοδοτησω ΦΑΝΕΡΑ μια ομαδα για να παρει ενα αποτελεσμα που με ενδιαφερει παρα να αφηνω τετοιες καταστασεις να υποβοσκουν. Διαφορετικα υπαρχει κινδυνος σουπεριλιγκοποιησης του παιχνιδιου (βρηκα τρομερη λεξη για το περιγραψω!).

This Post:
22
159282.227 in reply to 159282.225
Date: 1/8/2011 1:43:51 PM
Overall Posts Rated:
138138
Συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και καλή συνέχεια στη ΙΙ.

From: vissber
This Post:
00
159282.228 in reply to 159282.227
Date: 1/8/2011 4:14:11 PM
Overall Posts Rated:
3434
Φιλοι μου ειλικρινα οτι θα φτασω στο σημειο να ανεβαινω κατηγορια και να μην το χαιρομαι δεν το περιμενα. Οτι και να πω ειναι λιγο για τα παιδια που ειχα την τιμη να γνωρισω σε αυτο τον ομιλο....απο που να ρχισω και που να τελειωσω....απο τον πρωτο που γνωρισα τον κοσμα και τον τελευταιο που μιλησα γιωργο του ολυμπου.... πιστευω οτι σε οποιον ομιλο και να παω πολυ δυσκολα θα πετυχω συμπαικτες ή μαλλον αντιπαλους σαν εσας....το μονο σιγουρο ειναι οτι του χρονου θα περναω περισσοτερο χρονο μαζι σας παρα στον καινουργιο μου ομιλο......αγαπητε minoan το εγραψα στα ελληνικα για να μην εχεις παραπονο.....

Υ.Γ Τελικα ο ΚαραμΞΥδιξης αξιζε τα λεφτα του..........

From: wud1976

This Post:
11
159282.229 in reply to 159282.228
Date: 1/8/2011 4:49:13 PM
Overall Posts Rated:
180180
Στα έγραψα και στο δελτίο τύπου σου, στα γράφω και απο εδώ, οι προσπάθειες σου ανταμείφθηκαν και είσαι στην ΙΙ πανάξια... εύχομαι να τα πας καλά και εκεί, να ξαναπαίξουμε αντίπαλοι σε 10 σεζόν που θα ανέβω (τότε λέει ο προγραμματισμός που έκανα).

Μπράβο και στους Κόνδορες που έκαναν την υπέρβαση, μακάρι να ανέβαιναν 4 ομάδες απο τον όμιλο μας, γιατί και οι 4 που έπαιξαν στα ημιτελικά συν 2-3 ομάδες ακόμα αν ήταν σε άλλο όμιλο θα είχαν ανέβει. Θα το ξαναπω μια ακόμα φορα, ο ομιλος μας είναι εξαιρετικά δύσκολος ως προς το ότι έχει πολύ δυσκολία μέχρι και στις τελευταίες θέσεις. Οταν βλέπεις να πέφτουν ομάδες όπως οι Bulls, o Ολυμπος και η basilissa να παίζει πλέι-άουτ, αυτό λέει πολλά.

This Post:
00
159282.230 in reply to 159282.228
Date: 1/8/2011 4:59:49 PM
Overall Posts Rated:
5757
Ρε θα χεις εμενα για αντιπαλο και συμπαιχτη διπλα σου....αφου το διαισθανομαι....στον ii.4 θα ρθεις για την ρεβανς....:))

From: wud1976
This Post:
11
159282.231 in reply to 159282.229
Date: 1/8/2011 5:10:45 PM
Overall Posts Rated:
180180
Δεν ανοίγω ξεχωριστό νήμα όπως πέρσι, ας δώσουμε απο εδώ τα βραβεία για τη σεζόν που μόλις τελείωσε... θυμίζω τις κατηγορίες πρώτα και στη συνέχεια λέω τις εκτιμήσεις μου, περιμένω συμμετοχή παιδιά, όχι όπως πέρσι. Δεν είναι κακό να λέμε τη γνώμη μας, παιχνίδι είναι, δεν θα παρεξηγηθεί κανένας αν τον βγάλετε χειρότερο προπονητή ή αν τον ψηφίσετε ως δυσάρεστη έκπληξη. Αν παρεξηγηθεί πάλι, τότε δεν είναι άξιος φίλος για μια παρέα σαν τη δικιά μας :p

1) Καλύτερη ομάδα
2) MVP
3) Καλύτερος προπονητής
4) Χειρότερος προπονητής
5) Ευχάριστη έκπληξη
6) Δυσάρεστη έκπληξη
7) Συγκλονιστικότερο παιχνίδι
8) Χρήστης με την καλύτερη παρουσία στο forum

1) Πέρσι είχα ψηφίσει τον πρωταθλητή, δεν θα αλλάξω τα χούγια μου φέτος... PENGUINS λοιπόν
2) Syon Nagendra Gandhi απο τους Κόνδορες... δείτε τα stats του και θα καταλάβετε το γιατί.
3) Χωρίς παρεξήγηση, αλλά φέτος δεν είδα κάτι που να με κάνει να τρελαθώ σε τακτικές... θα ρίξω λευκό-άκυρο.
4) Ο Απτόητος θα μπορούσε να έχει καλύτερη παρουσία απο αυτή που είχε, αλλά έδειξε να τα παρατάει απο τον πρώτο κιόλας γύρο. Εύχομαι καλή επάνοδο.
5) Εδώ θα δώσω τριπλή ψήφο: 1) Κόνδορες όχι γιατί δεν τους περίμενα για ψηλά, αλλά κατάφεραν και έφτασαν τελικό, 2) SymTeam πολύ δουλεμένη ομάδα, 3) Aris Salonica γιατί δεν θα πω ψέματα, τον περιμένα χαμηλότερα και κατάφερε να με διαψεύσει, εύγε φίλε
6) Και εδώ έχω τριπλή ψήφο: Α. basilissa γιατί μιλάμε για μια ομάδα με συνεχή παρουσία στα πλέι-οφ τις τελευταίες σεζόν, δυσκόλεψε ο ομιλος, αλλά δεν φρόντισε να κάνει κάτι για αυτό, Β. Minoan γιατί άργησε πάρα πολύ να ξυπνήσει και με το υλικό που είχε στον δεύτερο γύρο θα ήταν πολύ πιο ψηλά απο εκεί που έφτασε, Γ. Olympos γιατί φάνηκε σαν να μην ασχολήθηκε ενεργά φέτος και αν και τον περίμενα για 4αδα έπεσε!
7) Νομίζω ότι ο δεύτερος τελικός ήταν όλα τα λεφτά...δύο παρατάσεις, 288 πόντοι, τι άλλο να πούμε;
8) Ψηφίζω καρφωτό στον Rhino που ήταν λιγομίλητος, αλλά ουσιαστικός... αντιπρόεδρος ο Ανδρέας της SymTeam...

Advertisement