znas sam da sam hteo igricu da batalim nakon sto sam dobio krmelja na njegov ct,moj manji ent I uzasnu formu,zar je moguce da si to zaboravio?
Jel treba da pronalazim mail u kome si napisao da ces posle ove sezone da se bacis na trening nasih igraca, da pravis nekog Srpskog Chaperona? Nigde nisi spominjao da ces bataliti igricu..
Buraz imao veci ent u prvoj tekmi kazes? Znaci odigrao si 1 normal u ove 4 tekme:
(82550615),
(82550622),
(82551581),
(82550629) ?
Nigde nisam spomenuo da je buraz jaci od tebe, kako da bude jaci kad je potrosio skoro 50% manje para.Ali jeste zasluzio da bude prvi zbog tvojih kikseva koje on nije pravio.
Cinjenica je da si ti juce igrao sa entom od 11.1, dok je buraz posto je igrao tie igrao sa entom od 6.66.Naravno, znalo se da mora tie da stavi ako hoce da pojuri oba trofeja, jer sigurno ne moze u kupu da te dobije sa entom 8.Zasto ti imas veci ent? Pa zahvali se tvojim prijateljima na tome.
Da te podsetim, u 4 utakmice zaredom (Matija, Dumba, Mordor, Mordor) protiv buraza se igra: ct, ct, normal i ct.A u tvoje 4 utakmice: normal, tie, tie, ct.
o kakvim parama ti pricas?pa ti igras ovu igru daleko duze nego nego li ja,da li treba da pricam da sam ja bio u minusu kada sam usao u prvu ligu???
Voleo bih da mi pojasnis ovu boldovanu recenicu
Al posto pretpostavljam da neces, ja cu: Ti igras ovu igru od sezone 7, a ja od sezone 15, tako da ne igram duze od tebe,
ali vodim duze ovaj tim nego ti taj.Jasno je kao dan da bi ti davno bio banovan da mi imamo GM-a jer si posle bana nastavio da vodis drugi tim, umesto da kreiras nov, sto je strogo protiv pravila.
Dok sam ja krenuo igricu u sezoni 15 sa halom od 5k, timom vrednim 0k i budzetom od 300k, ti si krenuo od sezone 19-20 sa halom od 20k, timom vrednim oko 6-7m i ko zna kolikim budzetom, da li je to fer?
Mozes da pises kako si bio u minusu i od 97 miliona, ali cinjenica je da je taj tim bio u plusu u transferima od nekoliko miliona pre nego sto si ga ti preuzeo i da je npr. u sezoni 17, malo pre nego sto si ga ti preuzeo, tankovao cele sezone sa minimalnim platama, pa mi je tesko da poverujem u tako nesto.
ne razumem,kako je alavi mogao da nam bude konstantna pretnja sezonama unazad,kako se on nikada nije zalio I bunio nakon izgubljenih finala I polufinala?
Ala nije bio konstantna pretnja, on je bio pretnja 1-2 sezone, 1 sezonu je bio Lebron, 1 Markovic i 1 buraz.
Vidis, iz mog ugla, Matija i ti (a i ostali u vasem klanu) kukate na svaku istinu i cinjenicu koja se napise i izgleda da vam je mnogo tesko da priznate da niste fer igraci i da zaobilazite pravila i pronalazite rupe u istim kako biste imali prednost u odnosu na druge.
pisao si na pocetku sezone da ides na trofej,zar ne?sta te je sprecilo u tome?
Privatan zivot.Dobio sam ponudu za posao ovo leto koju nisam hteo da odbijem, trebalo je da krenem jos u junu da radim, al krenucu tek za par dana.Necu imati mogucnost da se logujem sa posla i necu imati vremena za bb u narednih 2 meseca.
Finansijski je sezona prosla sajajno, buducnost kluba mi je svetla i trenutno mi je igrica zanimljiva, to je najvaznije