Καλημέρα σας,
Επειδή βλέπω ότι έχουμε ξεφύγει. Φίλε Dirk, δεν θα μπω στην λογική να κοντραριστώ μαζί σου. Μας χωρίζουν δύο δεκαετίες ηλικιακά και θα ήταν άδικο απο μέρους μου. Επιτέλους όμως καταλάβετε ΟΛΟΙ ΣΑΣ (και σας το λέω απο προσωπική πείρα) ότι ένα απο πράγματα που είναι εικονικο εδώ είναι οι αξιολογήσεις. Δεν έχουν καμιά, μα καμιά σημασία. Είναι απλά ένας άχρηστος δείκτης, που μας τον εμφανίζουν ΜΕΤΑ το παιχνίδι για να δικαιολογήσουν και καλά ότι έχασες λ.χ. απο μια πολύ χειρότερη ομάδα. Να είσαι σίγουρος ότι αν είχα χάσει απο ομάδα επίσης δυνατή (kaftes, zapatistas, nosferatu, panathinaikos, mazio) δεν θα είχα κανένα, μα κανένα πρόβλημα. Τώρα αν εσύ θεωρείς οτι είσαι καλύτερος, θα βάλω στον τελευταίο αγώνα 2 παίκτες για να βγεις 4ος και να παίξουμε μαζί. Να δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος. Είσαι ο μικρότερος εδώ μέσα και θα έπρεπε να σκέφτεσαι πρώτα πρίν μιλήσεις. Λίγος σεβασμός άλλωστε, δεν βλάπτει. Έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου, νεαρέ μου. Άσε τις απειλές κατα μέρους, δεν θα σου χρησιμεύσουν πουθενά. Θες μήπως να θυμίσω στα παιδιά το e-mail που μου έστειλες; Δεν θα το έκανα, αλλά μιας και είπες οτι σε αδικούν οι condores με αυτό που σου λένε. Και επειδή πρίν 2 εβδομάδες τα έχωσα στον νίκ, το ίδιο θα κάνω και με σένα, διότι πρώτα απ' όλα δεν ξέρεις να μιλάς. Το αν κάποιος είναι κομπλεξικός, άρρωστος στον εγκέφαλο και όλα αυτά τα "θλιβερά" που εξέφρασες, άσε να το κρίνουν οι υπόλοιποι στο φόρουμ. Θες να πεις οτι εσύ είσαι ο σωστός; Να τον μπανάρουν για ποιόν λόγο; επειδή εξέφρασε μια άποψη που είναι σωστή; κάθισες και έχασες φίλε μου, αυτή είναι η πραγματικότητα. Όσον αφορά για το οτι έχεις καλύτερη ομάδα απο μένα, αυτό δεν το σχολιάζω καν. Φαίνεται η διαφορά απο τον 2ο αγώνα, που στο τέλος έβαλα τα δεύτερα για να μην σε λιώσω με 50 πόντους, αλλά και απο την βαθμολογία. Άσε τους παιδιάστικους κομπλεξισμούς. Μιλάς με 25+ εδώ μέσα και θα έπρεπε να επιδεικνύεις έναν στοιχειώδη σεβασμό. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να θίγεις εμμέσως τους γονείς του οποιουδήποτε εδω μέσα (Απορώ τι σου κάνανε όταν ήσουν μικρός οι γονείς σου, όπως είπες στον νίκ στο προηγούμενο μήνυμά σου), διότι έτσι δείχνεις πως σε ανέθρεψαν οι δικοί σου και αυτό σίγουρα δεν σε τιμάει καθόλου. Είσαι πολύ μικρός για να μιλήσεις έτσι για τον οποιονδήποτε. Σε εγκαλώ λοιπόν στην τάξη και με θα σε παρακαλέσω να συμμαζευτείς. Άσε να το παίζεις "όσιος", γιατί όλοι είδαν ότι έκατσες να χάσεις για να ρίξεις τον νίκ. Και ρωτώ. Θα σου άρεσε να κάτσω να χάσω τελευταία αγωνιστική; Μάθε επιτέλους να μην ψεύδεσαι, ούτε να αποκαλείς "άχρηστο" τον άλλον. Εγω τουλάχιστον ξέρω οτι έστειλες σε μένα μήνυμα και τί μου ζήτησες. Θές μήπως να το δημοσιεύσω; Άσε τα ψέματα λοιπόν και να είσαι ειλικρινής. Φρόντισε, όταν μιλάς, να ξέρεις τί λες και να μην εκτίθεσαι. Έτσι θα ωριμάσεις και θα μεγαλώσεις. Αν λοιπόν επιδιώκεις σεβασμό, πρέπει να τον επιδεικνύεις και προς τους άλλους. Αλλιώς άστο...
ΦΙΛΙΚΑ-Δημήτρης
Last edited by Δημήτρης at 6/9/2010 3:16:33 AM