Γιαννη η ενσταση μου ,δεν εγκυται στο γεγονως των αποφασεων των gm .
Και εσεις (gm) και οι υπολοιποι παικτες συνεχως μαθαινουμε περισσοτερα πραγματα οσον αφορα το game .
Και ιδιως αναπροσαρμοζωμαστε βασγ των τρεχουσων συνθηκων.
Και δεν αναφερομαι στην τελικη τιμη πωλησης ενος παικτη ,το οποιο ειναι ενα εντελως υποκειμενικο γεγονως.
Ενας παικτης σπανιος σε συγκεκριμενη στιγμη σιγουρα μπορει να χτυπηθει σε τρελη τιμη ,λογω αναγκαιοτητας μιας ομαδας για τις συγκεκριμενες ικανοτητες του παικτη ή ακομη για συναισθηματικους λογους ή γοητρου ή οτιδηποτε αλλο.
Αυτο δεν ειναι το θεμα και σιγουρα δεν ειναι κατακριτεω μιας και η αγορα αγοραπωλησειων ειναι και πρεπει να ειναι ελευθερη.
Ουτε εχω ιδιαιτερο προβλημα με το εργαλειο που λεγεται Εκτίμηση Ποσού Μεταγραφής ,γιατι οι περισσοτεροι γνωριζουμε οτι αυτο ειναι ενας μπουσουλας και οτι παρουσιαζει αρκετες δυσλειτουργιες ,οπως μεγαλο ευρος τιμων ή μη αναγραφης ποσου.
Το προβλημα μου ειναι ,οταν αυτο το εργαλειο αθελα λεω ,λειτουργει αθεμητα για την αξια των παικτων των ομαδων μας.
Οταν την ιδια στιγμη σε 2 παικτες βγαζει το ιδιο μυνημα με διαφορετικο ποσο.
1)
Εκτίμηση Ποσού Μεταγραφής: Υπάρχουν 47 πρόσφατες μεταγραφές παικτών στην ηλικία των 27-28 χρόνων, στην θέση των σμολ φόργουορντς με προσόντα εκπληκτικός σουτ με άλμα και προοπτική οποιαδήποτε. Από αυτούς, παίκτες με προσόντα περίπου σαν του Pawel Boczulak πωλούνται από $ 900 000 έως $ 3 200 000.
2)
Εκτίμηση Ποσού Μεταγραφής: Υπάρχουν 47 πρόσφατες μεταγραφές παικτών στην ηλικία των 27-28 χρόνων, στην θέση των σμολ φόργουορντς με προσόντα εκπληκτικός σουτ με άλμα και προοπτική οποιαδήποτε. Από αυτούς, παίκτες με προσόντα περίπου σαν του Xavier Bachs πωλούνται από $ 750 000 έως $ 900 000.
Με τα λεγομενα εδω η εκτιμηση βγαινει απο:
1)ηλικια 27-28 χρονων
2)προοπτικη οποιαδηποτε
3)σουτ με άλμα εκπληκτικός.
Απο 47 δηλαδη πρόσφατες μεταγραφές με κριτηριο αυτα τα χαρακτηριστικα ,οπου δεν τον ενδιαφερουν τα υπολοιπα σκιλ και για αυτο υπαρχει και αυτη η ψαλιδα μεταξυ χαμηλοτερης και ψηλοτερης τιμης
Το προβλημα ειναι οτι για καποιον αγοραστη ,που διαθετει 2000000 ,η αγορα του δικου μου παικτη βαση εκτιμησης ειναι μη συμφερουσα , ενω του retired παικτη χαρακτηριζεται λαβρακι.
Αυτο ειναι ανεπιθυμητος ανταγωνισμος εκ μερους της μηχανης στην αγορα παικτων
Παρομοιο ειναι και το παραδειγμα που προανεφερα με τα προιοντα χ.
Θελω να πιστευω πως αυτο ειναι bug ,αυτου του εργαλειου και οτι χρηζει επιδιορθωσεις.
Πιστευω να καταλαβες το τι εννοω.