BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Διδακτικά παιχνίδια

Διδακτικά παιχνίδια

Set priority
Show messages by
This Post:
00
198026.223 in reply to 198026.222
Date: 1/1/2012 5:49:05 PM
Overall Posts Rated:
150150
Στα συνολικα ριμπαουντ υπερισχυσε ο αντιπαλος σου, ωστοσο στα επιθετικα ειναι που ησουν αρκετα καλυτερος. Σ'αυτο ισως μετρησε και οτι ο C του αντιπαλου σου δεν ηταν σε καλη αγωνιστικη κατασταση και παρολο που ειχει 17 συνολικα ριμπ ειχε μονο 2 επιθετικα (κατω απο τον μεσο ορο του).

ο σέντερ του αν κατάφερνε να φτάσει μέχρι τη ρακέτα θα είχε τρομερά ποσοστά αφού η άμυνα που είχε πάνω του ήταν πολύ χειρότερη από την επίθεση του...ακόμα και με αξιοσέβαστος δε θα είχε ιδιαίτερο πρόβλημα...μπορείς να το δεις και από το φύλλο αγώνα ότι η άμυνα μου δεν συγκρίνεται με την επίθεσή του...και στο σύνολο του πήρα τα ριμπάουντ...έχω 6 παραπάνω επιθετικά και αυτός 5 παραπάνω ομαδικά...αυτό είναι μεγάλη διαφορά...

Γενικα πιστευω οτι τον Anatolia αν τον πιεσεις καλα στην περιφερια (- ασιστ και + λαθη) και εχεις και δυο καλους αμυντικα ψηλους μπορεις να κανεις κατι θετικο (απο τους 4 αγωνες που εχασε, στους 3 ειχε πιεση στην περιφερια, τυχαιο??).
Και μια διορθωση, οπως φανηκε δεν εχει καλυτερο ροστερ αλλα εχει καλυτερη 5αδα. Εχει διαφορα.... ;-)

εδώ κάνεις ένα λάθος...εκτός από το δικό μου παιχνίδι στα άλλα 2 δεν έπαιζε κοίτα μέσα....στο ένα έπαιζε πρίνσετον χωρίς να μπορεί να παίξει αποτελεσματικά αυτό το σύστημα και αντιμετώπιζε 1-3-1 άρα λογικά έχασε...στο άλλο έπαιζε λόου ποστ απέναντι σε 3-2...μεγάλο λάθος, το λόου ποστ χρειάζεται πολύ καλές πάσες...με κοίτα μέσα πιστεύω θα είχε πάρει και τα 2 παιχνίδια...

όσο για το αν έχει καλύτερο ρόστερ δεν θα το κρίνω εγώ..αλλά το ότι ακόμα είναι πρώτος λέει κάτι...

Last edited by GIANNIS.K. at 1/1/2012 5:50:39 PM

This Post:
11
198026.224 in reply to 198026.221
Date: 1/1/2012 6:18:57 PM
Overall Posts Rated:
10001000
λογικά θα έπρεπε να πάρω αυτό το παιχνίδι;;;;
πως υπερίσχυσα στα ριμπάουντ;;;

το πρώτο αποδείχθηκε από το τελικό αποτέλεσμα!

χαχαχαχαχαχαχα

το δεύτερο οφείλεται στην κούραση του αντιπάλου κατα κύριο λόγο,αλλά ας το δούμε αναλυτικά.

1)είχες περισσότερα άστοχα σουτ,άρα και πιο πολλές ευκαιρίες για επιθετικά
2)η διαφορά στην αναφορά σας δεν ήταν και τόσο μεγάλη
3)η αναφορά είναι μέσος όρος αγώνα.από τη στιγμή που το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό,και εσύ έκανες rotation ενώ ο Πάνος όχι.

άρα μάλλον στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ήσουν καλύτερος στα ριμπάουντ!

τα λεπτά που ήταν καλύτερος ο Πάνος στα ριμπ,ήταν τα λεπτά που ήταν και εύστοχος.άρα πως να πάρει επιθετικά τότε!

