BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > season 11

season 11

Set priority
Show messages by
This Post:
00
123504.224 in reply to 123504.223
Date: 2/13/2010 10:44:10 AM
Overall Posts Rated:
11
Επειδή στο θέμα των προβλέψεων είμαι πάντα καλυμμένος και δε θελω να αναπαράγω τα ίδια, θα κάνω ένα σχόλιο -αυτονόητο θα μου πείτε αλλά δεν πειράζει- για την κρισιμότητα κάθε παιχνιδίου, αφού μπαίνουμε στον τρίτο γύρο. Ήδη πολλά πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει και η κρίσιμη σημερινή αγωνιστική θα ξεκαθαρίσει και άλλα. Πάμε:

patatokioftedes -- Bulls of Paros --- Σημαντικό παιχνίδι αφού μπορεί να αποτελέσει ευκαιρία για τον κιοφτέ να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω, ενώ ο Ταύρος δε φαίνεται σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση και έχει χάσει έδαφος.

AO Kentavros Dafnis -- Asingratitos BC 2 --- Αυτά...

Atsalakotoi B.C. -- Low Gravity --- Ίσως το σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής, καθώς αν ο Ατσαλάκωτος κάνει το διπλό τότε πάει τρένο για τη 2η θέση, ενώ με νίκη του Λόου η μάχη θα παίζεται πλέον στα ίσα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

voutirostopsomimou -- Iron Maiden 13 --- Επίσης πολύ κρίσιμο παιχνίδι, καθώς με νίκη μου ο ρανταπλάν θα πρέπει να κάνει ένα θαύμα για να κερδίσει την είσοδο στα πλέι άουτ, ενώ με νίκη του αποκτά το πάνω χέρι.

Peristeri Lakers -- Olympiakos 2007 --- Ενδιαφέρον να δούμε τους λιμνάνθρωπους χωρίς τον Αρόμαα.Τελευταία θεωρώ ευκαιρία του Περιστέρι για να παλέψει για τα πλέϊ οφ. Με ήττα του όμως...

Thrylos BC -- ARIS1914 ... και νίκη του άρη ίσως μπαίνει σε περιπέτειες. Θεωρητικό το σενάριο βέβαια. Σημαντικό παιχνίδι και εδώ κυριως για τη μάχη της κορυφής. Οι θέσεις 2-4 είναι ανοιχτές για όλους και έδρες όπως αυτή του Άρη ίσως αποτελέσουν καθοριστικό ρόλο για τη μεγάλη μάχη.

ΑΕΚΑΡΑ -- AEK Mesochoras --- Ο θάνατος σου η ζωή μου...

MartiouUnited -- Olympiacos B.C. --- Κερδίζει ο Νικολας καθαρίζει την πρώτη θέση των υπέροχων, χάνει -παραμένει φαβορί- αλλά μπαίνουν και οι άλλοι στο παιχνίδι με τον αυτοκράτορα να αποκτά τον πρώτο λόγω τόσο για το ελάχιστο της 2ης θέσης όσο και για να απειλείσει για ψηλότερα.

Τα 2 σημαντικότερα παιχνίδια με βάση τόσο τη σημαντικότητα όσο και το πόσο αμφίρροπα είναι, -επειδή δεν μπορώ να βάλω μόνο ένα- το Ατσαλάκωτοι - Γκράβιτι και ο εμφύλιος των Αεκτζήδων.

Last edited by Donald13 at 2/13/2010 10:47:38 AM

Life is too short to cry, Long enough to try
This Post:
00
123504.225 in reply to 123504.224
Date: 2/13/2010 11:10:04 AM
voutirostopsomimou
III.1
Overall Posts Rated:
6060
"Μόνο αν πουλήσεις το παιχνίδι θα χάσεις στην έδρα σου" ...
:-Ρ

Εγώ είπα ότι έχω πέσει. Είναι χαζο να πιστεύω το αντίθετο και μάλιστα με τις ανταγωνιστικές που έχουν βελτιωθεί πολύ.

Τέλος πάντων, εγώ πιστεύω ότι έχεις κάνει πολύ καλό σύνολο με πολύ καλές νέες μεταγραφές. Μπράβο για τις επιλογές σου, είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να διαλέξεις αυτόν που θα κάνει τελικά τη διαφορά.

From: lAzaRo

This Post:
00
123504.230 in reply to 123504.229
Date: 2/16/2010 8:52:44 AM
Overall Posts Rated:
66
opote min sas fanei parakseno an kanw 3-4 synexomenes gkeles... Dokimes kai proponisi loipon

Καλα ρε συ Ματσα δεν μπορουσες να ξεκινησεις την προπονηση και τις δοκιμες απο την προηγουμενη βδομαδα :)

This Post:
00
123504.233 in reply to 123504.232
Date: 2/17/2010 12:23:03 PM
voutirostopsomimou
III.1
Overall Posts Rated:
6060
Η νική μου δε με κάνει να ονειροβατώ, όντως έπεσα στην περίπτωση του Bulls που έχει κύπελο.
Κάναμε άλλη μια νίκη τουλάχιστον...
θα ήθελα να εκθιάσω αυτόν τον αθόρυβο PG μου τον Bruno Cibrão. Θεός!

Η κατάταξη έδειξε τουλάχιστον στα άκρα τι παίζει και στους δύο ομίλους.
Εγώ απλώς να πω ότι η ομάδα που "αδικείται" από τη βαθμολογία είναι ο "σκώληκας1914"... είναι φανερό γιατί και πραγματικά είναι άτυχος που από πάνω του είναι μόνο ανώτερες όμαδες... 7 νίκες ήδη και θα είναι στα Play out...

Advertisement