Δελτίο Τύπου:
<<Θα μπορούσε να μου καταστρέψει την Καριέρα>>
Μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ του Barga και των Bluzzer, στην αίθουσα συνεντεύξεων του Ludaversal Arena, παρευρέθηκαν οι προπονητές των δύο ομάδων καθώς και από ένας παίχτης για κάθε ομάδα.Ο άτυχος Vecgailis που αποχώρησε από τον αγώνα μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του δεύτερου 12λέπτου λόγο ενός σκληρού μαρκαρίσματος από τον αντίπαλο SG, Prassas, δήλωσε τα εξής:
<< Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να βοηθήσω.Ευτυχώς το Ιατρικό team μας έκανε την δουλειά του άψογα και γλίτωσα τα χειρότερα.Το μαρκάρισμα που μου έκανε ο Κύριος Πράσσας ήταν καθαρά αντιαθλητικό και θα μπορούσε να μου καταστρέψει την καριέρα.Ευτυχώς που ήμουν τυχερός στην ατυχία μου.Και σαν να μην έφτανε αυτό,ο Κύριος Διαιτητής και ο Κύριος Κομισάριος το θεώρησαν ως "επιτρεπτό" μαρκάρισμα και απλά δόθηκε ένα φάουλ ενώ απείλησε τον προπονητή με τεχνική ποινή αν συνεχίσει τις έντονες διαμαρτυρίες.Αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες.Μπορείτε να δείτε το βίντεο και θα δείτε τον Κύριο Πράσσα να...πιάνετε στα πράσα.Δεν γίνεται να χτυπάς με τέτοια δύναμη και να σωριάζεις κάποιον όταν είναι στο Jump Shoot με τέτοιο τρόπο,και απλά να το λες επιτρεπτό.>>
Ο Γυμναστής της ομάδας,Κύριος Benussi συμφώνησε ότι γλίτωσε από τα χειρότερα και για καλό η για κακό του έδωσε ρεπό από την προπόνηση της Τετάρτης.Ο Κύριος Kringstad,αρχηγός στο επιτελείο του ιατρείου θα κάνει κάποιες φυσιοθεραπείες για να επανέλθει ο ώμος του Vecgailis στην αρχική του κατάσταση.
Ο προπονητής δεν ήθελε να σχολιάσει το συμβάν και πλέον κοιτάει τον επόμενο αγώνα.
<<Σήμερα κάναμε ένα καλό,διαβασμένο και σύγχρονο παιχνίδι.Κάναμε κάποια λάθη που επέτρεψε στον αντίπαλο να βάλει εύκολα καλάθια αλλά τελικά μπορέσαμε να πάρουμε το παιχνίδι.Πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι πάλι στην έδρα μας με τον ΣΜΕΡΝΑ.Έχουμε δύσκολη σειρά παιχνιδιών αυτή την στιγμή και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να μπορέσουμε να καταφέρουμε τους στόχους μας.>>
Last edited by Waxmaster at 6/15/2011 12:25:31 AM