Ja również gram systemem jeden zawodnik bez zmiennika na 48 minut w meczu. mam jednego z kondycją na drugim poziomie i spokojnie daj radę, więc to nie jest jakaś szczególna reguła. Fkt jest taki, że od początku tego sezonu 3 graczy nie zaliczyło mi treningu, a trenuje dwie pozycje. pierwsza dwójka dostała 36 minut przez walkower, a kolejny gracz został zdjęty po prostu z boiska, bo prowadziłem już tak wysoko, że trener postanowł dać pograć rezerwą i to wpuścił na boisko kolecia, który miał grać na Sg jeśli dobrze pamiętam i był w głębokiej rezerwie, a wszystko miałem ustawione tak, by trener wybierał dokładnie z listy rezerwowych, pozwolił grać zawodnikom z faulami itp. Ostatecznością, że nie zdarzy się wpuszczenie głebokich rezerw jest wystawienie w meczu 5 zawodników i wtedy może wpaść tylko kontuzja lub faule, bo innej opcji nie ma dla Lucjy Fun ;) Są to ryzykowne opcja ale dla ludzi, którzy dopiero budują swoje przyszłe potęgi i są na poziomie V, ewentualnie IV ligii. Wtedy nie ma nic do stracenia, a po dwóch, trzech sezonach systematyczności, drużyna będzi się piąć w górę.