γενικά πάντως ο Πάνος είναι χάλια στα ριμπ για μένα.η αναφορά του ανεβαίνει όσο ανεβαίνει από τον Μάουρε.σε όλες τις άλλες θέσεις υστερεί στα προπσωπικά ριμπ.

και γενικά στον αγώνα,από ότι είδα στο λλεπτο προς λεπτό,σε όλες τις περιόδους κέρδισες άνετα στα 4 τελευταία λεπτά!

η καλή αντοχή δεν σημαίνει ότι ένας παίκτης μένει ανεπηρέατος.η καλή αντοχή σημαίνει ότι χρειάζεται λιγότερο χρόνο για να συνέλθει.όταν 2/5 έπαιξαν 48 λεπτά,τι να κουβεντιάσουμε?

πχ ο Ρεκάρτε όσο έπαιξε(44 λεπτά) το σκορ ήταν μόνο -3!στα υπόλοιπα όμως 4 ,το σκορ -8!!!

εδώ παίζει ρόλο το βάθος!

This Post:
00
198026.225 in reply to 198026.224
Date: 1/1/2012 7:15:23 PM
Overall Posts Rated:
150150
είσαι για άλλη μια φορά σωστός...
απλά τα ριμπάουντ που είχα μέσα ήταν μόνο στη θέση 5 ουσιαστικά...
στις υπόλοιπες θέσεις ήταν μέτρια και όμως του πήρα 6 επιθετικά από τη θέση 4 που έπαιζε ουσιαστικά 3άρι...το θέμα είναι ότι ο ρεκάντε δεν τραβάει καθόλου στα ριμπάουντ από ότι φαίνεται...
η κούραση ήταν φανερή στις γραμμές του Πάνου...πχ ο Ρεκάντε έχανε τα σουτ από τη ρακέτα μαρκαριζόμενος από το Μάρχαντ, πράγμα πολύ δύσκολο να γίνει...

εν τέλη αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι δεν υπάρχουν άμυνες και συστήματα που δεν εφαρμόζονται και το πρεσάρισμα είναι μια πολύ παρεξηγημένη τακτική...απλά πρέπει να έχεις τους παίχτες που απαιτεί και να την επιλέξεις στα σωστά παιχνίδια...

This Post:
11
198026.226 in reply to 198026.225
Date: 1/1/2012 7:37:19 PM
Overall Posts Rated:
335335
επιτελους εκατσα λιγο στο πς να ηρεμησω και βλεπω να με κραζετε?? :P
κοιτα χαρες με τις ηττες μου :O
οχι ρε..ηθελα και εχασα..αααααααααα
δεν θα σχολιασω..
1 γτ ειναι παρααα πολλααα και δεν μπορω να απαντησω σε οοολα..και
2 γιατι δεν προκειται να βγαλω τα απλυτα μου στην φορα..
γιαννη εσυ ξερεις τα σκιλλς του ρεκαρτε :O
και σας ξανα λεω εχω κανει 4 ηττες εκτος εδρας..και πολυ σωστα ειπατε ειναι λογω του μειωνεκτιματος με τα ριμπαουν..δεν νομιζω να εχανα σε αυτα τα παιχνιδια στην εδρα μου..τωρα αν εχω καλη ροη η οχι δικο μου θεμα..ο καθε παικτης στην ομαδα μου εχει τον δικο του ρολο..

This Post:
00
198026.227 in reply to 198026.226
Date: 1/1/2012 7:50:34 PM
Overall Posts Rated:
150150
επιτελους εκατσα λιγο στο πς να ηρεμησω και βλεπω να με κραζετε?? :P
και σας ξανα λεω εχω κανει 4 ηττες εκτος εδρας..και πολυ σωστα ειπατε ειναι λογω του μειωνεκτιματος με τα ριμπαουν..δεν νομιζω να εχανα σε αυτα τα παιχνιδια στην εδρα μου..τωρα αν εχω καλη ροη η οχι δικο μου θεμα..ο καθε παικτης στην ομαδα μου εχει τον δικο του ρολο.

