BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U-21 XIII

U-21 XIII (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
149781.223 in reply to 149781.203
Date: 7/12/2010 5:35:22 PM
Overall Posts Rated:
500500
stvarno si bre smesan. i sto se vise branis sve si smesniji. da ne kazem da ispadas sve gluplji i gluplji.

idi ti treniraj te tvoje klince. valjda tamo znas da selektujes igrace. ili si i njima obecao kule i gradove, oni ti dali pare, i sad igraju klikere na livadi. jbg nove metode treniranja basketa. ojacas palac za 2 nedelje, pa lakse kopas oci na utakmici.

e moj ti, a bio si mi krajnje simpatican. kakav sam ja debil.

brate dumbo tebi stvarno nije dobro. ajde razumem ostale kretene (flaviusa, gm-a, samuraja...). ali ja i ti smo uvek imali poštovanja jedan prema drugom.
sad si utripovao da me je smorio buzzer zbog toga što si me pobedio. ja bre 5 dana nisam znao ko je pobedio u majstorici. imam neke bitne stvari u životu da odradim u naredna 3 meseca. ne mogu da se posvetim praćenju klinaca. repka nije na ničemu izgubla do jutros. prijateljske su nebitne, jer je iskustvo koje se u njima dobija mizerno. žao mi je samo što se desilo ovo jutros i što sam verovao informaciji koju mi je jarley rekao.
za ovu sezonu je mnogo toga urađeno i nisam hteo da to upropastim sa tim što nemam vremena. zato sam pošteno rekao da neću to raditi i da to preuzme neko drugi. preuzeo je asirko i sve je super. samo je gomila vas debila to jedva dočekala da mene ocrnite. to vam je i uspelo kod većine neutralnih bb menadžera. mada ima još par njih koji znaju da razmišljaju svojom glavom.
duboko si me razočarao svojim ponašanjem i neću ti više odgovarati na uvrede.
aj zdravo....

This Post:
00
149781.224 in reply to 149781.222
Date: 7/12/2010 5:35:57 PM
Overall Posts Rated:
5757
Nemoj ti da mi pricas sta je red, ja sam cutao, i to sam mnogo cutao. A sada vise vam nema mira. Ima bre da vas proganjam na forumu dokle god igram ovaj BB. I nije u pitanju jedna prijateljska utakmica, i nije u pitanju zaboravljanje da se izda nalog, nije u pitanju skor koji je ostvario, u pitanju je njegova neozbiljnost i da ima toliko muda da kaze: ja necu da vodim racuna o klincima vise, samo cu da izdajem postavu; i onda ovo sto je napravio danas, srozavanje entuzijazma. Pa ce jos da mi kaze da ce nesto iz toga da naucimo, a ovo sto je on uradio stoji u pravilima. I ne samo u pravilima nego i na forumu za selektore.

From: kotoor

This Post:
00
149781.225 in reply to 149781.222
Date: 7/12/2010 5:39:10 PM
Overall Posts Rated:
500500
a na sledecim izborima cu licno da se kandidujem i ako ne pobedim neces mi vise ni rec procitati na forumu dokle igras BB!

imaćeš moju punu podršku i opet ćemo zajedno da ih pobedimo :))))

This Post:
00
149781.226 in reply to 149781.221
Date: 7/12/2010 5:39:54 PM
Overall Posts Rated:
5757
kakvi ste vi gomila bolida? vama je najvažnije da ja izgubim utakmicu i da me ovde pljujete...

ne pljujem te zbog izgubljene utakmice, u taktici moze da se slozimo ili ne, pljujme te zbog onoga sto sam napisao i golubu. Ne mozes da u sred mandata kazes necu da vodim racuna o klincima, da ne zakazujes prijateljske, da ne postavljas naloge, da dan pre utakmice objavis na strani repke taktiku koju ces da igras i posle da kazes salio sam se, da ne procitas pravila i time srozavas entuzijazam i pri tom da nam kazes da smo nesto naucili ove sezone. I sad kazi ko je bolid?

This Post:
00
149781.227 in reply to 149781.217
Date: 7/12/2010 5:43:22 PM
Бесни Цветићи
III.3
Overall Posts Rated:
495495
Second Team:
Mad Mamba Academy
Cekaj Golube, da li ti razmisljas svojom glavom kad pises?

pa prema ovoj tvojoj price postoje ljudi koji vas ne vole i oni koji vas vole...ja sam glasao za kotoora zato sto imam poverenja u njega

da dam glas coveku za koga pre njegovog predstavljanja idu BG i GM i kazu glasajte za njega on je najbolji! TO NIKADA!!!!

Molim da mi objasnis zbog cega si ti na kraju glasao za kotoora tj. da li si glasao za kotoora ili za kandidata iza koga nisu bili GM i BG?

