Στην τρίχα θα ήταν αν παίζαμε με ίδια διάθεση.
Δεν ήταν στην τρίχα, ήταν 12 πόντοι διαφορά και δεν περίμενα ότι με έχει τόσο εύκολα.
Κλειστό 5+1 ρόστερ σε 48λεπτο και δεν του προκάλεσα καμία φθορά ούτε σε φάουλ, ούτε σε αντοχή.
Για την ακρίβεια η μηχανή έκρινε πως η δική μου ομάδα έπρεπε να κάνει τα περισσότερα φάουλ και λάθη, οπότε κάτι δεν έχω κάνει σωστά.
Είχα την ατυχία με το μέρος μου βέβαια μιας και τα σκριβή pp100 θα έπρεπε να δώσουν τελικό σκορ 84-80 υπέρ μου, αλλά είναι και πάλι με διαφορά διάθεσης. Που σημαίνει πως με ίδια με είχε 90-84 (μία διαφορά διάθεσης είναι 10 πόντοι περίπου)
Εν τω μεταξύ ξέρω πως ο Ardatazzi έχει μεγάλο jump shoot και εμβέλεια και άλλαξα άμυνα στο 3 και έβαλα τις πιο χαμηλές περιμετρικές μου για να ανεβάσω τα pp100 της θέσης του και να τον οδηγήσω σε περισσότερες προσπάθειες από ότι θα έπρεπε να πάρει για εσωτερικό σύστημα.
Το καλό είναι ότι το πέτυχα. Το κακό είναι πως η θέση έπρεπε να του δώσει 20 πόντους, βάσει pp100 και του έδωσε 26, κάτι που σε τόσο κλειστό παιχνίδι παίζει μεγάλη σημασία.
Έπρεπε να τον ταιριάξω τελικά με τον ΜακΜάνους και να πάρω πλεονέκτημα από τη θέση 2, που αυτομάτως με τον Στρέιν εκεί θα ισορροπούσε τα pp100 και πιθανότατα θα μου έδινε κάτι καλύτερο.
Μάθημα για μένα αυτό το παιχνίδι.
Βέβαια απλά διυλίζω το κακόμοιρο κουνουπάκι.
Φάγαμε τη σφαλιάρα μας και ησυχάσαμε.