δεν σε κατηγορήσαμε εσύ ξέρεις τι κάνεις με την ομάδα σου...έτσι και αλλιώς πρώτος είσαι δεν μπορεί κάποιος να σου πει κάτι...τακτική ανάλυση κάνουμε εδώ..για να μάθουμε όλοι καλύτερα...:)

όταν οι ήττες σου είναι από μένα λογικό να χαίρομαι, εγώ κερδίζω στη βαθμολογία καταφέρνοντας μια νίκη εκτός προγράμματος ...:P

και εσύ ξέρεις αρκετών παιχτών μου άρα αυτό δεν έχει και πολύ σημασία...:)

This Post:
00
198026.228 in reply to 198026.227
Date: 1/1/2012 8:15:35 PM
Overall Posts Rated:
335335
χαχαχα..μεσα εισαι??....το ειπα γιατι ξερεις οτι υστερω στα ριμπαουν..ωστοσο του ρεκαρτε δεν τον αλλαζω..
τλχστν εχω ομαδα που ειναι για αναλυση :P

This Post:
11
198026.229 in reply to 198026.228
Date: 1/1/2012 8:36:05 PM
Overall Posts Rated:
150150
τλχστν εχω ομαδα που ειναι για αναλυση :P

λάθος η δική μου είναι για ανάλυση, εσύ ήσουν απλά τυχερός που ήσουν αντίπαλος μου στο συγκεκριμένο παιχνίδι...:P
χαχαχαχαχα...

This Post:
00
198026.230 in reply to 198026.229
Date: 1/1/2012 8:43:12 PM
Overall Posts Rated:
335335
αρεσκω :P

This Post:
00
198026.231 in reply to 198026.230
Date: 1/1/2012 10:40:21 PM
Overall Posts Rated:
11571157
Ρε παιδιά ειλικρινά χίλια μπράβο!!!!

Πραγματικά ωραίες αναλύσεις

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
This Post:
00
198026.232 in reply to 198026.231
Date: 1/2/2012 7:24:32 AM
Overall Posts Rated:
335335
ειδες..για το καλο της κοινοτητας χανω!

This Post:
00
198026.233 in reply to 198026.226
Date: 1/2/2012 12:01:53 PM
Overall Posts Rated:
10001000
επιτελους εκατσα λιγο στο πς να ηρεμησω και βλεπω να με κραζετε??
δεν θα σχολιασω..
1 γτ ειναι παρααα πολλααα και δεν μπορω να απαντησω σε οοολα..και
2 γιατι δεν προκειται να βγαλω τα απλυτα μου στην φορα..
και σας ξανα λεω εχω κανει 4 ηττες εκτος εδρας..και πολυ σωστα ειπατε ειναι λογω του μειωνεκτιματος με τα ριμπαουν..δεν νομιζω να εχανα σε αυτα τα παιχνιδια στην εδρα μου..τωρα αν εχω καλη ροη η οχι δικο μου θεμα..ο καθε παικτης στην ομαδα μου εχει τον δικο του ρολο..

me τέτοια ομάδα που έχεις,επόμενο είναι οι ήττες σου να γίνονται εξώφυλλο!

χαχαχαχαχαχαχαχα

αλλά το θέμα δεν είναι η ήττα σου,αλλά το πόσους πόντους σκόραρες.ή αλλιώς πως σε κράτησε ο αντίπαλος χαμηλά.
κι αυτό είναι που σχολιάζουμε στην ουσία εδώ.εδώ βρίσκεται το διαδακτικό ενδιαφέρον.

σίγουρα αν ήσουν καλύτερος είτε στα ριμπ.,είτε στις πάσες,είτε στο βάθος θα είχες σκοράρει παραπάνω.
αλλά οι πάσες και το βάθος θα μπορούσαν να αυξήσουν τα ποσοστά σου.
τα ριμπ είναι άλλη ιστορία.

Advertisement