No guts, no glory!
This Post:
00
149781.228 in reply to 149781.227
Date: 7/12/2010 5:51:16 PM
Overall Posts Rated:
427427
ja sam za kotoora glasao zato sto mi je extra covek i postoji mnogo ljudi koji to mogu da potvrde ....a drugi deo ocigledno nisi lepo procitao...to je replika na ono Jarley je najbolji izbor...ako je najbolji izbor treba sam nesto da uspe...i da je kotoor doso za nekog da prica da treba da glasamo za nekog lika zato sto je najbolji i to bi mi se smucilo...a ti idi leci komplekse... i nemoj celu sezonu da se duris zato sto sam te dobio..treba da te pustam da bi bili ortaci...ma pali...

This Post:
00
149781.229 in reply to 149781.226
Date: 7/12/2010 5:53:38 PM
Overall Posts Rated:
500500
ne pljujem te zbog izgubljene utakmice, u taktici moze da se slozimo ili ne, pljujme te zbog onoga sto sam napisao i golubu. Ne mozes da u sred mandata kazes necu da vodim racuna o klincima, da ne zakazujes prijateljske, da ne postavljas naloge, da dan pre utakmice objavis na strani repke taktiku koju ces da igras i posle da kazes salio sam se, da ne procitas pravila i time srozavas entuzijazam i pri tom da nam kazes da smo nesto naucili ove sezone. I sad kazi ko je bolid?

pljuvao si me zbog taktike, pljuvao si me zbog izgubljene utakmice. čisto da se zna.

nemam vremena za klince. ja sam odgovarao na 15 postova dnevno. vodio računa o 40-ak igrača od 18 godina. nemam više vremena za to. ako neko hoće time da se bavi super. ako neće opet super. prihvatio je asirko, šta je tu tvoj problem? ti ionako nisi ništa radio dok si bio selektor. napravio jednog grubora za 4 sezone i to što si dao trbazziju 2 saveta. ja sad u ovoj sezoni radim ono što si ti radio sve 4 sezone.
prijateljske nisu bitne, to i sam znaš. ovo za taktiku sam ti objasnio kad je bilo priča o tome. a ovo za entuzijazam jesam kriv, ali sam već rekao da nemam vremena za repku i mislio sam da mi je jarley dao tačnu informaciju. nijedan igrač nije bio izbačen iz repke tog dana dok nisam dobio odgovor. ali smešno je što niko nije spomenuo njegovu krivicu, nego mene pljujete. ali ja sam navikao, možete slobodno...

This Post:
00
149781.230 in reply to 149781.223
Date: 7/12/2010 5:59:22 PM
Overall Posts Rated:
5757
brate dumbo tebi stvarno nije dobro. ajde razumem ostale kretene (flaviusa, gm-a, samuraja...). ali ja i ti smo uvek imali poštovanja jedan prema drugom.
sad si utripovao da me je smorio buzzer zbog toga što si me pobedio. ja bre 5 dana nisam znao ko je pobedio u majstorici. imam neke bitne stvari u životu da odradim u naredna 3 meseca. ne mogu da se posvetim praćenju klinaca. repka nije na ničemu izgubla do jutros. prijateljske su nebitne, jer je iskustvo koje se u njima dobija mizerno. žao mi je samo što se desilo ovo jutros i što sam verovao informaciji koju mi je jarley rekao.
za ovu sezonu je mnogo toga urađeno i nisam hteo da to upropastim sa tim što nemam vremena. zato sam pošteno rekao da neću to raditi i da to preuzme neko drugi. preuzeo je asirko i sve je super. samo je gomila vas debila to jedva dočekala da mene ocrnite. to vam je i uspelo kod većine neutralnih bb menadžera. mada ima još par njih koji znaju da razmišljaju svojom glavom.
duboko si me razočarao svojim ponašanjem i neću ti više odgovarati na uvrede.
aj zdravo....

Pa sta sad ocekujes, da ti ljudi tapsu zato sto nisi imao vremena i sto si uspeo nekog da zajases da sljaka umesto tebe.
Ko si bre ti da procenjujes da li su prijateljske bitne ili ne, kao i iskustvo koje se u njima stice. Ma nismo mi svajcarska pa da nam se siljka za 2 grama iskustva. Nama treba svaki minut iskustva da bude dragocen. odakle ti znas koliko iskustvo procentualno utice u igri.
u strucnom stabu ali i van njega, postojala je opcija sta treba da se radi u slucaju da ja nemam vremena ili da se bilo sta desi. Moj brat i dva drugara su imala sifru i slucaju moje duze sprecenosti da se logujem prosledili bi sifru Jarleyu koji bi nastavio da radi. Cak sam i kao krajnju opciju imao jedno pismo koje bi bilo upuceno BB-ovcima da moje nadleznosti selektora prenesu drugoplasiranom na izborima, da mi se ugasi klub ili kako god. Ono sto smo mi imali a sto nikad neces je visok nivo organizacije, tako da bar gluposti nismo pravili.

This Post:
00
149781.231 in reply to 149781.229
Date: 7/12/2010 6:00:58 PM
Overall Posts Rated:
872872
Vidi, bruda, Jarley nema veze sa tim. Tvoja duznost je bila da znas to i krivica je samo tvoja. A ovo sto je vecina osula paljbu na tebe je mlacenje prazne slame. To rade samo da bi dali svima do znanja da su oni jedini dobar izbor za selektora. Ko ima dva grama mozga shvatice, skupljaju poene na tvojim greskama...

This Post:
00
149781.232 in reply to 149781.215
Date: 7/12/2010 6:02:31 PM
Overall Posts Rated:
500500
Reci lepo i konkretno, Samuraj je bio grub u kampanji,
pricao nam je da ce doci do ovoga (naravno onako kao samuraj to radi, kaze svima u lice sta misli).
E sad nekima se to nije svidelo, pa su zbog toga glasali za drugog kandidata (luzera), evo im ga taj luzer sad.

kako je samuraj dobar kandidat. njemu se ovako nešto nikad ne bi dogodilo. on je za 2 sezone uvalio samo 2 reprezentativca za 10 miliona, pa posle sebi prebacio pola.
pošto je gm njegov dobar drugar i kolega iz SŠ on mu skinuo samo 4-5 miliona, a dozvolio mu da zadrži isto toliko. mora i samuraj od nečega da živi...

This Post:
00
149781.233 in reply to 149781.222
Date: 7/12/2010 6:07:13 PM
Бесни Цветићи
III.3
Overall Posts Rated:
495495
Second Team:
Mad Mamba Academy
Ti izbacujes gomilu gluposti iz sebe. Kako cemo to da imamo strasnu reprezentaciju za dve sezone ako niste uspeli od 20-ogodisnjaka da napravite nesto posto ste i za njih imali jednu sezonu kao i za te koje najavljujes za dve sezone jer ste vec digli ruke od njih?

O cemu pricas? Lepo me je Popaj dopunio u onom postu. Pre si imao 500 korisnika koji nimalo nisu bili upuceni u BB i kojima je ideja o treningu i svemu bila smesna jer nije imao ko da ih uvede u svet BB-a i da im objasni sta i kako pa su se logovali jednom sedmicno, mozda ni toliko, a sad su ljudi uglavnom dosli po preporuci i upuceni su koliko toliko pa je lakse pricati sa njima i ubediti ih u nesto. Pogotovo kad dobijes 3000 igraca sa drafta ili kad dobijes 1500 igraca sa drafta. Da li je moglo od te cifre koja je duplo manja da se napravi dobra repka?

Kotoor je zbog neiskustva u vodjenju reprezentacije i zbog nezainteresovanosti napravio sranje sa entuzijazmom. Da je hteo mogao je da procita sta i kako treba da radi ili da pita bilo koga do kada sme da izbacuje igrace. Pitao je za reset i dobio je odgovor tako isto bi i za ovo... Jutrosnju utakmicu smo izgubili na iskustvo, ali selektorovo, nazalost. To je ono sto smo mi srbi i svi vole uz neke bune da dodju na vlast umesto da lepo ostanes uz odlazeceg selektora jer ce ti kad tad trebati njegova pomoc. Sto zbog odnosa sa ostalim zemljama i znanjem da sa tim i tim mozes da odigras TIE vs. TIE, a da ne strahujes da ce da te zajebe ili da smo nekoga mi zajebali na tu foru pa hoce da vrati... Na kraju je i kotoor napravio svoj strucni stab i nije bio jedini odgovoran za sve igrace vec je podelio odgovornost u vezi treninga jer je neizvodljivo. Jedino sto je uveo jeste da je on sam odgovoran za reprezentaciju i to nas je i ubilo...

Do malopre pricas da nemamo igrace i da cemo ih tek imati, kotoor igra sa Flaviusovom reprezentacijom i zbog toga ne moze da napreduje?
20 smo na rang listi jutros bili...gde smo to pali mnogo dalje...

Sta sad ovo znaci?

nije postavio jednu prijateljsku utakmicu pa jel te to strasno potreslo...

Nije potreslo, ali taman je poceo da priblizava repku narodu kako je i obecao u kampanji i onda qr moj.

Poenta je da ne treba menjati tim koji dobija, a to se na kraju, doduse tezim putem, pokazao strucni stab. Ne mora to da bude Strucni Stab, ali strucni stab da, sto znaci da ne moras da uzimas celu garnituru, ali uzmi njih nekoliko, napravi svoj strucni stab sa tim ljudima koji su dovoljno upuceni i razvili su sistem koji imaju zemlje koje vladaju BB svetom.

No guts, no glory!
Advertisement